Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor - Sayfa 13 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.01.2011, 13:19   #121
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor

Burda herkes birbirini tanıyor,ne kadar siyasi karşıt olsak da saygı duyuyoruz.Amazondan henüz kaçmış gibi davranmıyoruz!
Alt 28.01.2011, 14:29   #122
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 774 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sanırım titizyiğido kardeşimdi arif bey bir yorumunda çok masumhane bir biçimde düşüncesini yazdı diye"abi sen yöneticisin tarafsız olmak zorudasın"gibi bir söz etmişti şimdi gırtlağına kadar taraf olan yöneticiler için ne düşünüyor merek ediyorum ayrıca şunu açık yüreklilikle söylüyorum sayın coşkun sitenin en tarafsız yöneticisidir.
Tarafsızlık Bu tür Başlıklarda Çıkar Lafla sözle çıkmaz.
Alt 28.01.2011, 15:30   #123
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

İsim vermeden bana eleştiri olmuş cevap vereyim kısaca.

Mehmet Akif Ersoy'un bir sözünü yazmıştım bir konuda. Foto paylaşım konusuydu. Konu ile alakalı olmayan mesajların tamamını silmiştim. Birisinden çekindiğim filan için silmedim.

Burdaki konuya da bir yönetici olarak değil. Akpartiye oy vermiş birisi olarak katıldım. Hiçkimsenin oy verdiği partiden dolayı bir başkasını aşağılamaya iftira atmaya hakkı yoktur.
Alt 28.01.2011, 16:23   #124
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 774 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Görüşü ne olursa olsun Bir üye aynı Görüşü paylaşmadığı için Karşısına Hakaret etme olmaması lasım Ayrıca Bu durum karşısında Yöneticilerinde Tarafsız olması lazımdır Kendi görüşünde diye kayırma yapmamalı.
Alt 28.01.2011, 18:13   #125
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 12:20

Tecrübe Puanı: 620 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[quote=LaEdri;593085]Burda herkes birbirini tanıyor,ne kadar siyasi karşıt olsak da saygı duyuyoruz.Amazondan henüz kaçmış gibi davranmıyoruz!

anlamadım ne demek kaçmış gibi davranmıyoruz abartmayalım olayı

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2011, 19:31   #126
ahenk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ahenk Şuan ahenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2011 15:37

Tecrübe Puanı: 0 ahenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar benim yazdıklarım,yorumlarım,alıntıl arım vb. burada neyi yorum olarak paylaşmış isem;lütfen bunu bir x sempatizanı olarak algılamasınlar.Burdaki arkadaşlar,dışardakiler,onlar, komşular,sokaktakiler yani biz,bizler halk olarak bir bütünüz.Siyasiler siyasi kimliklerini korudukları sürece ister olumlu siyaset yapsınlar ister yapmasınlar,bu grubu hariç tutuyorum.hangi grup olursa olsun hiç biri diğerinden farklı değildir.Siyasetçi kimliği olması yeterlidir !. bunu niye böyle yazdım,çünkü Halkın gündemi bambaşka,bunu sade vatandaş bilir,birbirlerini anlar,anlayabilir.Diğerleri yani ilk sıraya siyasetçileri ve politikacıları koyuyorum.bu tamamen benim görüşümdür.Diğerlerini sıralamaya devam edelim diyorsak,hırsızlar,kul hakkına tecavüz edenler,devlet malı yiyenler,yani kısacası sizin aklınıza gelenler..ben hissediyorum ne düşündüğünüzü...Politikacılar halk olamazlar,onlar halkla kopukturlar,halkımla politikacıları ayıran temel özellikler çok var (üstünlük sağlama yönünden) bu yüzden,ben yorumlarımda halkın yanında olacak yorumlar yazmaya mecburum.çünkü biz ve politikacılar..Ülkeyi bu iki unsur uçuruma veya cennet bahçesine götürüyor veya götürecek her ne ise o gidilen yer. bilmiyorum anlatabildimmi ?..gelelim ilk alıntıya..
ahenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2011, 19:32   #127
ahenk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

