Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas' ta Yatırım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.05.2008, 20:46   #121
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 07:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas'ın 2008 Rotası

biraz da olumlu şeyleri görsen
1. sivas demir çelik çalışıyo. bi teşekkür ettin mi. nerdee. ama bide çalışmasaydı bilmiyorum artık senin dilinden nasıl kurtulacaklardı.
2. havaalanı uluslararası oldu teşekkür yine yok. kapalı kalmaya devam etseydi yorumların bilmiyorum nasıl olurdu.
3 duble yollar yapıldı senden en ufak yorum dahi alamadık.
4. osb 2 3 kat genişledi bir sürü fabrika açıldı. arkadaş yeterli mi diye soruyor. bardağın boş tarafını görmeye devam. ya bide 2000 yılındaki gibi bomboş osb olsaydı. bunu hiç düşünmez.
5. sıcak çermiğe 25 milyon dolarlık 5 yıldızlı otel yapılacak. arkadaş geçmiş 20 yıla takılmış. oraya adamlar 25 milyon dolar PARA dökecek PARA. işadamlarına bi teşekkür et.
gelecek 20 yılı düşün.

ben seni eleştirdim sen de beni eleştir ama sakın hakaret edim deme.
haa bu arada sen sivas tan birşey olmaz demedin sivastan bir HALT olmaz dedin ikisi arasında dağlar kadar fark var. O lafını hala unutmuş değilim çünkü sivas a bundan büyük hakaret olmaz.
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2008, 20:57   #122
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 762 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
biraz da olumlu şeyleri görsen
1. sivas demir çelik çalışıyo. bi teşekkür ettin mi. nerdee. ama bide çalışmasaydı bilmiyorum artık senin dilinden nasıl kurtulacaklardı.
2. havaalanı uluslararası oldu teşekkür yine yok. kapalı kalmaya devam etseydi yorumların bilmiyorum nasıl olurdu.
3 duble yollar yapıldı senden en ufak yorum dahi alamadık.
4. osb 2 3 kat genişledi bir sürü fabrika açıldı. arkadaş yeterli mi diye soruyor. bardağın boş tarafını görmeye devam. ya bide 2000 yılındaki gibi bomboş osb olsaydı. bunu hiç düşünmez.
5. sıcak çermiğe 25 milyon dolarlık 5 yıldızlı otel yapılacak. arkadaş geçmiş 20 yıla takılmış. oraya adamlar 25 milyon dolar PARA dökecek PARA. işadamlarına bi teşekkür et.
gelecek 20 yılı düşün.

ben seni eleştirdim sen de beni eleştir ama sakın hakaret edim deme.
haa bu arada sen sivas tan birşey olmaz demedin sivastan bir HALT olmaz dedin ikisi arasında dağlar kadar fark var. O lafını hala unutmuş değilim çünkü sivas a bundan büyük hakaret olmaz.

Arkadaşım sen öyle bir anlatıyorsun ki sanki bir şehirden değilde şehir olmaya aday bir ilçeden bahseder gibi anlatıyorsun... yani bu anlattıkların ortalama bir şehir için bile yeterli değil.

son sayımdan bu yana her yıl bu şehirden 100 bin kişi göç etmiş...

ve her yıl birnlerce genç ÖSS sınavına takılınca boş geziyor olmadı askeere gidiyor geliyor yine boş geziyor. senin o dediin zaten doğal bir büyüme hızı patlama felan yok

sanırım sen svası çok sevdiğin için pireyi deve yapıyorsun
Alt 24.05.2008, 21:09   #123
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

bak bu 100 bin kişi göçmüş meselesine çok gülerim işte. konyanın nüfusu da azaldı. Malatya merkez 381 binden 383 bine çıktı. 8 senede sadece 2 bin kişi artmış. niy niye niye çünkü 2000 nüfusu şişirme nüfustu. malatyanın gerçek nüfusu şimdi ortaya çıktı.
sivasın 2000 genel nüfusu da öyleydi şişirmeydi şimdi gerçek nüfus ortaya çıktı. bizim köyün 2000 nüfusu 120 kişi gözüküyordu oysa köyde 40 kişi yaşıyordu. 80 kişi şişirme. bu durum bütün köyler için geçerliydi.
Sivas merkez 250 binden 300 bine çıktı 50 bin artış ne azalması hakkaten güldürdün beni.
yukarda saydığım bazı gelişmelerdi. hepsini sayamadım kusura bakma. zaten saysam da senin için parmaklarımı yormama gerek yok. çünkü zaten şartlanmışın.
Sivas ı senden çok sevdiğim kesin.
doğru şehir olmaya aday ilçelere ULUSLARARASI HAVALİMANI yapıyolar. Mesela Şebin karahisara hani il olacakya tövbe Yarabbim ne günlere kaldık
Alt 24.05.2008, 22:43   #124
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 787 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Adliye sarayı ne oldu ?bizimle beraber aynı zamanda parasını alan Konya adliyesi bitirildi tamamlandı hemde çok güzel bir selçklu mimarisi ile açılışına Başkabankan katıldı ! Sivas adliyesin yeri bile hala belli değil.. Hatta eski adliye sarayı tadilata alınmakta yani buda demek oluyorki Adalet bakanlığı ve maliye bakanlığı sivastan sıkıldı ve yakın zamanda bu parayı geri çekecekler umarım olmaz. !

