03.11.2009, 20:41 | #132 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seviyorum seni... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Fırtınalı bir hayatın ortasında birleştik. Sen kendine yakın bulduğun insanların sana yaptığı hatalardan şikayet ediyordun, bense uzun yıllar çektiğim acılardan. İyi birer dosttuk herşeyi paylaşır olmuştuk. Zamanım öyle güzel, öyle tatlı geçiyorduki, Ben içimdki kıpırdanmalardan habersizdim. Sanki rüyadaydım, gözlerimi açtığımda dostluğun yerini aşk almıştı. Kendimi tutamamıştım işte. Duygularıma hakim olamamıştım. Sen benim aşkım,bense senin dostundum artık. Sana aşık olduğumdan habersizdin. Sonunda o gün gelip çatmıştı. Bütün duygularımı,hislerimi açıklamıştım sana. Sense şaşkın bir ifadeyle bütün bunların yalan ve şakadan ibaret olması için yalvarmıştın. Bense sana bunların ne ne yalan nede şaka olduğunu üstüne basa basa vurgulamıştım. İçim rahatlamıştı. Çünkü bir insana SENİ SEVİYORUM demek kolay bir iş değildi. Yürek isterdi. Ben buğün sana söylemem gereken şeyleri yarına bırakmamıştım. Dünya fani her an herşey olabilir bizim dünyamızda. Şimdi içim rahat bir o kadarda huzursuzum. Çünkü bunları sana anlatınca suçlu ben oldum. Şimdi o eski günleri arıyorum, hiç sebepsiz ani ayrılışın şokunu üzerimden atamıyorum. Ve zaman öyle güzel,öyle tatlı geçerken şimdilerde, binbir azap ve acıyla geçiyor. Ogünün üstünden çok zaman geçti. Şimdi ben senden benim olmanı değil, bana biraz hak vermeni istiyorum. Bana duyduğun nefreti duygularımın üstünden çekmen için yalvarıyorum. Bana ne kadar kızsan,nefret etsende ben seni yinede SEVİYORUM. duydun değilmi? SENİ SEVİYORUM. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
03.11.2009, 20:55 | #134 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Seviyorum seni...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözlerimde tedirgin bir yalnızlık Yüreğimde günahkar akşam sevinci Hasretini sakladım çekmecemde Yasak sevme hakkımı, sana kullandım. Artçı sarsıntılarda kırılgan kalbim Kimi sevsem sonbahar, kimi sevsem kayıp Halimi arz_etmeye kifayetsiz cümleler Mühürlenmiş dudağın, dudağım Ak kağıtlar üstünde güvercinler çırpınır Sonu gelmez bu yolun hangi şeridindeyiz Yok mu beni anlayan durmayın el kaldırın Damla damla eridim yine haykıramadım. Henüz tutuklanmış suçlu gibiyim Korkar oldum sevmekten ve sevilmekten Mutluluğun dilini çok çözmeye çalıştım Kalbimin ritmine ayak uyduramadım. Sürgün köksüz olur mu, damarımda kanımsın Nabzım ileri giden saatte akrep gibi Sigaramda dumansın çekiyorum kendime Cehennemde tutuşsun pişmanlıklarım. Avuç çizgisinde kaderimi okudum Bir gereklilik gibiisin artık bunu anladım Kimi sonbahar, kimi hüzün... Yasak sevme hakkımı, yine sana kullandım..................... .... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
03.11.2009, 21:04 | #136 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Seviyorum seni... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hani bazen birşeyler söylemek isterya insan, Kelimeler takılır boğazına. Bir türlü söyleyemez anlatmak istediklerini, Oysaki o kadar tekrarlamıştır kendi kendine Onun sesini duyunca unutursun herşeyi. Bazen şiirler bazende şarkılar yetişir imdadına, Yada birşeyler yazarak anlatmak ister insan sevdiğini. Bazen yıldızlara bakıp onu düşünürsün gecelerce, Onun yüzünü görmek sesini duymak istersin defalarca... Ve her geçen gün onu bir parça daha özlersin Ve her geçen gün biraz daha hırslanırsın O sözleri söylemek için. İşte bende isterdim o sözleri söylemeyi, Öyle çok isterdimki gözlerine bakıpta... SENİ SEVİYORUM demeyi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
