![]() |
#1361 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu şiire hastayımm
Beni bu güzel havalar mahvetti, Böyle havada istifa ettim Evkaftaki memuriyetimden. Tütüne böyle havada alıştım, Böyle havada aşık oldum; Eve ekmekle tuz götürmeyi Böyle havalarda unuttum; Şiir yazma hastalığım Hep böyle havalarda nüksetti; Beni bu güzel havalar mahvetti. ORHAN VELİ..
![]() |
#1362 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÖZÜRDILIYORUM. Agladıysan, aglamak istiyorsan Ve buna sebep bensem Akan her damla gözyaşın için Senden özür diliyorum Kırgınım sana Bana kırıldıgın için Üzgünüm seni üzdügüm için Senden özür diliyorum Bir daha şakamı asla Rahat ol bundan sonra Moralin bozuksa, gülmen için Senden özür diliyorum ahmet çıtlak
![]() |
#1363 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() İki uzak arası
Yakın İsyanların içinde Tutkun Adımların koşusunda Düşersin Kımıltısız göllere Karşılaşmak Olası değil bu yolda İki uzak arası Uçurumlar İntihar dalışı Denizin Kıyısız cenevizli Bakma Saçların sesin olmuş Dökülür Yoluma kaçak hüznün İki uzak arası
![]() |
#1364 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Sana geliyorum Allah'ım
Bütün günahlarımla. Masum bir çocuk gibi. Ne olur kabul et beni. Gözlerimde yaşlar seller gibi Günahlarım çok dağlar gibi. Yanında bana da yer var gibi. Koşarak sana geliyorum ya Rab'bi Yüreğimde bir büyük aşk. İlahı aşk diyorlar tanımına Başka aşklarda var ama Ben sana senin aşkınla geliyorum ya Rab'bi Affet bu kulunu hatası çok büyük. Günahlarım sırtımda kambur oldu,bir yük. Artık dayanacak gücüm kalmadı bitiyorum. Bütün varlığımla sana geliyorum ya Rab'bi Dünya bir sınav merkezi. Sen sınava tabi tutuyorsun herkesi. Bu cahil kulun elinde zayıflarla dolu karnesi. Düzelteceğemi söz vererek yanına geliyorum ya Rabb'i Ellerim göğe açık dualar ediyorum. Beni affedeceğini bilip sana sığınıyorum. Son nefesimi imanla veriyorum. Geliyorum allah'ım Sana geliyorum.. Mustafa Durukan
![]() |
#1365 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Gözlerin
Yağmurlar öperdi yanaklarımdan Sen yoksun diye Kimler bırakıp gitti Martılar bile ağladı arkandan Seneler okşadı saçlarımdan Kıskanırdın sigaramı Hiç düşmezdi diye dudaklarımdan Saklardın her seferinde O iki kelimeyi Belki şımarırım diye ,kulaklarımdan Sana koşmak istedim Prangalar tuttu ayaklarımdan Sen yoksun yine Elimde bir kadeh şarap Aklımda son sözlerin Kadehler değil beni sarhoş eden Beni sarhoş eden gözlerin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1366 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() GÜNE VE GECEYE DAİR KUTLAMALAR
Gün kapayıp kapısını bahçesinin yıkar ayaklarını ve kuşanır abasını karşılamak için dostu geceyi Alacakaranlık yavaş yavaş ağarıyor kan lekeli omuzları üstünde elinde soldu solacak bir gül Bir şamata ile tan yeri ağarmada elleri açıyor zaman denen kitabı sayfaları çevirense güneş Günbatımı yollarında aynası bin parça günün uykuyu bulup böylece Günler – zamanın insanlara gönderdiği acele mektup ama tek söz yok içinde Her gün bir çocuk dünyaya getirir güneş sabah diyor adına kısacık yaşamı olan bu çocuğun Zamanın dalgalarıdır an’lar o denizde her beden bir kıyı Zaman – soluk soluğa hırçın rüzgâr ölüm vadisinden bu yana kalkar esintiye Gece, toprak