Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. - Sayfa 134 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.04.2008, 17:49   #1331
settar58
Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

settar58 Şuan settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.06.2014 19:20
Nice Wory Champion!
Tecrübe Puanı: 717 settar58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Lächeln --->: -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili kardeşim Aktifleşene değil Aktifleştirene bakacan.Settar adamın delikanlının hası ama neden bilmiyorum bazı konularda mahcup davranıyor.
Eyvallah bekir abi teşekkür ederim sizlere layık olmaya çalışıyorum.Ama mahçubiyetimiz yok allaha şükür kelime hatası oldu galiba.Gerektiği zaman gerektiği yerde konuşmayı seviyorum.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 17:50   #1332
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
settar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Babayı bende tanıyorum galiba özel mesaj bekliyorum.
Settar yeğenim bu gizzemli babayı tanıyabilirsen banada tanıtmanı bekliyorum.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 17:52   #1333
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
Doğrudur mehmet amca annesi doğanlardan.Bende öyle biliyorum.
Settar yeğenim sende soyunu savunuyormusun sen Hangi soydan Hangi boydansın senide bilelim sonradan bir hatamız olmasın.
Alt 16.04.2008, 17:52   #1334
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 757 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Milletim için dünyayı sırtımda taşırım
Fatih Sultan Mehmet
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 17:54   #1335
aozdemir
Usta Yiğido

Sen! Ben! Desin efrâd (kişiler), aradan vahdeti(birliği) kaldır;
Milletler için işte kıyâmet o zamandır.
Mehmet Akif ERSOY
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2008, 17:56   #1336
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Standart --->: -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
Eyvallah bekir abi teşekkür ederim sizlere layık olmaya çalışıyorum.Ama mahçubiyetimiz yok allaha şükür kelime hatası oldu galiba.Gerektiği zaman gerektiği yerde konuşmayı seviyorum.
Settar bu kadar yazı yazmak kolay değil yeğenim anlayış göstermen gerek bu kadar kelime hatası olsun.Ben o kelimeyi değiştiriyorum (Taş Yerinde Ağırdır) kesinlikle ben sana ne kızarım ne gücenirim.Sen benim hasalamın torunusun rahmetlinin az mı ekmeğini yemedim.Az mı iyiliğini görmedim.Allah gani gani rahmet eylesin.Yattığı yer cennet olsun.
Alt 16.04.2008, 17:59   #1337
aozdemir
Usta Yiğido

Dünyadaki bütün problemler insanları sevmemekten kaynaklanmıyor mu? İnsanlar sırf insan oldukları için sevilseydi, yeryüzünde problem çıkar mıydı? Oysa bizim manevi değerlerimizde yaratılanı sevmek vardır yaratandan ötürü. Yunus Emre öyle demiyor mu?
Alt 16.04.2008, 18:00   #1338
aozdemir
Usta Yiğido

Allah için birbirini sevenler hakkında Peygamber (s.a.), kıyamet gününde Allah Teâlâ’nın, “Nerede benim azametim için birbirini sevenler! Bugün hiçbir gölgenin bulunmadığı bir günde onları gölgemde barındıracağım.” diye hitap edeceğini bildirmektedir. [Müslim, Birr 37]
Alt 16.04.2008, 18:01   #1339
aozdemir
Usta Yiğido

Dünyevî her ihtiyacı mükemmel bir şekilde karşılanan, fakat Allah’a inanmayan bir insanın ruhî açıdan mutlu olduğu söylenemez. İnsanın fıtratında bir yaratıcıyı sevme, O'na inanma, O'na dayanma ve sığınma duygusu vardır. Allah'a inanmayanlar bu duygularını tatmin edemezler. Dünya nimetlerinden istenen zevki de alamazlar. Onların zevk ve mutlulukları anlıktır, geçicidir.
Alt 16.04.2008, 18:02   #1340
settar58
Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

settar58 Şuan settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.06.2014 19:20
Nice Wory Champion!
Tecrübe Puanı: 717 settar58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Settar bu kadar yazı yazmak kolay değil yeğenim anlayış göstermen gerek bu kadar kelime hatası olsun.Ben o kelimeyi değiştiriyorum (Taş Yerinde Ağırdır) kesinlikle ben sana ne kızarım ne gücenirim.Sen benim hasalamın torunusun rahmetlinin az mı ekmeğini yemedim.Az mı iyiliğini görmedim.Allah gani gani rahmet eylesin.Yattığı yer cennet olsun.
Allah razı olsun abi.elbette kusur insan da olur rahat ol abi böyle basit şeylere takılma.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 41 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 41 Misafir)