Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.11.2009, 23:30   #1211
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 23:13

Tecrübe Puanı: 773 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

en iyi kürt ölü kürttür
Alt 29.11.2009, 23:37   #1212
alemdarsivaslı
Yiğido

alemdarsivaslı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alemdarsivaslı Şuan alemdarsivaslı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2010 21:50

Tecrübe Puanı: 560 alemdarsivaslı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kürdün karnından sıpayı sırtından sopayı eksiketmiyeceksin ki (..........)
Alt 29.11.2009, 23:41   #1213
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE.......
betüs kürtlere yapılan işkenceden bahsedilmiyor pkk nın dağdan inisine davuulu zurnalı karşılama yapıldı bu mu adalet diye soruyor..
Kürtleri ayrı tutalım pkk yı ayrı tutalım.. pkk lıların yaptığı şov'u açılımın neresine yerleştiyorsunuz Allah aşkına..kürt kardeşlerimizin bütün sorunları çözüldü dağdaki ipini koparanlar mı kaldı.

yazıklar olsun hepsine.
Alt 29.11.2009, 23:51   #1214
goktan58
Tecrübeli Yiğido

goktan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goktan58 Şuan goktan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.11.2013 10:58

Tecrübe Puanı: 664 goktan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgoktan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgoktan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

acılımı bugun mersındekı karakol baskınında görmustur umarım bızım DEVLET BUYUKLERIMIZ.................. .........
Alt 30.11.2009, 17:43   #1215
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1098 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

kimsenin haberi yok ama açılımdan en çok zararı Alperen'ler gördü.Teröristlerin dağdan inişini en sert şekilde protesto eden Alperen Ocaklarının birçok il-ilçe temsilcilikleri pkk tarafından saldırıya uğradı. Batman il başkanı bıçaklandı,İstanbul-Ümraniye,ataşehir ocak binalarına bomba konuldu.Allah aşkına bunlardan kimin haberi var.Vatanını savunan bu koçyiğitlere neden sahip çıkılmıyor ! biz değişik imtiyazlar istemiyoruz ayrıcalıklar istemiyoruz bizi tanıyan tanıyor ama tanımayanlarada ÖRGÜT olarak tanıtılıyoruz ve bu medya ve devlet yöneticileri tarafından yapılıyor!Alperenler hakkında ne söylenirse halkımız hemen inanıyor.

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2009, 17:49   #1216
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE.......
Oradan bakınca öyle mi görünüyor..? Kardeşim senin bu söylediklerinin tersi oluyor şuan Türkiye'de, "Ne mutlu Türküm diyene" diyen birisi ırkçılıkla suçlanıyor... insanlar Türkiye'de Türküm diyemez oldu..!

Ama diğer tarafta değil kürt olduğunu terörist olduğunu gururlanarak söylüyor hatta polis, asker öldürmenin eğitini aldım ama öldürmedim diyor...
Terörist olduğundan pişman olmadığını vatanı bölmek için çaba sarf ettiği için pişman olmadığını da baıra bağıra söylüyor...

Bence kürtler empati kursunlar ve kendilerini Türklerin yerine koysunlar...Kendi vatanımızda azınlıklar bizden daha üstün tutuluyor...

Ne güzel söylemiş Uğru IŞILAK;"Şehit yatan da bir vatan satan da!"
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2009, 19:19   #1217
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kürt açılımının canlı örneği şun haberlerde yaşanıyo ben baştan berli diyorum kürt açılımı patlamaya bombadiye şuanda ülke alev alev olacağı buydu abd onu istiyordu başardı lütfen haberlere bakın görün
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2009, 22:24   #1218
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

Alt 30.11.2009, 22:25   #1219
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

[GVIDEO][/GVIDEO]

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 01.12.2009, 16:15   #1220
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 22:07

Tecrübe Puanı: 808 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birakinn yhaa anlamakk istemioysunnuz yhaa pkk ayri kürt ayri kardesim bu kadar zor mu bunu kavramak allah askina.......

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)