04.01.2009, 22:21 | #131 |
Usta Yiğido
harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 673
|
Cevap: AŞK OLSUN
Elimi açtımda yalvardım mevlaya
Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canımdan çok sevmedim mi güzelim Ben sana ömrümü vermedim mi güzelim Ben sana kendimi kul köle ettimde Sen bana mutluluğu çok gördün güzelim Lay lay lom galiba sana göre sevmeler Hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler Uğramazmı semtinize ayıplar utanmalar Duysalar elalem sana ne söyler Son sözümü söyledim benden sabır bekleme Zaten dertle doluyum bir dert daha ekleme Sende kadir kıymet yok senin sevgin bu kadar Benden sana elveda melek yüzlü sahtekâr Ben seni canımdan çok sevmedim mi güzelim Ben sana ömrümü vermedim mi güzelim Ben sana kendimi kul köle ettimde Sen bana mutluluğu çok gördün güzelim Lay lay lom galiba sana göre sevmeler Hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler Uğramazmı semtinize ayıplar utanmalar Duysalar elalem sana ne söyler |
04.01.2009, 22:31 | #132 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 652
|
Hüzün Var Nedense
Dinlediğim şarkılarda Hep bir hüzün var nedense Geçip giden gençliğimin Ve yıllarımın ardında Hep bir hüzün var nedense Dökülen yapraklar hüzün Kuruyan topraklar hüzün Çatlayan dudaklar hüzün Hep bir hüzün var nedense Bir gün bakakalır insan Gidenlerin arkasından Bir haber bekler günlerce Ama bekleyiş nafile Bir hüzün gelir sadece Peşi sıra yalnızlıklar Ve hüzün gelir sadece Dökülen yapraklar hüzün Kuruyan topraklar hüzün Çatlayan dudaklar hüzün Hep bir hüzün var nedense |
04.01.2009, 22:32 | #133 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
|
Hüzün
Hüzün karanlıktır derler Ona tutsak olmamalı Kırar o yaşama sevincini Hüzün, sevgiyi, umudu kırar Hüzün bir çiçektir oysa Beyaz renkte, yeni açmış Tüm diğer çiçekler gibi Kucak açmış yeni güne Hüzün bir çiçektir oysa Sarı renkte, soluk tenli Toprağa döneceğini bilir gibi Eğili boynu kızgın güneşe Hüzün bir çiçektir oysa Ala renkte, kuşkulu için için Hep bir şeyler arar gibi Bakmakta kıpırtısız gözlere Hüzün kimbilir belki de Bir yapraktır bir çiçeğin dalında Düşünceleri özümleyen Karakıştan, geceden sonra Hüzün karanlıktır derler Bak işte ben onun aydınlığındayım Koyverdim kendimi ılıklığına Yaprak yaprak her yanım Ne olur gel ruhuma hüzün Her seher, her bahar gel Hüzün seninle öğrendim hayatı Hüzün hayat seninle güzel |
04.01.2009, 22:34 | #134 |
Usta Yiğido
harbikiz58 Şuan
|
benim yolladigim sarki, herkez bilir metin isigin bir parcasi tüm hayatini asklarini laylaylom yasayanlara gelsin istedim ...
sevmek bukadar kolay ve basit degil diye düsünüyorum SEVMEK YÜREK ISTER !!!! |
04.01.2009, 22:36 | #135 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
|
Ölüm....Ölüm...Ve....Ölüm! ................