Bölge hastanesi ne oldu ? Aylarca konuşuldu edildi sivasa bölge hastanesi yapılacak diye ama hiçbir şekilde icraat yok artık söylentilerde kalmadı sanırım bu işte yatacak gibi...

30 bin kişilik stadyum ne oldu !
her zaman stadyumun yapılacağından bahsediliyoır taa sivassporumuz2. lighdeyken bu konuluyordu hala konuşuluyoır ve hep lafta kalıyor.

ben bazı şeyleri söylediğim zaman bazı arkadaşlarımız beni hizipçi ilan ediyorlar kargaşa çıkarıyor diyorlar ama alakası yok ! ben sadece sivasın menfaatlerini düşenen sivasta yaşayan sivas sevdalısı biriyim....

sivas neden geri kaldı... sivasta geçmiş yıllarda öyle uygulamalar yapıldıki öyle acı tecrübeler yaşandı ki ben bu yüzden sivastan birşey olmaz diyorum çünkü sivaslıların zihniyetini deüğişmesi lazım sivaslıların dedikodu yapmayı çekememezlik yapmayı milletin kazancını hesaplamayı bırakıp işine gücüne bakmalı....

küçük menfaatler peşinde koşarak 2-3 dönüm arazisini değere katmak için şehirin kladeri ile oynamasınlar ben bu yüzden diyorum sibvastan birşey olmaz diye..

arkadaşın birisi sıcak çermiğe 5 yıldız ote yapılacak diyor evet yapılacak.. çokta kral olacak biliyorum... ama çok geç kalmadıkmı kalın ve sivas belediyesi 20 yıl mahkemelik olmasalardı sivas belkide kaplıcalar ılıcalar diyarı olacaktı...

ama ufak menfaatler peşinde kopşan sivaslılar geri kalmaya mahkumlar !

en basidi şampiyonluğa koşan takımlarına bile sahip çıkmaktan acizler.

Merhaba FatihCan kardeşim, bahsettiğin konuların bir kısmında haklısın. Ben şahsen Sivas dışında yaşayan ve Sivas'ı dışardan takip eden birisi olarak bazı işlerin yavaş yürümesinden şikayetçiyim. Bu hususta da özellikle sayın Valimizin kusuru olduğunu düşünüyorum. Bence Sivas'ı ayağa kaldıracak liderliği gösteremiyor.

Bu arada şöyle bir durum var, sen bu tespitlerde bulunduktan sonra umutsuzluğa kapılıp havluyu atıyorsun yani gel bu foruma eleştirilerini yaz, memleketi küçük gör ve git tarzında bir siyasetin var. Fakat ben sana şunu öneririm, canını sıkan bu memlekette olmasını istediğin halde bir türlü gerçekleştirilemeyen bir şeyler varsa bunu e-posta ile Valiliğe, Belediyeye veya STSO'ya duyur, bunu yap, bunu yapmalıyız, ben yaptım diye reklamını yapmak istemem ama bu konuları detaylı bir şekilde e-posta haline getirip birkaç gün eevvel hem belediyemize ham de Valiliğimize gönderdim.

Vatandaş olarak idarecilerimizden çalışmalarını istemek en doğal hakkımız, biz var olduğumuz için onlar ordalar ve onların görevi bize hizmet etmek. Dikkat et asla onlar bizim patronumuz vs değil onlar bu memleketin insanının hizmetkarı. Lütfen bu bilinçle hareket edip, hizmet talep etmesini öğrenelim.

Avrupa birliğine sadece yasalarla değil biraz da anlayış olarak girelim, ne dersiniz?
Alt 25.05.2008, 01:48   #125
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39

Tecrübe Puanı: 693 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar adliye sarayının yapılamama sebebi nedir acaba Konyanın ödeneği Sivasla aynı anda çıktı Konya bitirdi 2-3 sene önce açılışını yaptı Sivas hala yer bulamadı sanki koskaca Sivasta arsa kalmadı.Sanırım bazı yöneticilerin arsasına yakın yerde yapılmak isteniyor ki arsalarının değeri artsın.Böle bir söylenti dolaşıyor Sivasta ve uzun süredirde adliyenin yerinin belirlenememesi bu söylentinin dogruluğunu artırır nitelikte bazı onursuz kişiler kendi ceplerini düşüneceklerine memleketin işlerini halletseler şu anda Allahın pastırma kokulu Kayserisine özenmek zorunda kalmayacaktık
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 25.05.2008, 09:40   #126
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

adliye sarayının yeri belli oldu bi okulun bahçesini de katarak büyük bi arsa haline getirildi. ve top şimdi vali beyde. sn. BOUN un da belirttiği gibi valinin biraz aktif olması gerekiyor. vali beyden gelecek adımları ve açıklamaları bekliyoruz. daha ne kadar bekleyeceksek
Alt 25.05.2008, 21:59   #127
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 762 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Merhaba FatihCan kardeşim, bahsettiğin konuların bir kısmında haklısın. Ben şahsen Sivas dışında yaşayan ve Sivas'ı dışardan takip eden birisi olarak bazı işlerin yavaş yürümesinden şikayetçiyim. Bu hususta da özellikle sayın Valimizin kusuru olduğunu düşünüyorum. Bence Sivas'ı ayağa kaldıracak liderliği gösteremiyor.

