Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.12.2009, 13:43   #1331
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 968 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Şu açık görünüyorki 30 yıldır yapılan doğru yalnış şeyler var. Onbinlerce insan binlerce askerimiz şehit düştü.
Bir şeyi suçlamak kolaydır, şimdi bu konuda yapılan yanlışlar ne? Careler, çöüzmler ne olmalı bununla ilgili görüşler nedir acaba, akan kan nasıl durulur neler yapılmalı?
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 15:38   #1332
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ALLAH İNŞALLAH BENA DA DOĞU DA ASKER OLMAYI NASİP EDER diyorum ve
Abi dilekçeni verirsin Doğu'da,Hakkari'de Şırnak'ta karakollarda er olarak 15 ay askerlik yapmak istiyorum dersin,göndeiriler büyük ihtimalle.Biz de sana hayırlı teskereler dileriz!
Alt 11.12.2009, 18:27   #1333
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1087 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Anayasa Mahkemesi Dtp Kapatilma kararin suan Tv'de acikliyor , bakalim Acilim ne olacak...
Alt 11.12.2009, 18:44   #1334
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

DTP kapatıldı,kurucu üyelerin vekillikleri kaldırıldı ve 5 yıl yasaklandılar.Tüm mal varlıkları da hazineye akacak.ülkemiz için hayırlısı olsun.
Alt 11.12.2009, 19:05   #1335
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Hayırlı olsun
Emine Ayna'nın vekilliği kaldırılmadı buna karşın Ahmet Türk'e siyasi yasak geldi.
Emine Ayna'nın önü açılmış oldu ilginç bir dönemeç ...

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 19:35   #1336
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi dilekçeni verirsin Doğu'da,Hakkari'de Şırnak'ta karakollarda er olarak 15 ay askerlik yapmak istiyorum dersin,göndeiriler büyük ihtimalle.Biz de sana hayırlı teskereler dileriz!
Valla Ağustos ayı itibari ile 1 Aralık 2010 tarihine karar aldırdım... O kararı aldırırken böyle bir dilekçe vermek istediğimi hem oradaki memura hem de görevli subaylara bildirdim, böyle birşeyin mümkün olmadığını söylediler... 2-3 yıl önce yaptığımız bazı terör protestolarında böyle dilekçeleri genelkurmaya göndermiştik eğer onlar kaale alınırsa yollarlar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 19:51   #1337
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yahu Metin hep istisnaları söylüyorsun.iyi ve kötü istisnalar hep olacaktır.Ben sana sorayım o zaman samimi cevap ver.Bugün Türk analara deseler ki oğlunuzun askerliğini Doğu'da değil de güzel bir yerde ve 1 ay yaptıracağız deseler,kaçı der ki "yok benim oğlumu Çukurca'ya götürün 15 ay yapsın der"..Bu istisnaları çoğaltabilirsin Metin.
Ya hocam tabi kimse oğlunun, kardeşinin veya kocasının gidipte oralarda ölmesini, sakat kalmasını istemez...

Ha benim fikrimi soracak olursanız ben doğuya gitmek istiyordum bir sürü form falanda doldurduk benim gibi düşünen bazı arkadaşlarla ama bilgisayarda kurra ile dağıtıldığını söylediler bize.. Benim istediğim oldu oraya gidince de itiraf etmek gerekirse kendime çok kızdığım dönemler oldu.. Orda işler bambaşka hocam burdan göründüğünden kat kat daha zor şartlar ...

Bu arada Kıbrıslı ben de Pülümür'deydim sizin bu arkadaşınızı şimdi merak ettim..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 19:58   #1338
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 779 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bunlar da mi Ana , bunlar mi evlatlarini daga cikmasini istemeyecekler ?
Bunlar mi Bayram'da evladinin bas ucunda Kuran-i Kerim okuyanlar ?

Allah sanada akil fikir versin.

Tövbe Estafirullah !
Bu kadar'da üste cikilmaz ki efendim.
Her dogan cocuk masumdur , ama geleceginden'de ailesi sorumludur . Bir tane cikti iki tane cikti ha mubarek hepsidemi daga cikar bunlarin evlatlari !
Birakin artik böyle bos savunmalari...

Ölctünüz, tarttiniz, hükmünüzü verdiniz...ne kolay.