bedense, çözer düğmelerini gün ise soyar çırılçıplak Şafak atmış – taraçada çiçekler göz kırpmakta pencere aralığından dolandırır saçlarını güneş Gün elleriyle görür göreceğini geceyse bütün bedeniyle Günün dili olaydı haber verirdi geceyi önceden Gecenin eli yumuşacık hüzün yumaklarında Kış yalnızlık demektir yaz ise göç ikisi arasında köprüdür ilkyaz güzdür tek sızabileni mevsimler arasına Zaman – gün ve gecenin yurdu bir dağ gün yukarı ha bire tırmanışta geceyse iner aşağı aşağı Uyur uyursa ancak gün gecenin kucağında Ay gözetlemede gecenin düzlüklerinde Gecenin bağrında gece olmak düşüyor bana Geçmiş – tek bir yüzücünün daldığı göl ki anıdır adı Bazan gecenin dokuduğu giysi – ışık Alacakaranlık – geceyle gündüzün sarmaş-dolaş olduğu tek yastık Işık ışırsa ışıktır ve uyanık karanlıksa uykuda çalışır Gecede düşlerimiz güne giysi dokuduğumuz ipliklerdir
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1367 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1277
![]() |
![]() GEL GİDELİM DOSTA GÖNÜL
Bir karardan durmayalım Gel gidelim dosta gönül Hasretinden yanmayalım Gel gidelim dosta gönül Kılavuz ol gönül bana Gel gidelim yârdan yana Canım kurbandır canana Gel gidelim dosta gönül Kara haberin almadan Can bedenden ayrılmadan Azrail bizi bulmadan Gel gidelim dosta gönül Gerçek murada varalım Yârin hatırın soralım Yunus Emre'yi alalım Gel gidelim dosta gönül
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1368 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bu Bahar
Çocukça bir boyun eğiş sende Gözlerinden süzülen yaşlar Masadaki kağıtlarda resimler Ve yarın yine gel Unutulmuş köylere gidelim seninle Kanatma içimi Bu bahar bir başka özlem girsin sevincime Çimenler arasında yol alan bir su olsun Suyu özlediğimi bir sen bilirsin gülüşünde Ve renk renk olsun ülke Aşk düşsün dizlerime Ellerimde kayan bir yıldız Üzgün değilim artık Kovdum her birini kendi köşesine
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1369 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1277
![]() |
![]() Sardı dört yanımı dert ile hasret.
Çürüttü ömrümü genç yaşta gurbet, Ulaşsın sılaya bu acı feryat, Başladı gönlümde hazan mevsimi… Gündüzler bir kabus geceler cinnet, Bir güzel sevmişim gözleri cennet, “öl”dese bilirim canıma minnet Lakin gurbet elde duymaz sesimi… Hazan yüreklerde yaprak dökümü, Yaralı gönüller çeker yükünü. Kedere mahkumdur yarını dünü Sinede bir feryat hazan mevsimi… Ölümsüz aşkların hüznüdür hazan, Dertlerle doludur, gözyaşı bazen Apayrı yerlerde iki aşığın, Gönlünde bir hasret yelidir hazan…
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1370 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() İRONİK HÜZÜN
Gülümsemelerine inanmadım büyümeden dalgın hayatın arasında, bildiğim zamandı trenlerdeki gözlerin üzerime dilenen, Kışlı sabahlarda yıkılırken bakire güvercinlerin ahşap konakları, Gece yarısında ağlarken gördüm gözlerine yapışık dilencinin dansını, Akıllarda kalan konuşulan sevda üstüne, yeşil gözlü uzaklarda satır başları kalbi kırık, Şehrin sirenleri çalıyordu ölümsüzlüğe yerle bir acımasız şizofren, Yangınlardı muhteşem, gözbebeklerinde anılar düşerken dolunaya, Alevlendi çıkmaz sokakların sığ gülüşleri.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |