|
|
#1271 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2247
![]() |
yüreğine saglık abla.
flood önleyicimidr nedir hep onun kabahati.üst üste 2 yolladınmı birleşiyor |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1272 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hasret
Hasret su degilki icilsin, Ates degilki sönsün, Hasret kavrulan bir cöldür, Hasret cekenler kavussun acilar dinsin.. Yollar gibi uzanir hasret Geceler gibi karadir hasret Allahim yeter ne olursun dinsin hasret Hasret cekenler kavussun acilar dinsin..... Kalblerde sancidir hasret Gözlerden kan akitir hasret Tatli candan biktirir hasret Cehennmemi dünyada yasatir hasret.... vatanima özlemin adi hasret Aradaki mesafenin adi hasret Yettin canima yettin hasret Rabbim yardim et bitsin bu hasret...........
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1273 |
|
Usta Yiğido
![]() |
vatanima özlemin adi hasret
Aradaki mesafenin adi hasret Yettin canima yettin hasret Rabbim yardim et bitsin bu hasret........... güzel şiir abla yüreğine saglık.ben elimden geldiğince okur yorum yazarım senin msjlar birleşmez ![]() |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1274 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yerimde olsan Bir zamanlar gönlümde baharlar rüzgari eserken Sevgin bir gemiydi, bense bir yelken Sinemde askin atesten bir volkan Ne yapardin sende benim yerimde olsan.... Kara bahtima bir günes gibi dogsan Benimle ebedi bir sir gibi yasasan En umulmadik bir anda cikip gelsen Ne yapardin benim yerimde olsan Beyazlar icinde süzülen gelin Dilerim hüzünlü yüzün gülsün Biliyorum karadir kaderin benim gibi Ne yapardin sende benim yerimde olsan Yaz ayinda yoluma düstü hazan Fani dünyada ümitlerim hüsran Sinem yikik oldu viran Ne yapardin benim yerimde olsan... Hayat denizinde girmeden bogulan mutluluk yolunda ilerlemeden yorulan Yasamadan yitip dünyadan kaybolan Ne yapardin benim yerimde olsan....
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1275 |
|
Usta Yiğido
![]() |
yerinde olsam oturur aglardım abla
![]() güzel şiirdi yüreğine saglık Konu barikat58 tarafından (14.04.2009 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
Son Aktivite: 18.10.2009 20:43
Tecrübe Puanı: 652
![]() |
yoksunki ömrümün her perdesinde
beni böyle uzaktan sevsen ne sevmesen ne anlıyorum ki şimdi her sahnede farklı roller varmış aklımsa hep senin oynadıgın perede de kalmış.... ''O E'' |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı erdoğan orhan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1277 |
|
Navigator
Solmus gibi Su benim fani ömrüm Sona erdi göz acip yummus gibi Acmadan solan güle döndüm Hayatim sararmis solmus gibi Yasayamadim bir gün gönlümce Gülmeyi bekledim ömrümce Kader tuzak kurdu cok haince Yillarim sararmis somus gibi Kurumus dallar yeserirmi yeniden Giden güzel yillarim gelirmi geriye Bunca hasret, acilar niye Cilelerden hayatim sararmis, solmus gibi. Dogmadan batti günesim zehire döndü tatli asim Daha 21 olmadan yasim Hayatim sararamis solmus gibi....... 08.08. 1988 |
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Usta Yiğido
![]() |
vay bea demek taa 1988 de yazdın.yüreğine saglık abla
|
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Navigator
AŞK OLSUN!.. Gözlerime tükenmiş bu aşkın portresini; Yalnız çizene değil çizdirene aşk olsun… Uykusuz gecelerde bir mumum alevinde; Yalnız yazana değil yazdırana aşk olsun…. Unutulmuş şarkının o ağır sözlerinde; Annesini kaybetmiş bir çocuk gözlerinde; Ateşleri unutmuş küllenen közlerinde; Yalnız ezene değil ezdirene aşk olsun… Hayal sandım düş sandım kirpiğimde duranı; Kırk yıllık yarim saydım ciğerimden vuranı; Mezarım kazmak için kapı kapı soranı; Yalnız kazana değil kazdırana aşk olsun… Hayatımdan çıkardım sen dolu bölümünü; Gönlüm razı olmadı istemem ölümünü; Körolası sevdamın kör olan düğümünü; Yalnız çözene değil çözdürene aşk olsun… Hangi kalem istemez gül açılsın dalında; Hangi fincan olmaz der aşk çıksın fallarında; Beni böyle bir ömür sevdanın yollarında; Yalnız üzene değil üzdürene aşk olsun… Ali Altinli Alinti. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|