|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
372 | 34,77% |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
683 | 63,83% |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
15 | 1,40% |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1261 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 802
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
? Diyorsunuz da, celisiyorsunuz... Madem acilim PKK veya Ocalani kurtarma acilimiysa... Sokaklarda yandaslar neden ortaligi birbirine katip hükümet i zor durumlara soksun? Ne kötü hüküm veriyorsunuz... Bütün Dünya ekonomik, kültürel kalkinmanin cabasindayken, bizim memleket irkcilik gayretleri icinde anarsiye prim veriyor. Birlik beraberlik icin cabaliyanlarda Hain ilan ediliyor.
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 802
![]() ![]() |
![]() Estagfirullah,
Sizi kast etmedim,herkes kendinden mesul... Sokaklarda kiskirtilan, birileri tarafindan yönlendirilen carpisanlari kast ettim. Kürt - Türk farketmiyor. ![]() Allah memleketimizi korusun.
![]() |
#1264 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kürt açılımı malum çevrelerce ve hep kendi menfaati doğrultusunda çok iyi sömürüldü.Öyle görüküyor ki Ak parti'nin elinde patlayacak.MHP ve CHP de acayip sömürdüler zaten.DTP ise bu açılımı isteyen en son parti konumunda.
![]() |
#1265 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Vah bacim Vah , sen çok ince detaylara takilmissin .Allah kurtarsin. Madem ki isimleri örnek verdin , Seva hemserimin dedigi gibi Hak , Hukuk yokmu bu Ülkede ? Basvursunlar ? Sokaklara daglara cikmanin anlami ne (tabii 'hepsi' cikmiyor deniliyor ![]() Senin dedigin gibi isimler sayesinde baris saglanacaksa hadi bakalim Sabirsizlikla bekliyorum. Sag duyulu Ol Türkiyem !
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
nedir ya cley akşamaca dtp liler şov yapıyor açılmın sayesinde geçen dönem niye sesleri yoktuda bödenem şov yapmaya cıktılar cley geçen dönem başbakan kesinlikle dtp muhatap almam diyordu herhalde budönem büğü yaptırdılar cley |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Kürt Açılımı sınıfta kalmıştır.Başbakanımızın ve Bakanlarımızın üstüne üstüne bastırdığı Kürt Açılımı hüsrana uğramıştır.Kürt Açılımının asıl amacı PKK’yı yargısız serbest bırakmakmış.Başbakanımız ve onun gibi kabine de düşünenlerin oluşturduğu Kürt açılımını gördük.Habur sınır kapısından giren teröristler, Meclisimizde bulunan terör yandaş partisi DTP ile Birlikte sevgi seli içinde karşılanmıştır.
Sanki PKK büyük zafer kazanmış gibi zafer işaretleriyle ülkemize yargılanmadan girmesini ve Kürt açılımını savunan ve çıkaranları, esefle şahsım adına kınıyorum.Kürt açılımını savunan ve çıkaranlar,Sizin Kürt açılımınız PKK’ya destek mi vermekti ?. Böyle bir kürt açılımı olur mu ? Türkiye’de PKK’lı teröristler yargısız serbest bırakılıyorsa Ergenekoncular ve cezaevlerinde yatan diğer suçlularıda serbest bırakmak gerekir. Türkiye’nin toprakları şehit kanı ile sulanmıştır ve bu yüzden kutsal topraklardır. Bu kürt açılımı başta Türkiye Cumhuriyetini Kuran Mustafa Kemal Atatürk ve Askerleri,Şehit ile gazilerinin kemiklerini sızlatmıştır. Çocuklarımızı askere gönderdik. PKK ile mücadelerinde kimi şehit düştü. Kimi de gazi oldu..Bu gazi ve şehit düşen askerlerimizin içinde kürt açılımını çıkartanların oğulları yoktur. Oy toplamak amacıyla bu kürt açılımını çıkartmışlardır. Ve savundukları kürt açılımının daha başında yaşanan hüsran ile bu açılımı daha nereye kadar devam ettireceklerini çok merak ediyorum.
![]() |
#1269 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
allah razı olsun kardeş işde bu be sizi canı gönülden kutluyorum vede teşekkür ediyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Başbakanımıza ve Bakanlarımıza diyorum ki;Bugün kürt kardeşlerimize ayrıcalıklı olarak, “Kürt açılımını”çıkartırsak….
Yarın veya yarından da önce, Ülkemizde yaşayan bazı kardeşlerimizde ayrıcalık isteyeceklerdir. O zaman iç çatışma çıkacaktır.Herkes bir ayrıcalık isterse, Türkiye Cumhuriyeti ortadan kalkar ve bölünür. Avrupalıların isteği budur.Topraklarımızı ele geçirip,bizleri esiri yapmaktır. Diye düşünüyorum
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaç Paraşutu Nedir? | EyüphanAydın | Yamaç Paraşütü | 1 | 10.05.2010 20:22 |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? | doğanay58 | Muhtelif konular | 4 | 30.06.2009 06:32 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |
Bilmeceler... | _DuMaN_58 | Arşiv | 45 | 19.03.2008 17:15 |