![]() |
#121 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4535
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Cok tesekkür ederim, ilginize, emeginize, kardesliginize, Selam ve saygilarimi sunuyorum.
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#122 |
Usta Yiğido
![]() Sonradan Oldu
İçimde beslediğim sevda doğuştan sanma Yüreğim bakışına vurulunca başladı Sen gidince çok azdı gönlümdeki bu yanma Kalbim terk için sana darılınca başladı Gülüşünden belliydi sendin beklenen dudu Seninle yaşanmıştı gecenin bitmez şadı Zamanla silinmeyen aşkın o eşsiz tadı Ruhuma ilmek ilmek örülünce başladı Ben gibi sevda çekse yarılırdı kayalar Yokluğunda gönlümü hatıralar oyalar Kalem kaşın altına mavi yeşil boyalar Senin narin elinden sürülünce başladı Ben sana sevdalıyken vardın oldun ellerin Söyler mi şarkımızı bal dökülen dillerin Kendimden kıskandığım zülfündeki güllerin Acısı el elinden derilince başladı Gözden ırak olsan da sevdan gönlüme yakın Binlerce kez söyledim bu aşka kıyma sakın Yıllardır tende kaldı çıkmadı hiç mis kokun Kollarım gül tenine sarılınca başladı Sensiz geçen günlerim yüreğime sıkıntı, Böyle acı mı olur bu ne biçim takıntı Kara sevda yüzünden bedendeki yıkıntı Yâr uğruna yerlere serilince başladı Bilmiyorum sen misin bu dünya mı yalancı Kalpdeki mihman benim senin aşkındır hancı Ruhumu esir alıp yakan çaresiz sancı Yârim gönlün hoyrata verilince başladı Herkes söylerdi bana aşkta vefa bekleme Ümitsiz bu sevdaya elem, keder ekleme Sol göğsümün altında hissettiğim tekleme Hasretini çekmekten yorulunca başladı Her gece geri gelir aşkından kalan sara Gurbet elde yalnızım sılayla açık ara Sinemin üstündeki kapanmayan bu yara Aşka dar gelen döşüm yarılınca başladı Onulmaz elemlerden darmadağın niceler Gönlüm hasretin çeker dilim adın heceler Senle huzur neşeyken çile olan geceler Vuslat için umudum kırılınca başladı Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#123 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5474
![]() ![]() Sonradan Oldu ![]() İçimde beslediğim sevda doğuştan sanma Yüreğim bakışına vurulunca başladı Sen gidince çok azdı gönlümdeki bu yanma Kalbim terk için sana darılınca başladı ![]() Gülüşünden belliydi sendin beklenen dudu Seninle yaşanmıştı gecenin bitmez şadı Zamanla silinmeyen aşkın o eşsiz tadı Ruhuma ilmek ilmek örülünce başladı ![]() Ben gibi sevda çekse yarılırdı kayalar Yokluğunda gönlümü hatıralar oyalar Kalem kaşın altına mavi yeşil boyalar Senin narin elinden sürülünce başladı ![]() Ben sana sevdalıyken vardın oldun ellerin Söyler mi şarkımızı bal dökülen dillerin Kendimden kıskandığım zülfündeki güllerin Acısı el elinden derilince başladı ![]() Gözden ırak olsan da sevdan gönlüme yakın Binlerce kez söyledim bu aşka kıyma sakın Yıllardır tende kaldı çıkmadı hiç mis kokun Kollarım gül tenine sarılınca başladı ![]() Sensiz geçen günlerim yüreğime sıkıntı, Böyle acı mı olur bu ne biçim takıntı Kara sevda yüzünden bedendeki yıkıntı Yâr uğruna yerlere serilince başladı ![]() Bilmiyorum sen misin bu dünya mı yalancı Kalpdeki mihman benim senin aşkındır hancı Ruhumu esir alıp yakan çaresiz sancı Yârim gönlün hoyrata verilince başladI ![]() Herkes söylerdi bana aşkta vefa bekleme Ümitsiz bu sevdaya elem, keder ekleme Sol göğsümün altında hissettiğim tekleme Hasretini çekmekten yorulunca başladı ![]() Her gece geri gelir aşkından kalan sara Gurbet elde yalnızım sılayla açık ara Sinemin üstündeki kapanmayan bu yara Aşka dar gelen döşüm yarılınca başladı ![]() Onulmaz elemlerden darmadağın niceler