Ölüm, ölüm varlığın son bulduğu son nokta, Ölüm,ölüm yokluğun yok olduğu son nokta, Ölüm, ateşli mızrak cehennemin kapısı, Ölüm, iremli bahçe cennetin anahtarı, Ölüm, dikenli yolda varlığın son bulması, Ölüm, güller içinde yokluğun yok olması, Ölüm, ruhun gitmesi ızdıraplar içine, Ölüm, ruhun dönmesi mutluluga sevgiye, Ölüm, dönülmeyen yol yolların son bulması, Ölüm, başlangıç nokta varlığın başlaması, Ölüm, ölüm hesabın sorulduğu dönemeç, Ölüm, ölüm sualden ya hiç geçme ya da geç, Ölüm, zebanilerin oltasına düşmektir, Ölüm, zorlu yolların sıratından geçmektir, Ölüm, bir karış ğüneş içine garkolmaktır, Ölüm bahar havası sevinçten boğulmaktır, ÖLÜM, ÖLÜM SEN DE ÖL, ÇÜNKÜ SENDE ÖLÜSÜN, ÖLÜM, TUBA DALININ HİÇ BİTMEYEN GÜLÜSÜN |
04.01.2009, 22:39 | #136 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
|
Sevgi
Sevgi ışık, sevgi umut Kâinatın gizi sevgi Sevgi soyut, sevgi somut Gönlün gören gözü sevgi Sevgi huzur, sevgi barış Sevgi ilmek, sevgi nakış Sevgi gülüş, sevgi bakış Gönüllerin közü sevgi Sevgi bahar, sevgi rahmet Sevgi kazanç, sevgi servet Sevgi dostluk, sevgi sohbet Ömrün tadı, tuzu sevgi Sevgi güneş, sevgi ataş Sevgi menzil, sevgi yoldaş Sevgi Yunus, sevgi Bektaş Yesevî'nin sözü sevgi Sevgi hayat, sevgi dünya Sevgi gönül, sevgi derya Sevgi bâde, sevgi rüya Sevgilinin nazı sevgi Sevgi ilim, sevgi irfan Sevgi çâre, sevgi derman Sevgi Tanrı, sevgi iman Dört kitabın izi sevgi Sevgi evvel, sevgi âhir Sevgi kevser, sevgi nehir Sevgi tılsım, sevgi şiir Ozantürk'ün özü sevgi |
04.01.2009, 23:13 | #137 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
SEVDAMI YAZDIM YÜREĞİME
Ben sevdamı yazdım denizlere Dalgalar alsın götürsün sahillere diye Ben sevdamı yazdım gökyüzüne Yıldızlar söylesin güneşe ve aya diye. Ben sevdamı yazdım dağlara Doruklarındaki karları eritsin diye. Ben sevdamı yazdım nehirlere Niyagara gibi çoşsun ,çağlasın diye. Ben sevdamı yazdım göllere Kuğu misali süzülen nilüferler duysun diye. Ben sevdamı yazdım şehirlere İnsanlar bu aşkı kıskansın diye. Ben sevdamı yazdım gecelere Ayrılığın gam yükünü çeksin diye. Ben sevdamı yazdım düşlere Uyanmak istemem bitmesin diye. SEVDAMI YAZDIM YÜREĞİME Ben sevdamı yazdım hayallere Acaba birgün gercek olurmu diye. Ben sevdamı yazdım yüreğime Bu kalp seni asla unutmasın diye. |
04.01.2009, 23:23 | #138 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SEVDİM ANLATAMDIM... Bir dağ vardı. Üstüme üstüme gelen. Sen o dağın Tam tepesindeydin. Ağlıyordun yalnızlığına. Gözyaşlarını görüyordum. Koştum yetişemedim. Sevdim seni. Canımın içinde bir can gibi Ama bir türlü ANLATAMADIM... Bir deniz vardı. Üstüme üstüme gelen. Sen o denizin Bir mavi dalgasıydın. Ecelle pençeleşiyordun sanki. Sürüklüyordu dalgalar seni. Koştum yetişemedim. Sevdim seni. Canımın içinde bir can gibi Ama bir türlü ANLATAMADIM... Bir gökyüzü vardı. Mavi parlak aydılık. Sen o gökyüzündeydin. Işıl, ışıldı gözlerin. Bir sevdaya susamıştı dudakların. Hep beni bekliyordun. Koştum yetişemedim. Sevdim seni. Canımın içinde bir can gibi Ama bir türlü ANLATAMADIM... Bir bulutun vardı yağmurlu. Sen o buluttaydın. Yüreğinde kara sevdalar. Gözlerinde yaş. Ağlıyordun. Yalnızlığına, çaresizliğine. Koştum yetişemedim. Sevdim seni. Canımın içinde bir can gibi Ama bir türlü ANLATAMADIM... Bir gülün vardı. Ateş kırmızısı. Sevda dolu aşk dolu. Sen o gülün Al renginde mis kokusundaydın. Seni tutamadım, sana bakamadım. Koştum yetişemedim. Sevdim seni. Canımın içinde bir can gibi Ama bir türlü ANLATAMADIM... |
