|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı? | |||
EVET Kurmalı-Desteklerim |
![]() ![]() ![]() ![]() |
213 | 46,20% |
HAYIR Kurmamalı-Desteklemem |
227 | 49,24% |
KARARSIZIM |
21 | 4,56% |
Katılımcı sayısı: 461. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler
![]() |
Arama
![]() |
Stil
![]() |
![]() |
#121 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1293
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ak parti için Sivas'ın bu güzel değerini dışlayan,kötüleyen Sivaslıları hiçbir zaman anlayamayacağım!
![]() |
#122 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 736
![]() |
![]() Bu akape meselesi değil sanırım...ucuuu 60 a devrim ,,seksene müdahale ,,28 subaat a muhtıra diyen zihniyetin artık bu memlekette olmasını ıstemıyorum meselesidir..ya mertce bende gerekirse makam sevda mı bi yere koyar bir demokrasi mücadelesi veririm meseslesidir yada makam mevkii der bu sefer de hem halkın hemde HAKKIN nazarında kaybeder meselesidir ...şener bey hemsehrimizde inşallah ümid ediyoruz ki memlekete hizmet yolunda herşeyinden gerekirse feda edecekdir yoluna en doğru sekılde devam edcekdır ....doğruyu Allah yüceltir eğer o doğruysa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4534
![]() |
![]() Abdullatif şener beyin şimdilik beklemesinde yarar görüyorum milletvekili secimlerine kadar elbet bazı projeleri olacaktır
![]() |
#124 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1046
![]() ![]() ![]() |
![]() 29 marttan sonra merkez sağda yeni bir ulusalcı , özgürlükçü, liberal, daha cumhuriyete ve getirdiklerine saygılı, laikliğe saygı duyup geliştiren , milli ve dini dğerlere ulusal karakterde sahip çıkan bir modern sağ partiye ihtiyaç var, devleti ekonomik düzlemde korumacı ve piyasa düzenleyici olarak gören, kayıtdışılığa prim vermeyen, dokunulmazlıkları kaldıran, şeffaflığa açık, yargı, yasama, yürütme erkler dengesine saygı duyan, liberal basın özgürlüğünü savunan ve yasal teminatlarını oluşturan, yenilikçi bir sağa ihtiyaç var, bu boşluğu abdullatif şener beyin doldurabileceğin eminim
![]() |
#125 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#126 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1046
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
hırsızlık ve ahlaksızlığın korunup, ama dini duygu ve değerlerin korunuyormuş gibi yapılması, güya belli simge ve şekillerle türban, kili bıyık, sağda gümüş yüzük ile dine sahip çıkılıyor görüntüsü verip yoksul halkı geleceksiz , umutsuz bırakmak affedilecek gibi değil, akp ve erbakan geldiğinde bile ben en azından artık dürüstlük hakim kılınacak diye sevinip desteklemiştim, oysa bunlar, ihale havuzları, cemaat şebekeleri, yardım dernek ve sandıkları, cami dernekleri görüntüsüyle ve aracısız kayıtsız halkın sadaka kültürüne bile ihanet ederek yüzyılların geleneği olan hayır vakıflarını haksız kzanç edinme , kamu malını kaçırma kullanma üzerine kullandılar, bence çağdaş dürüst, modern, bilimsel , ama değerlerine saygılı, istismar etmeyen ettirmeyen bir sağa ihtiyaç var abdullatif olmaz , ahmet olur o olmaz süleyman olur ama bu istanbul büyükşehir şebekesi olmaz artık
![]() |
![]() |
#127 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() love_me_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2009 01:31
Tecrübe Puanı: 616
![]() |
![]() bence kurmamalı.......
![]() |
![]() |
#128 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Halkımızın dini duygularını suistimal eden insanları düşünmek bile istemiyorum Sayın Abdullatif bey dürüst ilkeli ve adam gibi adam şayet parti kurmayı düşünüyorsa kuracağı parti en az AKP gibi oy alacağına inanıyorum
![]() |
#129 |
Yeni Yiğido
![]() sinan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.08.2011 01:41
Tecrübe Puanı: 719
![]() |
![]() bırakın kurmasın muhsin başkan kurdu değerini bildik mi? abdullatif şenerde aynı duruma düşmesin
![]() |
#130 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 872
![]() büyük birlik partisi ile birleşirse abdullatif şener bey güzel olur bence kurmalı diyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|