O Ana´larin evladina verebilecegi bi egitimi olsaydi,
biraz akli olsaydi,basörtüsüyle sosyalizmi savunan Dtp bayragi tutmazdi !

O Anne yi egitimsiz birakan kim peki ? Onun Annesi mi ?
Bunun basi nerde ?
Bi oglu askerde bi oglu terörist ana yi hangi kategoriye koyarsiniz ?

Eger sucluyacaksaniz,kizacaksaniz bir milleti yillarca dislayan zihniyete kizin, dünkü kardeslerini bugün sana düsman eden ötekilestiren art niyetlilere kız.
Eger kahredeceksen kendi yanlislarina kahret.
Bir milleti egitimsiz birakan cocuklarina sahip cikmayan ve evlatlarin arasina ayrim koyan babaya sitem et…

Ps. Dilsad, bunu nasil anlarsin bilmiyorum Ins kizmazsin
seninde mesela Üslubun hosuma gitmiyor,veya büyüklerine karsi yorumlarin... senin mantigina göre "Annesi ögretmistir " diye mi düsünmeliyim ?

Allah a emanet...
Alt 11.12.2009, 19:58   #1339
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 23:13

Tecrübe Puanı: 773 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya hocam tabi kimse oğlunun, kardeşinin veya kocasının gidipte oralarda ölmesini, sakat kalmasını istemez...

Ha benim fikrimi soracak olursanız ben doğuya gitmek istiyordum bir sürü form falanda doldurduk benim gibi düşünen bazı arkadaşlarla ama bilgisayarda kurra ile dağıtıldığını söylediler bize.. Benim istediğim oldu oraya gidince de itiraf etmek gerekirse kendime çok kızdığım dönemler oldu.. Orda işler bambaşka hocam burdan göründüğünden kat kat daha zor şartlar ...

Bu arada Kıbrıslı ben de Pülümür'deydim sizin bu arkadaşınızı şimdi merak ettim..
hadi sende ordan yatıp yatıp geldiniz hava atmayın uyanık seni kaç çatışmaya girdin
Alt 11.12.2009, 20:21   #1340
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ölctünüz, tarttiniz, hükmünüzü verdiniz...ne kolay.

O Ana´larin evladina verebilecegi bi egitimi olsaydi,
biraz akli olsaydi,basörtüsüyle sosyalizmi savunan Dtp bayragi tutmazdi !

O Anne yi egitimsiz birakan kim peki ? Onun Annesi mi ?
Bunun basi nerde ?
Bi oglu askerde bi oglu terörist ana yi hangi kategoriye koyarsiniz ?

Eger sucluyacaksaniz,kizacaksaniz bir milleti yillarca dislayan zihniyete kizin, dünkü kardeslerini bugün sana düsman eden ötekilestiren art niyetlilere kız.
Eger kahredeceksen kendi yanlislarina kahret.
Bir milleti egitimsiz birakan cocuklarina sahip cikmayan ve evlatlarin arasina ayrim koyan babaya sitem et…

Ps. Dilsad, bunu nasil anlarsin bilmiyorum Ins kizmazsin
seninde mesela Üslubun hosuma gitmiyor,veya büyüklerine karsi yorumlarin... senin mantigina göre "Annesi ögretmistir " diye mi düsünmeliyim ?

Allah a emanet...
Yahu hırsızın hiç mi suçu yok..!

Gurbetsokaklari istersen doğru anla istersen eğri anla ama ben senin pkk sempatizanı olduğunu düşünmeye başladım, bak kürt değil pkk sempatizanı..! Demek ki o kürt vatandaşların gençlerini de bu tür demogojilerle kandırıp dağa taşa çıkartıyorlar...

O anne geldi okula yazıldıda öğretmeni müdürü "sen kürtsün" diyipte okuldan mı attı.. Tam tersine oraya eğitim vermek için giden belki de bir çoğu doğulu olan öğretmenlerimizi şehit etmediler mi..? okulları yakmadılar mı..?!

Bugün kürt olan bir vatandaş her makama çıkıbiliyor...Kürt bakan var bakan .. E hala çıkıpta kürtler dışlanıyor dersen....Neyse sende Allah'a amenet ol..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir)