Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.07.2008, 14:34   #131
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 642 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
edeplice mi? güldürmeyin beni farkımız bu işte...
evet haklısın biz sizden çok farklıyız orası kesin
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 19.07.2008, 14:35   #132
havacı
Tecrübeli Yiğido

havacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

havacı Şuan havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2015 01:54

Tecrübe Puanı: 654 havacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
katılıyorum geçenlerde kocaeli çayırovaya gittim 9-10 yaşındaki kızlarda türban takmış...Her yer türbanlı insanlarla dolu....bi an nerde olduğumu şaşırdım....bu küçük kızlar daha din nedir bilmiyo.....ne inancı ne kendi iradesi......bırakın yaaa..........

BN artık daha fazla bu sitede vaktimi geçirmicem....bn üye olduğumda bu sitede daha kaliteli insanlar vardı......şu an bi boş kalabalık var bazı canlar dışında.......bn hiç bi hakaret ve küfür rtmeden 3 defa BAN landım. SADECE DÜŞÜNCEMDEN DOLAYI... dUMAN_58 AMa gördümki yAKAMOZ-GÜRÜN GÜZELİ- ERSOY 34 VE DAHA NİCELERİİ NELER NELER SÖYLEMİŞ..... banlanmayı bırak yazısı silinmemiş bile ....yinede herşey için tşk ederm.....Hepiniz in yolu açık olsun....yinede.ARADA bakar çıkarım yorum yyok

bana gelen özel msjların çoğu silindi ama bazıları hala duruyo.....ahlaklısınız ya bozulmayacaksa göndereyim bi kaçını size anlayn....
rahatsızmı oldunuz nedense biz hiç bir kılık kıyafetten rahatsız olmuyoruz siz neden rahattsız oluyorsunuz size ne 9 . 10 yaşlarındaki çocuktan onların babaları onlara bakmakla yükümlüyse onların nasıl yetişecegindende sorumludurlar biz herkesin düşüncesine saygılıyız sizlerde saygılı olun lütfen biz plajlarda boy bösterenlere saygılıysak sizlerde türbanlıya saygılı olun küfen hekesin fikri kendine lütfen bu konuları bir meselegibi tartışmayalım LÜFEN AMA........... AYRICA SİZİN MESAJLARINIZIN SİLİNMESİNEDE KARŞIYIM

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 19.07.2008, 14:38   #133
havacı
Tecrübeli Yiğido

MADIMAK 58
edeplice mi? güldürmeyin beni farkımız bu işte...

BİZİM EDEBİMİZ BU RAHATSIZ OLMAYALIM SİZİN EDEBİNİZDE BUYMUŞ İŞTE

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
Alt 19.07.2008, 14:46   #134
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 710 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

sizin edebinizi henüz görmedik.ben bize karşı yapılan yorumlardan bahsediyorum...
Alt 19.07.2008, 14:46   #135
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 726 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SAPINA KADAR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ yeni dalga muallak gündelik anlamda ulusalcısınız yalçın küçük gibi da doğru söylemek gerekirse
İSLAMİYETİ din kabul etmişiz namazla camii ile taçlandırıyoruz,,,hangi dine mensupsunuz daha onu bile cesurca söyliyemiyosunuz camiler bizim ibadet hanemiz değil cem evlerimiz var türkü söz semahlar ibadetimizdir deme cesareti bile bulamadınız bunları konusun diye burda size tehammül edilio fırsat verilio aha özgürsünüz kardesim yazın din kültürü derslerini neden istemiyosunuz camilere neden gitmez bu kardeslerimiz namaz kılarlar mı azınlık olmak mı isterler cem evlerine dinayetten pay ayrılsın vergilerimiz camilere gitmesin .......yazın anlatın işde fırsat gelmiş iki ödük millete demokrasi dersi vario ya gidin işinizle sözde davaalrınızla uğrasın yada tanıtın kendinizi tanıyalım....bize sileri abdestsiz namazsız uzak durun diye tanıtttılar sizi hep kardesim onlar bizim büyüklerimizin cahilliği tamm kabul ediyoruz ...ha tabi bak bu meseller özgürlük kısıtlar ancak yani aydınlatılsın konusulsun diye söyledim yoksa sapına kadaar laik ülkeyiz ..herkes hür ama türk islam toplumu diyede büyük bi gerçek var karsınızda..biz vardır benm lügatımda siz dersem sizi alevi sunni diyede ayırmam karsımdaki 75 milyon tc vatandası olarak siz derim ...yüreklice tartısalım işde bizim farkımız bu değil mi...
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 19.07.2008, 14:51   #136
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 710 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SAPINA KADAR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ yeni dalga muallak gündelik anlamda ulusalcısınız yalçın küçük gibi da doğru söylemek gerekirse
İSLAMİYETİ din kabul etmişiz namazla camii ile taçlandırıyoruz,,,hangi dine mensupsunuz daha onu bile cesurca söyliyemiyosunuz camiler bizim ibadet hanemiz değil cem evlerimiz var türkü söz semahlar ibadetimizdir deme cesareti bile bulamadınız bunları konusun diye burda size tehammül edilio fırsat verilio aha özgürsünüz kardesim yazın din kültürü derslerini neden istemiyosunuz camilere neden gitmez bu kardeslerimiz namaz kılarlar mı azınlık olmak mı isterler cem evlerine dinayetten pay ayrılsın vergilerimiz camilere gitmesin .......yazın anlatın işde fırsat gelmiş iki ödük millete demokrasi dersi vario ya gidin işinizle sözde davaalrınızla uğrasın yada tanıtın kendinizi tanıyalım....bize sileri abdestsiz namazsız uzak durun diye tanıtttılar sizi hep kardesim onlar bizim büyüklerimizin cahilliği tamm kabul ediyoruz ...ha tabi bak bu meseller özgürlük kısıtlar ancak yani aydınlatılsın konusulsun diye söyledim yoksa sapına kadaar laik ülkeyiz ..herkes hür ama türk islam toplumu diyede büyük bi gerçek var karsınızda..biz vardır benm lügatımda siz dersem sizi alevi sunni diyede ayırmam karsımdaki 75 milyon tc vatandası olarak siz derim ...yüreklice tartısalım işde bizim farkımız bu değil mi...
bize hiç bi şekilde soru gelmedi.durup dururkende aleviliği tanıtmaya gerk yok.sorunuzu sorarsınız cevabını veririz.yoksa deniyorki burda aleviliği mi tartışmaya geldiniz.her şekilde çelişkiye düşüyorsunuz yani...yoksa bizde isteriz hakkımızda yanlış bilinen doğruları elimizden geldiği kadar anlatmayı...
Alt 19.07.2008, 14:52   #137
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:

sizin edebinizi henüz görmedik.ben bize karşı yapılan yorumlardan bahsediyorum...
Hala zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor kafayı yiyecem ya sen ne yaptın da bizden saygı bekliyorsun?Ne yaptığını açıkladım biraz önce o yüzden saygı bekliyorsan hiç bekleme.Adam yüzümüze tükürecek biz de yarabbi şükür diyecez.Olurrr....
Alt 19.07.2008, 15:01   #138
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 726 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kardeşim senin burda amacın taciz ,,zekii ve akıllı olduğunu ikna metodlarını da uygulacak bi zemin olduğunu sanma burda herkes akil adam burda..söylüyorum bir daha yazılarımı kes yapşdır yapma...oku anladığınla yaz... zemini sen gibiler bozuyo ben ilk uyarıyı yaptım sen tacizinden vaz geçmedin ve aklınca zevk almayada devam ediyosun...burda her havkırana kemik yok okadar güzel söz arasından boş ve anlamsız olanı seçiyosun çünki hep alışmısınız türklük ve islamdanda ole alıntı yapıosunuz ....demokrasi biizm 2 bin yıldır geleneğimiz laiklikde tuğrul beyimizden kalm tamm mı geçip bize hepimiz ermeniciyiz ağzıylada konusup demokrasi ahkamı da kesmeyin ..
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 19.07.2008, 15:01   #139
havacı
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:

İŞTE BU KADAR SİZ BİZİM EDEBİMİZDEN ANLAMIYORSUNUZ
FAKAT BİZ SİZİN EDEBİNİZE SAYGI GÖSTERİYORUZ TEKRAR EDİYORUM HERKES BİRBİRİMİZİN EDEBİNE SAYGILI OLALIM LÜTFEN

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
Alt 19.07.2008, 15:11   #140
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
bize hiç bi şekilde soru gelmedi.durup dururkende aleviliği tanıtmaya gerk yok.sorunuzu sorarsınız cevabını veririz.yoksa deniyorki burda aleviliği mi tartışmaya geldiniz.her şekilde çelişkiye düşüyorsunuz yani...yoksa bizde isteriz hakkımızda yanlış
bilinen doğruları elimizden geldiği kadar anlatmayı...

madımak 58 adlı üyeden alıntı

bu eski günler dediğiniz süre ne zamana dayanıyor acaba? eskiden tesettür diye birşey yoktu.şimdi de sanki modaymış gibi her gün bir genç kızımız kapanıyor...
kapanmak,Allahın emir ve yasaklarına uymak baş örtüsüyle olmuyor.eminim o kızda içinden gelerek kapanmamıştır.aile baskısı çok fazla.bu olaya ayıp diyebiliyorsunuz,ama en azından içinde zulüm yok...

Kimin çelişkiye düştüğü belli aleviler hakkında bilinen yanlışları düzeltmeye çalışıyorum demişsin burada fetva vermişsin ne çelişki değil mi?
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)