![]() |
#121 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 891
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım.)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allahim! Dünya ve ahirete ait islerimde senden af ve afiyet isterim Allahim! Dinim, dünyam, aile ve malim hakkinda senden af ve afiyet dilerimAllahim! kusurlarimi ört, beni korktuklarimdan emin kil Allahim! Önümden, arkamdan, sagimdan, solumdan ve üstümden gelecek kötülüklerden beni koru Altimdan gelecek kötülüklerden de senin azametine, büyüklügüne siginirim, lier yönden gelecek kötülüklerden beni koru Allahim
![]() |
#123 |
Usta Yiğido
![]() Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle. aminnnnnnnnnnnn
![]() |
#124 |
Usta Yiğido
![]() YARABBİ BU ACİZ KULLARINA YARDIM ET
EY ALLAHIM BU KULLARINA EN DOĞRU YOLU GÖSTER Dualarımızı kabul eyle...
![]() |
#125 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 891
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allahım Senden Yardım İSteyen Kullarına Yardım Et...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() baran_07 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 00:01
Tecrübe Puanı: 618
![]() |
![]() Allahım Senden Yardım İSteyen Kullarına Yardım Et(amin)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Usta Yiğido
![]() [HAFTANIN DUASI]
Ey Allah'ımız! Ululuğun karşısında ürperen mahzun bir gönülle işte yine kapına geldik. Allah'ımız! Dünyanın her türlü bela ve musibetine karşı bize afv u afiyet ver! Olmasına hükmettiğin şeylerin şerrinden bizi koru. Önümüzden yahut arkamızdan gelebilecek tehlikelerden bizleri muhafaza buyur. Dünyada ve ahirette bizim için utanç vesilesi olabilecek durumlardan Sen bizi siyanet et ve bizleri, konumunun hakkını veremeyip de sukût eden düşkünlerden eyleme! Amin!
![]() |
#128 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1064
![]() ![]() ![]() |
![]() Allahım bize sabır ver
Allahım yöneticilerimize akıl izan ihsan eyle Allahım şu cahil kullarına çağdaş yaşanabilir bir dünyada akıllı eğitim kurumları, öğretmenler ver, kıl tüyle kumaşla uğraştırmayan eğitim yapıları, sistemleri nasip eyle Allahım bize japon gibi çalışan, alman gibi disiplinli üreten fabrikalar , tesisler ve onları kullanacak akıllar ver, amerikalı gibi yazlımdan dünyayı satın alacak akıllı bilim adamları ver, Allahım ekemeyen biçemeyen ektirilmeyen biçtirilmeyen köylümüze yol yordam gösterecek aklı , organizasyonu kuracak , yoksulluktan kıtlıktan , onun bunun inayetine yardımına el açtırmayacak bir düzen nasip eyle ya Rabbim Allahım bize dürüst namuslu devletin milletin kamunun malına halel getirmeyecek dürüst namuslu yöneticiler nasip eyle, Allahım önce kaldırım taşı değiştimeyip eğitime, üretime yatırı yapan akıllı yöneticiler ver yarabbim Allahım türkün kim olduğunu unutturanlara derslerini verdirecek akıllı yöneticiler nasip eyle ya Rabbim Allahım temiz dinimizi kendi emellerine alet etmeyecek yardım kuruluşu, yerel yönetici, sahte şıhlar , şeyhler, senin adını dilinden düşürmeyip , hep cenneti konuşup, ama bu dünyadaki tüm ganimetlere haksızca kuçak açan gözü açlardan bizi koru ya Rabbim Allahım dualarımı kabul eyle , ancak sana sığınırım , senden dilerim , beni doğru yoldan çıkarma, karşıma münasebetsiz çıkarma ya Rabbim
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#129 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2228
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Usta Yiğido
![]() Allah'ım! Senden bizim, inanan kardeşlerimizin ve topyekün insanların kalblerini, imana, İslam'a, Kur'an'a, ihsan duygusuna ve Peygamberimiz vasıtasıyla bize gönderdiğin bütün hakikatlere tastamam açmanı diliyoruz. Rabb'imiz! Nezd-i ulûhiyetinden göndereceğin nurlarla gönüllerimizi aydınlat.. sadırlarımıza, sînelerimize inşirah sal.. Senden hayr u hasenât istikametindeki bütün dilek ve maksatlarımızı gerçekleştirmeni niyaz ediyoruz.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|