Gönlüm hasretin çeker dilim adın heceler Senle huzur neşeyken çile olan geceler Vuslat için umudum kırılınca başladı ![]() Hasan Ilter ![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#124 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() Düşleme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüm hasretine dayanılmıyor, Bu kadar yanımı boşlama n´olur, Bir sabah neşeyle uyanılmıyor, Beni düşlerinden dışlama n´olur. ![]() ![]() ![]() Gözlerimden hasret taştı, akıyor, Özlemin bedenim yere yıkıyor, Sensizlik sinemi zaten yakıyor, Bir de hayalleri haşlama n´olur. ![]() ![]() ![]() Kara çöktü sensiz pembe düşüme, Hicranlar bindirdin garip başima, Gel de sıcaklık ver soğuk kışıma, Gidip uzaklarda kışlama n´olur. ![]() ![]() ![]() Gözüm gözlerinden sevdalar içsin, Sen gel gönül köşküm kapısın açsın, Geri kalan ömrüm seninle geçsin, Bensiz bir hayatı düşleme n´olur. ![]() ![]() ![]() Çektigim çileler artık son bulsun, Buraya dönüşün bayramım olsun, Kalbime bir defa huzurlar dolsun, İlmik ilmik acı işleme n´olur. ![]() ![]() ![]() Siyahi der senin varlığın, varım, Ey ahu bakışlım, sevgili yârim, Gelirsen bitecek ah ile zarım, Ümitlere vurup tuşlama n´olur. ![]() ![]() ![]() Hasan Ilter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#125 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yâr gönül hanemi sevginle doldur, Hoyratın birine kiralanmasın, Çektiğim hasreti aradan kaldır, Ciğer pare pare paralanmasın. ![]() ![]() ![]() Nereye gidersen beni de götür, Gamzeli yüzünde gonca gül yetir, Gülüşünle bütün dertleri bitir, Göğsüme elemler sıralanmasın. ![]() ![]() ![]() Eşsiz sevdamızı canında sakla, Her seher vaktinde yeniden yokla, Haydi şu ömrümü yüzünle akla, Talihim bir daha karalanmasın. ![]() ![]() ![]() Canım çıksın sana yaparsam gurur, Sevdan benliğimde ebedi durur, Beklemek göğsüme ok gibi vurur, Özlemden vücudum berelenmsin. ![]() ![]() ![]() Al beni her akşam yatır dizine, Hayale dalayım bakıp gözüne, Aldırma ne olur elin sözüne, Ellerim elinden ıralanmasın. ![]() ![]() ![]() Bırakıp gidersen yaşam zor gelir, Kararır gündüzüm gecem kor gelir, İçinde sen yoksan yurdum dar gelir, Zalim grubet eller turalanmasın. ![]() ![]() ![]() Bakışın kalbimi gülle donatır, Aşkının hicranı aklı bunatır, Yokluğun acısı canım kanatır, Terk etme Siyahi yaralanmasın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#126 |
Usta Yiğido
![]() [Kardelencicegi;606874] ![]() ![]() ![]() ![]() Yâr gönül hanemi sevginle doldur, Hoyratın birine kiralanmasın, Çektiğim hasreti aradan kaldır, Ciğer pare pare paralanmasın. ![]() ![]() ![]() Nereye gidersen beni de götür, Gamzeli yüzünde gonca gül yetir, Gülüşünle bütün dertleri bitir, Göğsüme elemler sıralanmasın. ![]() ![]() ![]() Eşsiz sevdamızı canında sakla, Her seher vaktinde yeniden yokla, Haydi şu ömrümü yüzünle akla, Talihim bir daha karalanmasın. ![]() ![]() ![]() Canım çıksın sana yaparsam gurur, Sevdan benliğimde ebedi durur, Beklemek göğsüme ok gibi vurur, Özlemden vücudum berelenmsin. ![]() ![]() ![]() Al beni her akşam yatır dizine, Hayale dalayım bakıp gözüne, Aldırma ne olur elin sözüne, Ellerim elinden ıralanmasın. ![]() ![]() ![]() Bırakıp gidersen yaşam zor gelir, Kararır gündüzüm gecem kor gelir, İçinde sen yoksan yurdum dar gelir, Zalim grubet eller turalanmasın. ![]() ![]() ![]() Bakışın kalbimi gülle donatır, Aşkının hicranı aklı bunatır, Yokluğun acısı canım kanatır, Terk etme Siyahi yaralanmasın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cok tesekkür ederim, elinize saglik.
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Navigator
![]() ![]() Ben tsk ederim
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#128 |
Usta Yiğido
![]() Şiirlerim Abarttı
Şiirlerim abarttı sana olan aşkımı, Sadece hasretinle yanıyorum o kadar, El aleme duyurdu edişemi, kuşkumu, Bir gece geleceksin sanıyorum o kadar. Aşkın beni yıllarca hep peşine koşturdu, Küçük bir ümit için çok engeller aştırdı, Issız gecelerimde yüreğimi coşturdu, İçerden gizli gizli kanıyorum o kadar. Benliğimle, kalbimle gözlerine takıldım, Yâr aşkının harında bile bile yakıldım, Hicran çöktü gönlüme yerden yere yıkıldım, Ümitsiz köşe bucak siniyorum o kadar. Yaşadığım bu durum belki bir bana özel, Ömürüm özlem çekerek döküyor yine gazel, Aklımda kalan gözün hatırası çok güzel, Bir hayalin peşine dönüyorum o kadar. Hep masamın üstünde duruyor eski resmin, Geceleri düşümde gündüz hayalde cismin, Yürekte sevdan coşar dilde dolanır ismin, Özlemle gül adını anıyorum o kadar. Hasretin kara rengi ağarmadı bir daha Aldırma şiirlerden dile düşen eyvaha Belki biter bu coşku çıkar isem sabaha, Seller gibi çağlayıp diniyorum o kadar. Adın düşse aklıma aşk içinde yiterim, Alev kaplar özümü Kerem´den de beterim, Dıştan gören sanar ki yavaş yavaş biterim, Aslında ben seninle onuyorum o kadar. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Navigator
![]() ![]() Şiirlerim Abarttı ![]() Şiirlerim abarttı sana olan aşkımı, Sadece hasretinle yanıyorum o kadar, El aleme duyurdu edişemi, kuşkumu, Bir gece geleceksin sanıyorum o kadar. Aşkın beni yıllarca hep peşine koşturdu, Küçük bir ümit için çok engeller aştırdı, Issız gecelerimde yüreğimi coşturdu, İçerden gizli gizli kanıyorum o kadar. Benliğimle, kalbimle gözlerine takıldım, Yâr aşkının harında bile bile yakıldım, Hicran çöktü gönlüme yerden yere yıkıldım, Ümitsiz köşe bucak siniyorum o kadar. Yaşadığım bu durum belki bir bana özel, Ömürüm özlem çekerek döküyor yine gazel, Aklımda kalan gözün hatırası çok güzel, Bir hayalin peşine dönüyorum o kadar. Hep masamın üstünde duruyor eski resmin, Geceleri düşümde gündüz hayalde cismin, Yürekte sevdan coşar dilde dolanır ismin, Özlemle gül adını anıyorum o kadar. Hasretin kara rengi ağarmadı bir daha Aldırma şiirlerden dile düşen eyvaha Belki biter bu coşku çıkar isem sabaha, Seller gibi çağlayıp diniyorum o kadar. Adın düşse aklıma aşk içinde yiterim, Alev kaplar özümü Kerem´den de beterim, Dıştan gören sanar ki yavaş yavaş biterim, Aslında ben seninle onuyorum o kadar. ![]() Hasan Ilter |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Usta Yiğido
![]() AKMA KIZILIRMAK Yürekte alışlanmış sevda nârı dururken Bir de gurbet derdiyle yakma gel Kızılırmak Yâr kirpiği ok gibi tam göğsümden vururken Bana benden çaresiz bakma gel Kızılırmak Bir hilal kaş uğruna günümde güneş söner Düşündükçe bu hali aklım deliye döner Bilmiyorum bu acı canânsız nasıl diner Coşup coşup bendimi yıkma gel Kızılırmak Kaç yıl geçti aradan hâlâ tenimde koku Yaşadığım hep kara tanımadım hiç akı Sinemde saplı kaldı sevdanın acı oku Ben alıştım çileye çekme gel Kızılırmak Teslim aldı bir güzel hem gönlümü hem aklı Suçlu olan hep benim kalbimde odur haklı Kendisi ırak ama aşkı canımda saklı Bırak yerinde kalsın sökme gel Kızılırmak Derim kendi kendime soyun sevdadan paklan Bunca yıldır çektiğin aşkın suçundan aklan Ey deli akan nehir çekil sininde saklan Bu gece yatağından çıkma gel Kızılırmak Bu küçücük yürekte dağdan büyük aşk yaşar Benim divane gönlüm yârin peşinden koşar Hicran içte birikir kanla gözümden taşar Sen de bir sevda için çökme gel Kızılırmak Ümitsiz ve derbeder yâr yolunu beklerken Ağır sevda yüküne elem keder eklerken Sol yanımda aşk çeken vuslat için teklerken Sen de gidip boynumu bükme gel Kızılırmak __Bu akşam gurbet ele akma kal Kızılırmak Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beğendiğiniz Şiirler | Sivaslilar.Net | Şiirler | 2841 | 01.01.2013 05:05 |
Resimli Şiirler | ayparcam | Resimli şiirler | 651 | 05.02.2012 14:51 |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 17:46 |
Benden Şiirler | leblebi82 | Şiirler | 35 | 29.01.2009 20:17 |
sivasspora şiirler ve marşlar. | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 1 | 12.12.2007 13:20 |