AKP’ye niçin teşekkür borçluyuz!
1) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü onun sayesinde devletimizin kofluğunu keşfettik ve Cumhuriyetimizle rejimin kurumsallaşamadığını gördük.
2) AKP’ye müteşekkiriz çünkü inanmış bir adam ya da liderle arkadaşlarının neleri başarabileceğine tanıklık ettik.
3) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü Türk Silahlı Kuvvetlerinin, yapılan türlü psikolojik operasyonlara karşı değil devleti ve ulusu, kendini bile savunmakta yetersiz olduğunu gördük.
4) AKP’ye müteşekkiriz
çünkü MİT’in CIA, KGB, MI5 ya da MOSSAD düzeyinde ve
hatta misyonunda olmadığını
öğrendik.
5) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü Cumhuriyetin kendine sadık yani kendisi için risk alabilecek bir Milli Müteşebbis
Gurubunu ya da ulusçu bir işadamı sınıfını inşa edemediğini
gördük.
6) AKP’ye müteşekkiriz çünkü bu ülkenin reflekslerinin köreldiğine şahit olmamızı sağladı!
7) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü çok sayıda insanın bir kilo bulgur ve iki torba kömür karşılığı onurunu bile gömdüğüne
tanık olduk..
8) AKP’ye müteşekkiriz çünkü demokrasi diye diye demokrasi katledilirken ona alkış tutan sözde ilim irfan sınıfının tezahüratlarına tanığız. Dahası, ceberrut bir devlet anlayışı yani korku devletinin demokrasi diye servis edilip yutturulmasını AKP sayesinde görüp öğrendik.
9) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü evrensel değer pazarlamacılığı yapan sözde libarellerin kendilerini kaça kapattırdıklarını gördük.
10) AKP’ye müteşekkiriz çünkü devletin ve kurumların nasıl fethedilip dönüştürüleceğinin metodunu gösterdi.
11) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü ülkeyi topyekün ele geçirmek için önce korkuyu korkutmanın uygulamalarını yapıp gösterdi.
12) AKP’ye müteşekkiriz çünkü Yargı dahil bütün devlet çalışanlarının önceliklerinin ülke ve devlet olmadığı, şahsi ikbal ve çıkar hesapları olduğu ortaya çıktı. Örneğin yargıçlar HSYK seçimlerinde korku adına bütün değerlerini ayaklar altına aldı ve iktidara boyun eğdi.
13) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü kendilerine merkez ya da tarafsız medya diyen holding basınının aslında yandaş medyadan bile çok daha tehlikeli ve tahripkar olduğunun görülmesine vesile oldu.
14) AKP’ye müteşekkiriz çünkü cemaat ve dini gurupların durakta beklemediklerini ve gelen her iktidar otobüsüne bindiklerini bir kez daha gördük.
15) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü onun iktidarı sayesinde bir gece içinde masa başında yani matematik oyunu ile ülkemizin yüzlerce milyar dolar nasıl zenginleştiğini ya da zenginleşebileceğini öğrendik.
16) AKP’ye müteşekkiriz çünkü, insanlara sağlık dağıtıp barış içinde yaşamaları için çırpınan doktor Mehmet Haberal, gazeteci Mustafa Balbay ve parti başkanı Doğu Perinçek gibilerinin onlarca mazlum insanı diri diri gömen Hizbullahçı katillerden daha tehlikeli(!) olduğunu öğrendik.
17) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü iktidarı sayesinde Türkiye’de asıl tehdidin PKK ve benzerlerinin olmadığı aksine gerçek tehdidin TSK olduğunu(!) gördük.
18) AKP’ye müteşekkiriz çünkü korkutmanın kanun ve ahlaktan çok daha etkili olduğuna tanık olduk!
19) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü iktidarda sürekli kalmak için türlü tezgah ve manipülasyonlarla siyaset mühendislikleri yapıp muhalefetin cılız kalmasının mümkün olabileceğini sayesinde öğrendik.
20) AKP’ye müteşekkiriz çünkü toplumumuzun AB gibi, türban gibi, demokrasi gibi, Ergenekon gibi masallarla yıllarca yönlendirilip uyutulabileceğine şahit olduk.
21) AKP’ye teşekkür borçluyuz çünkü adı Türkiye olan ülkemizde Türklerin aslında 20 küsür etnik guruptan biri yani azınlık(!) olduğunu sayelerinde öğrendik!
