Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. - Sayfa 131 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.04.2008, 23:24   #1301
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
SONOSMANLI58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O İSMİ ZIRILA KİM VERDİ BİLEN VARMI
Ya sevgili arkadaşım birde sen çıktın başıma ya sen kimsin kendinizi açıklayında bilelim ya.Zırıla o ismi kim verdi ben vermedim ama ben onu bildim bileli zırıl tanıyom.Sende ajanmısın nesin ya.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.2008, 23:26   #1302
SONOSMANLI58
Yeni Yiğido

SONOSMANLI58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONOSMANLI58 Şuan SONOSMANLI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2010 18:56

Tecrübe Puanı: 619 SONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya sevgili arkadaşım birde sen çıktın başıma ya sen kimsin kendinizi açıklayında bilelim ya.Zırıla o ismi kim verdi ben vermedim ama ben onu bildim bileli zırıl tanıyom.Sende ajanmısın nesin ya.
SEN BENİ İYİ TANIRSIN BEN AÇIKLAMASAMDA YAZILARIMDAN BİLİRSİN

YUFKA YÜREKLİLERLE ÇETİN DAĞLAR AŞILMAZ
SONOSMANLI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.2008, 23:27   #1303
settar58
Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

settar58 Şuan settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.06.2014 19:20
Nice Wory Champion!
Tecrübe Puanı: 717 settar58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Settar yeğenim çattık ya ben bu adamın yüzünden buraya girmek istemiyorum biraz kayboluyor giriyorum.Pat diye karşıma çıkıyor.Ya biz buna burda hesap vermek zorundamıyım ya.Ben diyorumki bir yazımda zırılla konuştum zırıl kim bana açıkla benim soyumdan mı.Sanki osmanlı hanedanı oldu başıma.Zırıl onlar gibi ellitane adam değer.Bak sende tanıyorsun.Neyse selamlar yeğenim.
Genede birbirimize karşı kırıcı olmamaya çalışalım bekir abi sonuçta yüz yüze bakıyoruz.Ben soyumu tanırım abi ''Aslını inkar eden bizden değildir'' (hadisi şerif).Hem ben Lakabı zırıl olandan değil zırıllık yapandan utanırım.Lütfen böyle konulara girmeyelim herkese saygılar selamlar.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.2008, 23:27   #1304
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zalim Haccac bir gün bir göle düşer yüzme bilmediği için
çırpınmaya başlar, derken birisi suya atlar ve Haccac'ı kurtarır.
Gölden çıkarılan Haccac, adama sorar;
- Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Adam;
-Evet, Haccac'sın diye cevap verir. Haccac yine sorar,
- Beni seviyor musun? Adam kısaca cevap verir;
-Hayır! Haccac:
-Öyleyse, der beni niye kurtardın. Adam cevap verir:
- Peygamber efendimizin bir hadisi şerifi var:
"Suda boğulan şehid olur" Onun için kurtardım.
Vallahi Ahmet Hocam biraz önceki sözlerinde nekadar haklıymışsın ya.Artık sana hak veriyorum bir bildiğin olmasa konuşmazdın.Nalet olsun böyle işe bırakmıyorlarki ağzımızın tadıyla bir sohbet edelim.Hayırlı gecelerin olsun
Alt 15.04.2008, 23:33   #1305
settar58
Yiğido

Nice Wory Champion!
Standart --->: -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
burhan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ha ayrıca senin resminde kapgaranlık gözüküyü,bunda çekinecek bi şey yok renkli fotonu koysan fena olmaz
Bizim kimsenden çekinmemiz olmaz ayrıca kimin kimlerden çekindiği belli.Bizim aslımızda belli neslimizde belli resmimizde belli.Ali amcamında dediği gibi siz bayansınız galiba önce ona asıldınız şimdide bana asılıyorsunuz ama biz iikmizde evliyiz bizden size fayda yok.Hem ayrıca siz forum daki herkesi tanımıyormusunuz resmimi görseniz ne olur görmesiniz ne olur.Bir de lütfen istirham ediyorum türkçemizi güzel kullanalım.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.2008, 23:37   #1306
settar58
Yiğido

Nice Wory Champion!
Lächeln --->: -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
Settar yeğenim boş ver kıldırık işleri orta hakem yine piyasya çıktı sonra bize fırça atar.Eee Settarım nerdesinya sn bu son günlerde hiç gözükmüyorsun diyorum bu adam nerde ama ana sitedeki Online isimlere bakıyorum ordası ama Settar yorumların çok az ya ben sitede yeni giriş yapalı bir gün oldu 56 mesaja ulaştım seninki hala 27 de bekliyor yeğenim biraz daha katılımcı ol.Ha birde senden isteğim.Sitede onlarca yorum yapıyorum yorumlara teşekkür butonuna basarak yazımı okuduğunu bari belli et.
Haklısın bekir abi ama fazla kullanamıyorum interneti bundan sonra daha katılımcı olacağım uyardığın için teşekkür ederim.
Alt 15.04.2008, 23:41   #1307
settar58
Yiğido

Nice Wory Champion!

Alıntı:
SONOSMANLI58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SEN BENİ İYİ TANIRSIN BEN AÇIKLAMASAMDA YAZILARIMDAN BİLİRSİN
Nereden tanıyacağız anlamıyorum ki ya adınızı söylemek çok mu zor geliyor.
Alt 16.04.2008, 00:23   #1308
serkan gulltepe
Yiğido

serkan gulltepe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan gulltepe Şuan serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2011 13:13

Tecrübe Puanı: 629 serkan gulltepe isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

herkese hayırlı aksamlar yenı gelen arkadaslar hos geldınız,
serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 00:28   #1309
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
serkan gulltepe Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
herkese hayırlı aksamlar yenı gelen arkadaslar hos geldınız,
Ya serkan nerdesin arkadaşım yazı yazıyoruz yoksun mesaj çekiyoruz yoksun.Arkadaş sizde adıslısınız siteyi boş bırakmayın.Saygılar
Alt 16.04.2008, 00:29   #1310
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
settar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nereden tanıyacağız anlamıyorum ki ya adınızı söylemek çok mu zor geliyor.
Settar yeğenim sanki ben münencimim sen beni tanırsın belki arkadaşlar iyi niyetliler ama ben nasıl tanıyım her isimsiz yazanı.

Konuyu Toplam 37 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 37 Misafir)