05.01.2009, 03:02 | #139 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1045
|
Ay Şahitti
ay şahitti, bir de börtü böcek geceyi dilimlere bölüyordu gözlerin dudaklarından su içiyordu ateş böcekleri içime sokasım geliyordu seni sokasım geliyordu da tereddütlerin kırıyordu hevesimi hevesim teninde kızıl kıyamet hevesim teninde mahşer yeri ve ellerinin soğukluğunda kalıyordu hevesim yarım yamalak ama hızla geçiyordu zaman gençliğimden pasajlar açılıyordu hayat makalemde hikayem okunuyordu hikayem ki yarın anlatılacak bir masala gebe diriliyordum yükseliyordum dağ oluyordum senin küçük tepeciklerinde hissedemiyordun!.. ay şahitti, bir de börtü böcek ankara'da antlaşmalar mudanya'da mütarekeler yapılıyordu dört tekerlekli, alçak tavanlı mekanlara sığıyordu da aşk küs yüreğine sığmıyor, an(t) laşamıyorduk üstümü örtüyordun teninle aşkım üstümü teninle örtüyordun da üşüyordum üşüyordum; elleri elimdeydi ölümün üşüyordum; gelip gidiyordu hayat ben aslında ölüyordum aşkım ben ölüyordum aslında göremiyordun!.. ay şahitti, bir de börtü böcek çok şeyler geçiyordu aklımdan içimdeki sesle saç baş kavga ediyorduk 'sahiplen' diyordu sa-hip-len! ! uğrunda kavgalar edeceğin, can vereceğin biri var sende işte, senin yanında; sa..hip..leen! .. ah işte sen görmedin aşkım saçlarını öperken kanlı ihtilaller oluyordu tanklar geçiyordu paletli paletsiz sen duymadın çalan borazanları marşları duyamadın aşkım duyamıyordun!.. ay şahitti, bir de börtü böcek kaf dağının zümrüt-ü ankaları yeni palazlanmış ebabiller oradaydı. bilirim ki sen ferhatı şirini keremi de görmedin bütün her şey ve hatta yaşlı zeytin ağaçları sığıyordu da içime sen sığmam sanıyordun inadına gururlanıyordun inadına nurlanıyordun anlayamıyordun!.. ay şahitti, bir de börtü böcek atlılar rahvan adım geliyordu orta asya steplerinden malazgirtten bir kez daha giriyordu ordular anadoluya imparatorluklar yıkılıyor, çağlar açılıp kapanıyor mermiler havada çarpışıyordu çanakkale gözü kapalı geçiliyordu da sen geçilemiyordun gelincik oluyordu gülücüklerin yaban güllerinin asil duruşlarına, yaban oluşlarına benziyordu tebessümün yaban lalesi oluyordun kentin orta yerinde kimbilir; belki ondandı 'yaban' duruşun... deniz kenarlarının yelkensiz boyası dökük tekneleri gibiydi gözlerin umuda 'vira bismillah, rastgele' diyordu bakışların dalgaların dövüyordu sığ yanlarımı da acımıyordu canım fark edememiyordun ayakta tükendiğimi sadece üşüyordum aşkım çok üşüyordum fark edemiyordun!.. ay şahitti, bir de börtü böcek adını bilmediğim bir rıhtım aşevinde şalgamın rakıya yoldaş olduğu nemli bir köhnede bir yaban gülünün balıkları çatal çatal tükettiğini gördüm balıklar bitiyordu balıklar tükeniyordu balıklar can çekişiyordu sen görmedin aşkım görseydin ah balam fark etseydin ne gemiler batıyor ne mülteciler can havliyle karaya yüzüyordu kaç milyon göz düşüyordu elalarına kaç milyon kez bakılıyordu yüzündeki iksirli edaya ne gemiler yakılıyordu bilemiyordun!.. gidişine kurulu saatler martılar, ay, börtü, böcek ve sen ve aşk vardı inanmıyordun!..
05.01.2009, 12:00 | #140 |
Usta Yiğido
harbikiz58 Şuan
|
Sevmek kolay değil başa gelmesin
Ümitsiz bir aşka kimse düşmesin Tanrım kimseye böyle bir dert vermesin Ben aşkın kahrını çekemez oldum Bende seviyordum delicesine İnanmısım meğer kalpsiz birine Şimdi ağlıyorum kendi halime Ben aşkın kahrını çekemez oldum Ne sevgi ne dosttan yüzüm gülmedi Canım dediklerim kıymet bilmedi Ağladı gözlerim yası dinmedi Ben askın kahrını çekemez oldum |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|