22.05.2008, 14:42 | #121 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1363
|
--->: BiR DeMeT SiiR
Ben seni severken de senden habersiz sevmiştim. Belki de kendimden bile habersiz...
Dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim. Kendimden ve senden habersiz;bir tane; olmuştun sen... Öyle ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni, Sen BALımdın! Yaşanmamış ve yaşamamış olsam bile Sen Özeldin... Aşk Özeldi.... Ama a$k bitti Yağmurda Aşk Başkadır diyenlere gülüyordum ama bende yağmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeye... Aralıktı... Bizim mahalleye hiç o kadar güzel yağmur yağmazdı... Önce aldırmadım seninle güzelleşen herşeye... Sonra tüm parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi... Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın... Ve ben her seferinde en baştan başladım... Yeniden bir sondayım ama bu kez yeniden başlayacak gücüm yok... Ben senden vazgeçmek istiyorum! ! ! ! Sen gittiğin günden beri senden vazgeçiyorum..... Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum... Sesini duymak için telefonlara sarılmaktan vazgeçmek, ismini duyduğumda içimin titreyip, gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorum... Senin benim için herhangi biri olman ne kadar zor bir bilsen... Zaten kolay olan ne vardı ki benim için; Sanki seni öldürmemle sevmem ararsında hiçbir fark yoktu... Ve ben hep sevgim yüzünden cezalıydım... İşte bu yüzden imkansızlığına hep inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever olduğumda, sen benim her şeyim olduğunda ben senin için hiç yoktum... Bu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı. Benim tarafımdan sevilmek belki de hayatında önemseyeceğin en son şeydi... Sen beni hiç sevmedinBen Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum. Ben Senin İçin Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum... Ve Ben Şimdi Senin Hayatından Gidiyorum! Ne zaman Aralık’ta bir yağmur yağsa, ben İstiklal’de ıslanıyor olacağım, Ne zaman bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacağım, Ne zaman bir havuz görsem, kenarında oturup seni bekliyor olacağım demiştim... Başaramadım... Ben Kaybettim... Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın...İçİmDe Can ÇeKişLeRiNi DuYuYoRuMSana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum.... Gelmedin! Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum... Ben artık gidiyorum Bal’ım... Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen, bana sana geri dönmemem ve seni yeniden deliler gibi sevmemem için şans dile... Ve Lütfen, Aralık’ta yağmur yağdığında bizim mahalleye gelme...
22.05.2008, 15:04 | #122 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4526
|
-->: BiR DeMeT SiiR
Çok güzel paylaşımınız için teşekkürler
01.06.2008, 12:47 | #123 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1363
|
Az önce son kez öptüm seni
Son kez tuttum ellerini Sanki içimden bir şeyler kopup gitti Ayırırken gözlerimden gözlerini Zaten olmayacak bir duaya amindi bizimki Mutlu edemezdik birbirimizi Çok şey istememiştim halbuki Yüreğinin en kuytu köşesinde ufacık bir yer yeterdi Şimdi daha iyi anlıyorum o sebepsiz suskun terk edişini Sen hiç benim olmamışsın ki Ben hep kandırmışım kendi kendimi Olur da bir gün aklına gelirsem Gülümseyerek hatırla beni Tebessümle an geçirdiğimiz o günleri Ve bir zamanlar seni deli gibi seven bu yüreği… Belki de ağlıyordur şimdi Hiç kimse almadı, alamazda yerini Senden kalan küçük bir resim şimdi Ve yalan da olsa söylediğin aşk sözleri Yüreğimden asla silinmeyecek izleri Hala saklıyorum verdiğin gülleri Biraz kurudular ama solmadılar benim gibi Bir gün mezarımda hayat bulurlar belki Sana verdiğim o resme iyi bak şimdi O gülen gözler artık birer mazi Yırt at gitsin artık ne anlamı var ki Unuttum ben zaten içten gülümsemeyi Sana her bakışında parlayan o gözler şimdi Kim bilir belki de bulutlar kadar nemli Sana hiç kızmadım, kızamam da inan ki Aslında suç biraz da bende belki Bile bile attım bu ateşe kendimi Ve çok ağır ödedim seni sevmenin bedelini Bu sözler belki de masal gibi gelecek sana şimdi Ama bir gün sen de anlayacaksın beni Ve tadacaksın aşkın çaresizliğini Belki üzüleceksin ama böyle böyle öğreneceksin büyümeyi Düşe kalka öğreneceksin yürümeyi Ve ölümle dans etmeyi Şimdi