|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
372 | 34,77% |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
683 | 63,83% |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
15 | 1,40% |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1321 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Elimin altında onlarca çocuk var ve bana ciddi manada bağlılar.Ne dersem yapıyorlar.Ve belki de benim onlardan yapmalarını istediğim,o yönde eğittiğim şeyler,onların analarının onlara öğrettiği şeylerden çok farklı,zıt yönde.Kim bilir? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
CLEY O YORUM SANA YAKIŞMIYOR NE ALAKA ŞİMDİ SİLBAŞTAN YAPIYON YAHU KÜRT BAŞKA PKK BAŞKA SENDE YANİ İYİCE OKU YORUMUNU ONA GÖRE YAP AYIP YAV VALLAHİ YANİ İLLA MUHALEFET YAPACAĞIMDİYE SAPLA SAMANI KARIŞTIRIYON. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Abi ben de en baştan diyorum. Her kürt pkklı değildir her türk vatansever değildir. Kürtlerin hepsini terörist gibi görenlere ırkçılık yapanlara sözüm. Siz alınmayın üstünüze böyle düşünmüyorsanız.
![]() |
#1324 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
NİYE ALINDINKİ YEL DEĞİRMENLERİNE SALDIRAN BİRTEK DONKİŞOT VAR SENDE YELDEĞİRMENİNE HUCUM ETTİĞİN İÇİN DONKİŞOT DEDİM ALINACAK BİR DURUM YOK KÖTÜ BİR MAKSATLADA SÖYLENMİŞ BİR KELİME DEĞİL. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1453
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1453
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Ve gelelim en can alıcı noktaya ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 796
![]() |
![]() Acaba gözler görüyormu?
Acaba beyinler hala bugün yemek verin yiyeyim,para ver ben gideyim zihniyetimdemi görmekte hala. Bugün vatanı yönetenlerde hain onlara desdek verenlerde hain. nedir kürt açılımı;? Bunu diyenlerinde bilmediği ne menem bişedir bu... Ne olduğu şudur:Birileri bu kuklaların eline verdiler iki satır bişeler,bu aklı evvlellerde çıktı ortaya bi boh gibi lak lak okumaya başladılar. Şimdi kendilerde bilmedikleri için geçdiler bi köşeye o da yetmedi pusdular sotalara,cazgırları verdiler bu iki lafa kanan saf halkımın önüne oda guya iyi hatip ya ARINÇ ARINÇ bağırıp duruyor,güreş meydanındaki cazgır gibi, Nedir bu açılım,her vilayette taşları sopaları eline alıp meydana çıkan çocuk sürüsü, zira korkak insanlar er meydanına çıkmazlar,kadınları kızları çocukları öne sürerler, Sapla samanı ayrıştıramayanlar,daha dikkatli bakınız etrafınıza,dünya siyasetine,ülke içi ve yakın dış tehditlerimize. Ben 10 yıldır bağırıyorum,bu vatan haini idareciler 2012 yılında bu devlet sınırları içinde kürdüsdan devleti kuracak,bayrağı çekilecek. umarım sonları Hayır'lara vesile olur,umarım kendi bok çukurları içinde birbirilerini yiyip bitirmezler.
![]() |
#1328 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
![]() Alıntı:
Anaların suçu ne? Çocuklarına İslamiyet'in aşıladığı vatan sevgisini verememek... Anaların suçu ne? İslamiyeti çocuklarına sevdiremeyip, çocuklarını marksist-materyalist ateist bir devlet, millet düşmanı örgüte gitmelerini engelleyecek kadar dinlerini sevdirememek. Üstelik o anaların sevgili Dilşad Hatun'un örneklendirdiği gibi bu vatana, millete, dine kurşun sıkan örgütün siyasi kanadının propagandasını, yandaşlığını yapma gibi suçları da vardır... Temel olarak pislik olmuyor bu.. haa o lafı demeni sağlayan şeyde: Kimi analar vardır, it doğurur. Kimi analar vardır, kurt doğurur. PKK'lılara it denmesi mi gücüne gidiyor onu anlamadım ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1209
![]() Alıntı:
![]() Kimse genelleme yapıp Kürtlerin hepsine PKK'lı diyemez... Ana baba en büyük etken ama bu işlerde en önemlisi arkadaştır... Benim Kürt çok arkadaşım var, aynı ana babadan olan birisi Kemalistken diğeri, sempatizan... Genelleme yanlış ama bazı arkadaşların dediği gibi de genelleme yapmak yanlış.... Hangi ana çocuğunun dağa çıkmasını istiyor... E o fotoğrafta gördüğün anaların kendisi MİLİTAN oğlunun dağa çıkmasını istemiyor mu sanıorsun? Dağlıca baskını sırasında dayı oğlum yan karakoldaydı, onların karakolda basıldı ve kuzenime roket attılar.. .Yani kurşun sıkmak felan değil roket attılar... ALLAH İNŞALLAH BENA DA DOĞU DA ASKER OLMAYI NASİP EDER diyorum ve ekliyorum, sitedeki arkadaşları, ya da bazı Türkleri ırkçılıkla suçlayan arkadaşlar Kürtlerin büyük bir çoğunluğunun ırkçı olduğunun farkında değiller mi? Ayrıca büyük bir ayrım var ırkçılıkla suçlanan Türk arkadaşların Laz, çerkez, Boşnak vs. bir sorunu yok, sorunları ülkeye baş kaldıranlarla yani teröristle, ırkçı olsalardı, Laza da saldırılardı Boşnağada ama PKK öyle değil... Saygılar...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaç Paraşutu Nedir? | EyüphanAydın | Yamaç Paraşütü | 1 | 10.05.2010 20:22 |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? | doğanay58 | Muhtelif konular | 4 | 30.06.2009 06:32 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |
Bilmeceler... | _DuMaN_58 | Arşiv | 45 | 19.03.2008 17:15 |