![]() |
#121 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
![]() SİLME DEFTERİNDE ASLA GEÇMİŞİ
Hor görüp kimseyi kem gözle bakma Silme defterinden asla geçmişi Düşmana kızıpta evini yakma Silme defterinden asla geçmişi...Orhan Silmem defterimden asla geçmişi. Hor bakmaz kimseye asla erkişi. Bize yakmak düşmez yakmak hak işi. Silmem asla defterimden geçmişi…Halife Unutma o köyden su içenleri Bu dünyadan konupta göçenleri insanı insandan hep seçenleri Silme defterinden asla geçmişi… Orhan Unutulur mu o köyde su içenler. Unutulmaz köyden gelip geçenler. Utansın insandan insan seçenler. Silmem defterimden asla geçmişi…Halife Dön hele bir tarihine bakarak Atalar surlara dikti albayrak Sakın meşaleyi söndürmeden yak Silme defterinden asla geçmişi… Orhan Bu meşale atamızdan emanet. Kimmiş el uzatan o hain namert. Dinerse ezanım kopar kıyamet. Silmem defterimden asla geçmişi…Halife Hiç bildiğin doğru yolundan şaşma Her zaman kendin bil haddini aşma Engin ol bendini çiyneyip taşma Silme defterinden asla geçmişi… Orhan O köyde o çeşmeden azmı su içtik. Şehire gelince köyden mi geçtik. Affet üstadım haddimi aştık. Silmem defterimden asla geçmişi…Halife Haddim değil sana nasihat vermek Elimi uzatıp yanına ermek Uçan kuş misali seni dinlemek Silme defterinden asla geçmişi… Orhan İnsanlık her zaman kendini bilmek. Kendin bilmeyene yok insan demek Hak yaratmak için vermişse emek. Silmem defterimden asla geçmişi…Halife Bu dünya yalancı bu dünya fani Diyorum insanlık ölmesin hani Batarsa içinde bizim bu gemi Silme defterinden asla geçmişi… Orhan Yanımda olsan da versen nasihat. Haddi aşar isem vursan bir tokat. Gemi yalpa yapar kaptanı sakat. Silmem defterimden asla geçmişi…Halife Bu işin peşini bırakmayalım İstersen gel burda duraklayalım Gidip bizim köyde konaklayalım Silme defterinden asla geçmişi… Orhan Daha fazla yazıp aşmak istemem Haddi aşıp üstat coşmak istemem Başıma foter yaşmak istemem Silmem defterimden asla geçmişi…Halife Halife BOZBAYIR Orhan KIZLARKAYASI msn Atışması(28.06.2009) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar AKÇAMAGRALI58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#122 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() HALİFE GARDAŞIMLA İLK ATIŞMAMIZDI
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
![]() Sivas'ım Kangal'ım Kız Senin Olsun
Suyumuz soğuktur havamız serin Sorma be gardaş' ım yaramız derin Bana böyle deme çeker giderim Akcamağra Kangal yar senin olsun Söyletip derdimi deştin derinden Ağır taş oynar mı gardaş yerinden Bir dost bulup tutamadım elinden Akcamağra Kangal yar senin olsun Çapıtlı çalıdan aşmam bu taraf Sağ yanım değil ahan bu taraf Yel essinde kokun gelsin bu taraf Akcamağra Kangal yar senin olsun Kuzeyden hiç eksik olmaz karların Çalışır çabalar nerde kârların Gönlüm çekemiyor bu efkârların Sivas'ım Kangal'ım kız senin olsun Veysel Kızlarkayası 02.TEMMUZ.2009. PERŞEMBE:saat:17,45 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SİVASLIM-58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#125 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]ARKADAŞLAR İLK ŞİİR KİTABIM ÇIKTI...
İYİ SEÇ DOSTLARINI Ben çok cahil biriyim bir şey sandım kendimi Hor gördüm insanları yıkamadım bendimi Haram helal fark etmez yiyorum tıka basa Nerden gelirse gelsin yeter,ki dolsun kasa Bilemedim dünyanın elbette sonu varmış Benim etrafımıysa leş kargaları sarmış Bilmezler besmeleyi rast gele götürür Sofra başında bile ayak üstü oturur Kendine gel be adam meyil etme varlığa Elinden tutan olmaz düşer isen darlığa Öyle bir gün gelecek bu varlık tükenecek Yemeyle dost olanlar el ayağın çekecek İyi seç dostlarını bulunsun kötü günde Başına iş gelirse gidiyor,mu en önde Anladın,mı şimdi bak dostun kim düşmanın kim Dön yüzünü hak yana insanlara duyma kin Aklın başına gelir beklide geç kalırsın Bu senin son ümidin kendini kurtarırsın Çok pişmanım Allah’ım sefil kulun affeyle Bakacak yüz kalmadı toprağına gark eyle Şükürler olsun rabbim sana döndüm yönümü Şimdi daha aydınlık görüyorum önümü Nasip eyle tertemiz huzuruna geleyim Son nefesi verirken salavatla öleyim 14.07.2009.saat:10.05 Orhan KIZLARKAYASI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle. Nice kandiller
kandiliniz kutlu olsun
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#128 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() tarihin ve şifanın gizli kalmış güzelliği sülüklü göl...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu AKÇAMAGRALI58 tarafından (13.08.2009 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN BU MÜBAREK GECEDE DUALARINIZIN KABUL OLMASI DİLĞİYLE...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() HAYIRLI BAYRAMLAR BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN..
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BU BAYRAMDA BİZE GELMEDİ BABA Çıkarcılar doldu sağımla solum, Taranmaz saçlarım hep yolum, yolum, Yeşeren ağaçta kuruyan dalım, Bu bayramda bize gelmedi baba… Sahip çıkacakmış dostun ahbaplar, Üşüştüler bir, bir gör akbabalar, Tütmüyor bacamız yanmaz sobalar, Bu bayramda bize gelmedi baba… Hiç yeni elbisem olmadı benim, Baba kimselerle dolmuyor yerin, Hasretin içimde öyle ki derin, Bu bayramda bize gelmedi baba… Acın yüreğime ağını örmüş, Öksüzler çölüne sürgüne vermiş, Anam yokluğuna kaderim dermiş, Bu bayramda bize gelmedi baba… 07.12.08.saat:15.45/Orhan KIZLARKAYASI |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı AKÇAMAGRALI58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|