22) AKP’ye müteşekkiriz çünkü dönemlerinde ülke borcu iki misline çıkarken ve büyük bir ekonomik çöküntü yaşanırken bunun başarı hikayesi diye sunulabileceğini sayelerinde
öğrendik.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ahenk'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2011, 19:42   #128
ahenk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Gelirleri ile taksit ödeyerek Türk Telekom’a sahip yapılan Arap Hariri’nin diyarı Lübnan’da sultan provalarını yapan Recep-Tayyip’in son fermanı şöyleydi:
- Buyruğumdur, kullarıma (vatandaşlarıma) bu fermanımla 172 milyar dolarlık bir zenginlik daha bahşediyorum.
Yok karikatürize ettiğim bu hadisede zerre bir mübalağa yok, ayniyle vakidir!
Sade bir fermanla zenginlik ancak masal ülkelerinde olur demeyin, Tayyiban’da oluyor bunlar!
Evet AKP’nin yönettiği Türkiye’de Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği Bakanlar Kurulunun böyle bir hikmeti ya da kerameti var!
Geçtiğimiz hafta yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında alınan bir kararla Türkiye bir anda 172 milyar dolar zenginleşti!
Peki bu nasıl mı oldu?
Matematiği, yani hesaplama metodunu değiştirerek!
Ülkemiz bu yolla 172 milyar dolara kavuşurken, 73 milyon nüfusumuzun her bir insanı da 2 bin 354 dolarlık yeni zenginlik payını cebellezi etti!
“Yahu bizim cebimize değil 2 bin küsür dolar, bir cent bile girmedi, tersine fakirleşiyoruz” demeyin, siz Tayyip Bey’den daha mı iyi bileceksiniz!
Zenginleştik diyorsa zenginleşmişizdir!
Öyle olmasa toplum olarak böyle bir adamın yıllar yılı ardına takılır mıydınız?
Acı ama Türkiye’nin bugünkü hali pür melali aynen budur sevgili okurlar!
Şeyh bozuntularının ışık hızıyla uçtuğunu işitirdik de ferman ya da buyrukla zengin olunduğunu değil duymak, aklımıza bile getirememiştik, çok şükür Tayyip Bey’le bunu da öğrenmiş olduk!
Evet Bakanlar Kurulumuzun bu kararı ile Türkiye artık dünyanın 15. büyük ekonomisi olmuştur!
Diyeceksiniz ki peki hakikat nedir?
Bunun söylemekten hoşlanmıyorum ama emin olun açıklananın yarısıdır!
Bunu neye dayanarak mı söylüyorum:
Hesap basittir, malum milli gelirler dolar üzerinden hesaplanır, doların değeri düşük, paranız kıymetli ise zengin görünürsünüz.
AKP iktidara gelmeden önce doların fiyatı 1600 küsür lira
civarında değil miydi?
Peki bugün 1400 küsür
değil mi?
Kur on yılda normal enflasyon oranında bile artmıyor, tersine geriliyor ve baskı altında tutuluyor ise o kurla yapılan bütün hesaplamaların tamamı sanal yani
yanlıştır.
Kur gerçek fiyatını bulduğu an bugün masa başında açıklanan sözde zenginliğimiz bir anda yok olup gidecek ve hakikatle yüz yüze gelinecektir!
Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası bağlamında yaptığı, ırkçılık oynadığı zengin olduk tuluatının en büyük dayanağıdır, oysa kıymetli TL’nin üretimimizi stop ettirdiği ve istihdama darbe vurduğu ilk mektep çocuklarının bile malumudur!
Tayyip Bey Cumhurbaşkanı olup hesap vermekten kurtulmak istiyor ya, bütün bu numaralar o amaç için yapılan şark kurnazlıklarıdır... Tabii yerseniz!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ahenk'e Teşekkür Ediyor...
Alt 29.01.2011, 00:17   #129
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 751 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sanırım titizyiğido kardeşimdi arif bey bir yorumunda çok masumhane bir biçimde düşüncesini yazdı diye"abi sen yöneticisin tarafsız olmak zorudasın"gibi bir söz etmişti şimdi gırtlağına kadar taraf olan yöneticiler için ne düşünüyor merek ediyorum ayrıca şunu açık yüreklilikle söylüyorum sayın coşkun sitenin en tarafsız yöneticisidir.