03.11.2009, 21:10 | #137 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Seviyorum seni...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mısralara mı aktarmam gerekiyor bunu? Biliyorum sesimi duyduğunu, Ama olsun kalmasın içimde.. Bu çaresiz duygu... Sensizdim bugünlerde.. Yanlızdım,dokunsalar yıkılacaktım.. Dokunamadılar nedendi bilmiyorum, Ama bir hırçınlık vardı üstümde.. Sanki yıllardır mezarında yatan bir insan uyanmıştı.. Kükremişti içimde,kalkıp özledim seni demişti bana.. Neler oluyor yine diyebildim sadece? Şöyle süzü verdim etrafımdakileri.. Oda ne yoktun ortalıkta.. Özlem duygusu uyanmıştı içimde bi kere nasıL dindirebilirdim ki? Mümkün değildi... Aramaya başladım amansızca, Rüzgarla yarışa giriştim.. Sonunda bir vadiye geldim, Sessizdi bir o kadarda soğuk, Titremeye başladım.. Kollarım tutmuyor,ayaklarım yere basmıyordu.. Halim kalmamıştı belliydi ölümüm bugündü.. Sensiz mi olacaktı bu ölüm.. İzin verebilir miydim? Böyle birşeyin oLması mümkün müydü? O soğukta hayatta kalmayı başaran sadece üç şey vardı.. Birisi kalbimdi.. Özlem duygusu ile alev alev yanıyordu.. İnan kapalı bir yere girsem orası benim ateşim ile yanardı.. İkincisi gözlerimdi.. O soğukta seni arayan gözlerimdi.. Çaresizce etrafa bakarken.. Güneşin battığını farkeden o gözlerimdi.. Onlarda yanmaya başlamıştı.. İçimdeki alev onuda körüklemişti belliydi.. Son bir adım atayım dedim.. Olmadı yenik düştüm.. Gözlerimi açtığımda karşımda seni gördüm.. Cennet miydi burası cehennem mi? Elini tutmaya çalıştım.. Oda ne gerçekten ellerini tutuyordum.. Ben ölmemiştim.. Evet ölmemiştim.. Orada bulunan üçüncü canlı sendin.. Beni kurtaran bir kez daha sendin.. Ama ne yazıkki hala kıpırdamaya halim yoktu.. Ah bi hareket edebilsem ben neler yapacaktım biliyordum ama.. Gözlerimi kapayıp yeniden rüyaya daldım.. Birden yanımda birşeylerin olduğunu farkedene kadar.. İsmini,cismini bilmediğim bir rüyadaydım.. Kalktığımda omuzuma kafasını yaslamış birini gördüm.. Elimi sımsıkı tutmuş.. Çok rahat bir şekilde uyuyan birisini.. Yanağına kondurduğum o öpücükten sonra.. Oda uyanmıştı.. Benden ne istiyorsun dediğimde.. '' Seni istiyorum.. '' dedi.. Bu kadar kolay mı dedim? Verdiği cevap ise '' Seni kurtaran benim unutma.. '' oldu.. Evet yenilişimin ikinci bölümüydü.. Sana karşı koyamamanın tek nedeni içimdeki özlemdi.. Bak bugünde karşımda.. Amansızım yine.. Gel geriye.. Öyle özledim ki.. Ayrılma yanımdan,gitme bir yere............. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
03.11.2009, 21:20 | #139 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Seviyorum seni...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bana her bakışında bir masal düşer ellerime o kestane, o parlak. o şefkat dolu gözlerinden... toplamak isterim yüreğinden düşen nağmeleri, ve.... sana seni hediye etmek isterim bir bütün bir hayat, koca bir dünya olarak... kalbinden güvercinler kanatlansa, ve sen huzurun gölgesinde bir bakışını bir gülümseyişini armağan etsen bana... daha ne isterim.................... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|