![]() |
#13221 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ibrahim Tatlises
Su ver leylam Gece gündüz arıyorum, uçan kuştan soruyorum Aşkın ile ateş oldum, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Aşkın ile ateş oldum, aşkın ile ateş oldum Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum Beyaz giydim karelendi, ciğer parem parelendi Deli gönlüm alevlendi, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Deli gönlüm alevlendi, deli gönlüm alevlendi Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum Yar elinden bade içtim, görülmez dertlere düştüm Vallahi ben benden geçtim, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Billahi ben benden geçtim, vallahi ben benden geçtim Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#13222 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tulina Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 978
![]() |
![]() Orhan Gencebay
Büyük Sir
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13223 |
Navigator
![]() Zeki Erdem - Sen uykudayken
Sen uykudayken odana bir girebilsem Başucunda durup seni seyredebilsem Sana diyecek o kadar çok sözüm var ki Ama hiç birini sana söyleyemiyorum Uzaktan uzağa hayaller kurarken Sevgimi sana nasıl anlatsam bilemiyorum. Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çocuk gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı,ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana. Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum… Sen uykudayken odana bir girebilsem Usulca sokulup yanında yatabilsem Sen bir daha uyanmadan koynunda öylece Sonsuz bir uykuya bir dalabilsem Bu dünyada sana ben kavuşamam biliyorum Bir gün çekip gidersen yaşar mıyım bilemiyorum Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çılgın gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13224 |
Usta Yiğido
![]() TURNAM Şuan
![]() Son Aktivite: 28.04.2010 13:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() sevda bitti yalan GULLU
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı TURNAM'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13225 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glock23 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2013 09:20
Tecrübe Puanı: 760
![]() |
![]() GRUP YORUM
KAYIPLARIN ARDINDAN Adini verdim durgun göllere Düşmeyesin diye oğul, uzak yollara Sesini verdim akarsulara Dalmayasın diye oğul, kan uykulara Kuzgunlar dolanınca turna peşine Çoban türküleri oğul, akar düşüne Silinip de gitmiyor yürek acısı Kaybolan canların oğul, bu kaçıncısı Sevdanı verdim dağlar başına Üfleyesin diye oğul ask atesine
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Glock23'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13226 |
Navigator
![]() Özcan Deniz
Kalp Yarası Her yanın bıçak kesiği Gördüğün kan karası Kapanmıyor dinine yandımın kalp yarası Ağlıyor adamın anası Duydumki görmüşler oynaşta seni Nefesinde el oğlunun nefesi Takmış beşi biryerdeyi kahpe Kaymak gerdanlarına Şaştı iyice bende en tazesi kantarımın benliği Neyle tartayım gidip sıyırayım gördüğüm ilk entariyi Öldürene kadar aldatayım Öyle olmuyor böylede olmuyor Sığmıyor bu benim meşrebime vesselam Bu değil anamın ben diye büyüttüğü Uymuyor adamlık hamuruma böyle intikam Ah ne zormuş sevdalanması bir erkeğin ağlaması Seçmedim yaşadım yeri hayat diye Dibe vurdum lanet olası Şimdi arkamdan atıp tutuyorlar Karı gibi acı çekiyor diyorlar Ben onu kolu kaybında onlar adamlığı inkar zannediyorlar Bundan daha çok kaybedemem Şimdi sıra insan gibi acı çekme faslında Öyle olmuyor böylede olmuyor Sığmıyor bu benim meşrebime vesselam Bu değil anamın ben diye büyüttüğü Uymuyor adamlık hamuruma böyle intikam Gülden Karaböcek Küstürdün Gönülü Küstürdün gönülü güldüremedin Baharin güz oldu yazin kii oldu Gönüle yarini bulduramadin Baharin güz oldu yazin kii oldu Gönüle yarini bulduramadin Baharin güz oldu yazin kii oldu iu fani dünyada murat allah'ta Ele gidii olupta gülmeden Ellerin baiinda gülü solmadan Baharin güz oldu yazin kii oldu Ellerin baiinda gülü solmadan Baharin güz oldu yazin kii oldu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (27.04.2010 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13227 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Ankara için ikindi ezanı............
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13228 |
Usta Yiğido
![]() TURNAM Şuan
![]() |
![]() ahin gelmesin belin bukulsun agzinda dislerin tek tek dokulsun baharin gormeden yazin kis olsun gencligimi benden aldinn allahim buyukdur her seye kadir kim dogru kim yanlis elbette bilirr intizarim seni insallahh bulurr genciligimi benden aldin icin
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı TURNAM'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13229 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Onur AKIN.....................asi ve mavi
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13230 |
Usta Yiğido
![]() TURNAM Şuan
![]() |
![]() oldum oldumm oldumm kaslarini egdirsinn dinliyorumm
elele tutusupp gezdigim ani unutursun diye cok korkuyorumm yeni bir sevgili bulunca beni unutrsun diye cok korkuyorumm MUAZEZ ERSOY Konu TURNAM tarafından (27.04.2010 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı TURNAM'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|