başka biri alacak yerimi Zamanla hatırlamayacaksın bile ismimi Ama son kez, son kez düşün bi Sevebilir mi seni, benim sevdiğim gibi Ve aldırmadan acılara, koyar mı ortaya yüreğini Sevmek sözle değil özdedir sevgiliÇocuk yüreğin anlamadı bunu ne yazık ki Ve sen bitirdin gözümde kendi kendini Umutlarımı kefil yapıp terk ediyorum bu şehri Benden sana son hatıra olarak bırakıyorum bu şiiri… İşte okudun sana olan son sözlerimi Bunlar giderken sana söyleyemediklerimdi Şimdilerde kalbimde yaşanıyor sonbahar mevsimi Artık çok koymuyor her bulduğumda kaybetmek seni Çünkü öğrendim ben yalnızlığımla dertleşmeyi Ve gidenlerin arkasından üzülmemeyi Yüreğimin en güzel yerinde saklayacağım seni Ateş olup yaksan da yapamam, gösteremem o cesareti Kendine iyi bak sevgili Ve sakın arama kaybettiklerini Dönmezler artık geri Ve eğer bilmiyorsan sevmeyi Taşıma o yüreği... -Alıntı-
04.06.2008, 15:45 | #124 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Bir Gün Anlarsın
Yazar ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Uykuların kaçar geceleri, Bir türlü sabah olmayı bilmez, Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden uğultudur başlar kulaklarında, Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık, Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın, Onun unutamadığın hayali, Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine, Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu, Şerefin, faziletin, iyiliğin güzelliğin. Gün gelir de, sesini bir kerecik duymak için, Vurursun başını soğuk, taş duvarlara, Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın. Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını. Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersin aynalarda güzeliğini Boşuna geçip, giden yıllarına yanarsın. Dolar gözlerin, için burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
04.06.2008, 15:58 | #125 |
Yeni Yiğido
yakamozzzz Şuan
Son Aktivite: 03.10.2008 03:04
Tecrübe Puanı: 0
|
Bilmiyorum duymak istermisin benim dilimden
Elim kolum bağlıyken sana ne diyebilirim ki ben Öyle çok sevdiki bu deli gönül seni, Çaresi olmayan sevdadayız,kaybettik birbirimizi. Oysaki bilmiyorsun, İçimdeki yerini, Hiç anlatmadımki sana Seni ne çok sevdiğimi. Arzun hep uzakta olmaksa, Kabulümdür,durma git, Beni kalbinden söküp atmaksa niyetin, Diri diri toprağa gömde öyle git. Sen eyy gözleri çakmak çakmak bakan sevgili İlk defa duyuyorsun benden sevgi sözlerini Ben yoruldum artık bırak şu eziyetini Gelmeyeceksen bir daha,gitme zamanıdır,durma git. Yüzündeki masum tebessüme vuruldum, Ben bu aşk oyununda,oyuncağın oldum, Sana ne kötülüğüm dokundu bilmiyorum, Şu saatten sonra artık bilmekte istemiyorum. Son kez sevgili dedim ya son kez Duyuyorsun bunları benden ilk kez SENİ SEVİYORUM duysun ibreti alem için herkez, Gidiyorsan GİT, Susuyorsan SUS, Beni de öldü farzet, SENİ SEVDİĞİMİ bir gün Anlarsın elbet. |
04.06.2008, 16:04 | #126 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 748
|
Ellerimle bellerinden kavrayınca,
Dudaklarımla sana dokununca, İçime ılıık bir şeyler akar, Benim sevgili çay bardağım...
04.06.2008, 16:06 | #127 |
Yeni Yiğido
yakamozzzz Şuan
Son Aktivite: 03.10.2008 03:04
Tecrübe Puanı: 0
|
|
05.06.2008, 12:52 | #128 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Günes koydum gozlerime Kimse bakamasin Bakip Baharinda hüzün döken Kirmiziya vuran sari yapraklarimi görmesinler diye.. Ferman verdim dilime, icime düsen atesi kimselere acmasin acip yanip kül olan sevdami kimselere söylemesin diye..... Kilit vurdum Yüregime Bidaha bos hayallere kapilmasin kapilip, aska düsüp Leyla olup Mecnun u beklmesin diye.... Ve Seni yasakladim kendime Yeniden can bulmaya calisan icimdeki cocugu zehirleme Katilim (n) olma (yim) diye!!!
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
05.06.2008, 12:59 | #129 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4526
|
-->: BiR DeMeT SiiR
Kilit vurdum Yüregime
Bidaha bos hayallere kapilmasin kapilip, aska düsüp Leyla olup Mecnun u beklmesin diye.... Bu güzel şiirinizi bizlerle paylaştığın için size çok teşekkür ederim
14.06.2008, 13:14 | #130 |
Yeni Yiğido
ekremakkuş Şuan
Son Aktivite: 22.04.2010 20:36
Tecrübe Puanı: 610
|
VELİ OGLUNUZ DELİ AŞTA ZEKİ DERTE BİR İKİ
|
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|