Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
AB'ye EVET mi?, HAYIR mı? - Sayfa 13 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: AB'ye Evet mi? Hayır mı?
Evet 98 32,13%
Hayır 207 67,87%
Katılımcı sayısı: 305. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.08.2008, 20:51   #121
ByKaRaM
Yiğido

ByKaRaM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ByKaRaM Şuan ByKaRaM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.02.2016 23:01

Tecrübe Puanı: 637 ByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYORByKaRaM SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

Alıntı:
Peri-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim Görüşümce Hayırrrrrrrrrrrrrr ! ! ! !

Bende Katılmıyorum ABD'ye Giripte Ne Yapıcaz Birçok Özgürlüğümüz Kısıtlı en basitinden onca yer altı zengiliklerimiz var onları kullanamıyoruz.Daha çok şey yazarım ama neyse.Güzel PAylaşım
ByKaRaM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008, 11:11   #122
jacop162000
Usta Yiğido
NO AVATAR

jacop162000 Şuan jacop162000 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.12.2015 09:20

Tecrübe Puanı: 667 jacop162000 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kesinlikle ''EVET'' ekonomik olarak düşününün. siyasi olarak. açacağı iş pazarı için düşünün.... Arkadaşlar ülkemizde milyonlarca işssiz var. hiç değilse bu yonden düşünün.
jacop162000 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008, 11:26   #123
sibelözdemir
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sibelözdemir Şuan sibelözdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.11.2008 15:32

Tecrübe Puanı: 600 sibelözdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kesinlikle hayır , istese bu ülke tek başına kendi kendine yetebilen bir ülke olabilir ama bu tarımdan geçer ülke tarımla kalkınır çünkü sanayiyi besleyen tarımdır. satmasınlar ülkemizi para için , her karışı altın değerinde çünkü, her karışı bereket kaynıyor çünkü .... cümleler devrik oldu ama anladınız siz beni......
sibelözdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2008, 10:30   #124
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

Alıntı:
sibelözdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kesinlikle hayır , istese bu ülke tek başına kendi kendine yetebilen bir ülke olabilir ama bu tarımdan geçer ülke tarımla kalkınır çünkü sanayiyi besleyen tarımdır. satmasınlar ülkemizi para için , her karışı altın değerinde çünkü, her karışı bereket kaynıyor çünkü .... cümleler devrik oldu ama anladınız siz beni......
Biz seni anladık. Ve çok katılıyorum sana...
Alt 14.08.2008, 10:39   #125
sibelözdemir
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hele şükür ya beni anlayan birileri var. teşekkür ediyorum.
sibelözdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2008, 10:40   #126
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

AB bize kurban olsun. Biz niye onların ayaklarına gidiyoruz. Onlar gelsin...
Alt 14.08.2008, 10:43   #127
sibelözdemir
Yeni Yiğido
NO AVATAR

katılıyorum, sonuna kadar destekliyorum...........
Alt 25.08.2008, 19:33   #128
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: -->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AB bize kurban olsun. Biz niye onların ayaklarına gidiyoruz. Onlar gelsin...
Bizde ekonomimizi onların seviyesine yükseltirsek,ekonomi sorununu çözersek işsizliğe,soyguna, hortuma çare bulursak, kanun ve nizamımızı onlarınkine benzetebilirsek sanırım ancak o zaman senin dediğin olur duman kardeşim
Alt 25.08.2008, 20:00   #129
eyupk
Tecrübeli Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eyupk Şuan eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2013 09:50

Tecrübe Puanı: 678 eyupk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benim cevabım hayır'dan yana güzel kardeşlerim. Neden diyorsanız Hrıstıyanlara ben asla güvenemiyorum ve bizi Avrupa Birliğine almıycaklarına inanıyorum. Hrıstıyanların müslümanları sevdiği nerede görülmüş Ney. Zaten Kur'andada yazmıyor mu Hrıstıyanlarla ve yahudilerle dost olmayın onlar kendilerinin dostudurlar diye yazmıyormu. Hrıstıyanlar ve yahudiler derler size demokrasi ve barış getiriceğiz derler ama içleri fesat doludur Irak halkınada demedilermi demokrasi getiricğeiz size diye hani nerde ne namus bıraktılar ne adalet. Arkadan vururlar bunlar insanları. Malesef çoğu müslüman kardeşlerimiz Amerikanın yalan sözlerine inanıyor. Bizi Avrupa Birliğine almıycaklar ben bunu diyorum. Müslümanlar uyanık olmalı diyorum.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2008, 08:56   #130
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

AB ye hayır bunu herzaman söyledim artık benim sologanım oldu.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)