ne düşünecem abi ben olayı bilmiyorum takip edemedim arif abi ye dediğim her yönetici için geçerli.........eğer yönetici isen tarafsız olacaksın,olamıyosan yapmayacaksın........ayrıca şunuda ben açık yüreklilikle söyliyim arif abi hakkında ne düşünüyosanız bende cley hakkında düşünüyorum..........yorumları okudum cley e bazı kişisel sataşmalar olmuş o da bunun karşısında biraz agresifleşmiş olabilir..........
Alt 30.01.2011, 18:07   #130
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne düşünecem abi ben olayı bilmiyorum takip edemedim arif abi ye dediğim her yönetici için geçerli.........eğer yönetici isen tarafsız olacaksın,olamıyosan yapmayacaksın........ayrıca şunuda ben açık yüreklilikle söyliyim arif abi hakkında ne düşünüyosanız bende cley hakkında düşünüyorum..........yorumları okudum cley e bazı kişisel sataşmalar olmuş o da bunun karşısında biraz agresifleşmiş olabilir..........

titizyiğido arkadaşım konuyla ilgili adım geçtiğinden yanıt verme gereği duydum.
Bakın sitemizde herkesin görüş bildirme forumlara yorumda bulunma hakkı vardır, bu yöneticide olsa karşı tarafı rendice etmeden, hakaret etmeden onur kırıcı olmadan karşı tarafı alaya almadan, saldırmadan, saygı sınırları içerisinde medeni bir şekilde eleştiride yapabilir.
Taraf olmaya gelince neye göre taraf? Sizin partinizin bir haberini yada görüşünüzü eleştirince taraflı, ama eleştirmez şakşak yaparsa yanlışları eleştirmezse tarafsızmı olmuş olunuyor? Ben burada bir partinin militanı gibi davranmıyorum, sadece herkesin konuya daha saygılı ve hoş bir uslupta eleştirisini yapmasını istedim bu bir.
İkincisi hangi parti olursa olsun ben yanlışını gördümmü eleştiririm. Size bir örnek verecek olursam, Sizin partiniz 49 yıllığına Suriye sınırında mayınları arazileri temizleme karşılığında İsrail'e verilecekti. Bunu CHP mahkemeye götürdü ve durdurdu. Ve büyük bir yanlıştan dönüldü. CHP yi alkışladık. Şundan kuşkunuz olmasın aynı şeyi CHP iktidarında yapılsa AKP de aynı tutumla engellese onuda ayakta alkışlarız, bundan kuşkunuz olmasın.
Doğru tektir iki tane doğru olmayacağına göre. Yanlış bulduğumuz şeylerede doğru diyemeyiz ve bir vatandaş olarak eleştirme hakkımızda var. Bazı şeylere duygusal açıdan bakıp, gönül bağımız var diye bile bilede lades dememeliyiz elbetteki görüşümüzü belirtmeliyiz.
Konuyu farklı yönlere çekme yerine konunun içeriğine göre yorumda bulunalım lütfen.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)