|
|
#1211 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4580
![]() |
Bu güzel şiirleri yazan kardeşlerimin eline emeğine sağlık iyiki varsınız
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1212 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3349
![]() |
Alıntı:
Yollar uzadida dizlerim yoruldu. Beden ozlemlerinle yandi kavruldu. Ruzgarlar savurun koyume artik yeter. Emegine yuregine saglik abi |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1213 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1840
![]() |
elinize yüreğinize sağlık kardeşim.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1214 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Bizim Ilde
İlkbaharda erir karlar sel olur, Dolar sullar ile göl bizim ilde, Otları, çiçeği gayet bol olur, Tadından yenilmez bal bizim ilde. Fırınde ekmekler bir başka kokar, Sıcacık güneşi tenleri yakar, Dereler, nehirler çağlayıp akar, Bentlerini yıkar sel bizim ilde. Coşar yüreklerde sevdalar coşar, Koyunlar kuzular yaylaya koşar, Yiğittir insanı karlı dağ aşar, Dağlardan geçiyor yol bizim ilde. Köpüklüdür bizim köyün ayranı, Uzaktan görenler olur hayranı, Dört gözle beklenir kurban bayramı, Açılır çiçekler, dal bizim ilde. Ayıramaz insan senden yüreği, Gariban yatağı, dostun durağı, Ağustosta düşer bizde kırağı, Elmaları yeşil, al bizim ilde. Karakışta buza keser yolları, Garibandır yoksul olur halları, Dostlukla sarılır dosta kolları, Mızrapla kardeşdir tel bizim ilde. Hasan Ilter |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1215 |
|
Yeni Yiğido
![]() musa er Şuan
Son Aktivite: 20.02.2011 14:49
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sair dayi napiyon ben yiyenin musa
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı musa er'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1216 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Anneme Mektup.......
Öyle karardi ki bu yalan dünya, Artik kara gözler görmüyor anne, Hayallerim bitmis kalmamis hülya, Hayat gayri bana gülmüyor anne. Ne arayanim var ne de soranim, Sanki dagbasina cükmüs dumanim, Kimseye diyemem hali yamanim, Kimseler halimi sormuyor anne. Gurbet ellerinin düstüm bagrina, Verebilsem herseyleri hayrina, Muhtac oldum topalina sagirina, Eller benim sesim duymuyor anne. Vatandan uzagim senden de ayri, Yasam zevk vermiyor garibe gayri, Insanlar unutmus yapmiyor hayri, Yoksulu kimseler sevmiyor anne. Sandalli anlatti hersey cok acik, Insan sahte olmus kalmadi asik, Memlekette hersey bastan karisik, Fitneler heryer de geziyor anne. Hasan Ilter |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1217 |
|
Usta Yiğido
![]() |
........Babama Mektup.....
Kara kader kapatti bak yolumu, Kapandi yollarim gelemem baba, Dertler sarmis sagim ile solumu, Acep ne haldayim bilemem baba. Halden bilmez oldu evlatla hanim, Ellerinden gelse emerler kanim, Emanet edemem kimseye canim, Güven diye birsey kalmadi baba. Dagda ki ayilar hep sehire indi, Güzellikler gitti cirkinler geldi, Dünyanin tüm yükü sirtima bindi, Kalkmak istesemde kalkamam baba. Dagda ki tavsana sarimsak dövdük, Iyilik yok olmus, kötüyü sevdik, Gelen misafirleri kapidan kovduk, Evlatlarin misafir almiyor baba, Ayaklar bas olmus baslarda ayak, Önüme gelenden yiyorum dayak, Herkeste bir telas kimleri soyak, Soyuncular basa gectiler baba. Sokaklarda gezer kabadayilar, Laf söyletmez bize döver ayilar, Milyonlari buldu kayip sayilar, Kimselerden hesap soramam baba. Sandalli der iste böyle halimiz, Yaz baharda acilmiyor gülümüz, Susturdular konusamaz dilimiz, Sesini cikarmak yasaktir baba. Hasan ilter |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1218 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Siyahi Şuan
Son Aktivite: 03.04.2012 08:38
Tecrübe Puanı: 699
![]() |
Göçmem Bir Daha Yâr küstürdü beni ahu gözüne, Gezdiği yerlerden geçmem bir daha, Öyle incindim ki acı sözüne, Kapattım kalbimi açmam bir daha, Dönüp bakmam O´nun kalem kaşına, Hiç karışmam artık canân işine, Yâr diye düşüpte yine peşine, Diyardan diyara göçmem bir daha. El alemi bu halime güldürdü, Tüketti ömrümü, tenim soldurdu, Yüreğimde duran aşkı öldürdü, Sevdası gül olsa biçmem bir daha. Gözümü yoluna boşa baktırdı, Gelmedikçe kaşı yüze yıktırdı, Her olur olmaza boyun büktürdü, Gönlümden sevdalar saçmam bir daha. Bülbül olup gelse bağıma konsa, Gönlüm ateşinde kavrulsa yansa, Doldursa badeyi aşk diye sunsa, Vefasız elinden içmem bir daha. Siyahi der O´na gönlüm kırıldı, Her acı bakışı cana vuruldu, Artık bu aşkta da sona varıldı, Gideni yâr diye seçmem bir daha. Hasan Ilter |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Siyahi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1219 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3386