Bu arada şöyle bir durum var, sen bu tespitlerde bulunduktan sonra umutsuzluğa kapılıp havluyu atıyorsun yani gel bu foruma eleştirilerini yaz, memleketi küçük gör ve git tarzında bir siyasetin var. Fakat ben sana şunu öneririm, canını sıkan bu memlekette olmasını istediğin halde bir türlü gerçekleştirilemeyen bir şeyler varsa bunu e-posta ile Valiliğe, Belediyeye veya STSO'ya duyur, bunu yap, bunu yapmalıyız, ben yaptım diye reklamını yapmak istemem ama bu konuları detaylı bir şekilde e-posta haline getirip birkaç gün eevvel hem belediyemize ham de Valiliğimize gönderdim.

Vatandaş olarak idarecilerimizden çalışmalarını istemek en doğal hakkımız, biz var olduğumuz için onlar ordalar ve onların görevi bize hizmet etmek. Dikkat et asla onlar bizim patronumuz vs değil onlar bu memleketin insanının hizmetkarı. Lütfen bu bilinçle hareket edip, hizmet talep etmesini öğrenelim.

Avrupa birliğine sadece yasalarla değil biraz da anlayış olarak girelim, ne dersiniz?

Ben bu memleketi küçük görmüyorum sadece ''küçük düşünenleri'' küçük görüyorum.

birde ben burada siyaset yapmıyorum hiçbir yerede kaçmıyorum.

Dediğin e-postarıdan bende çok attım ama bir sefer bile cevap alamadım

Ben vali beye suç bulmuyorum çünkü insanlar neye layıksa öyle yönetilirler biz neyi ne kadar istiyoruz ki ?

Sivasta bir çok kişi sadece kendi küçük menfaatlerini düşündükleri için hiçbirşey olmadı olmayacakta halada idda ediyorum olmayacak !!!

Sivasta neden hiç ortaklık kültürü
Alt 25.05.2008, 22:59   #128
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:

Ben vali beye suç bulmuyorum çünkü insanlar neye layıksa öyle yönetilirler biz neyi ne kadar istiyoruz ki ?

Sivasta bir çok kişi sadece kendi küçük menfaatlerini düşündükleri için hiçbirşey olmadı olmayacakta halada idda ediyorum olmayacak !!!

şu gelişmeler olduğu zaman suratını merak edecem gerçekten o ifadeyi merak ediyor olacam. sıcak çermik ortaklık kültürüyle yapılıyo. bundan sonra sana cevap ta yazmicam tabii hakaret etmediğin sürece. hakarete hiç tahammülüm yoktur. elinde 3 5 bahanen kaldı. adliye sarayı bölge hastanesi. bi de 1 2 başka konu. bunlar da gerçekleştiği zaman merak ediyorum ne yazacağını. yazacak bişey bulamayacaksın.
ben ilçe olmaya aday şehirden bahsediyormuşum. saydıklarım normal şeylermiş. işim gücüm yok sana sivasta olan gelişmeleri sayfa sayfa yazacam öylemi. ben bu tuzağa bi daha düşmem. orda saydıklarım icraatların bi kısmıydı. gerisini saymicam senin gibi şartlanmış insanlara ne desek boş. ne anlatsak boş bildiğinden şaşmaz çünkü. bu kadar yazı bile fazla aslında da. neyse
Alt 26.05.2008, 00:22   #129
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 642 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

Evet ben de sivasta yaşıyorum ama senin gibi kesinlikle karamsar değilim, arkadaşlar sivasa yapılan güzellikler için koca bir forum açmışlar buraya ve oku oku bitmiyor çünkü yapılan bu güzellikler o kadar çok ki birçoğuna da bizzat şahit oluyorum ve yerinde görüyorum.Ama hiç kusura bakma sen yaptığın bu yorumlarla kirletiyorsun bu forumu.Ne diyeyim Allah akıl fikir versin...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 26.05.2008, 01:56   #130
mesut_sivasliyiz_58
Yiğido

mesut_sivasliyiz_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mesut_sivasliyiz_58 Şuan mesut_sivasliyiz_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.10.2010 01:30

Tecrübe Puanı: 717 mesut_sivasliyiz_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

super ya sivas icin cok iii olur sevindim
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)