![]() |
#14421 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1352
![]() |
![]() yaslasam başımı hatıralarıma
bir şah damar gibi vuruyor hayaller vuslat bilemem ki hangi rüyalarda ayrılıktan şimdi üşür durur eller EŞREF ZİYA..
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14422 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [b][i][size="3"]
Mustafa ÖZARSLAN Ahu Bakislim Ey benim ahu bakislim Gözlerimde gözün kalmis Baska bir ses duymuyorum Kulagimda sözün kalmis Kulagimda sözün kalmis... Keder akar yaralardan Ak görünmez karalardan Yürüdün mü buralardan Turna boylum izin kalmis Turna boylum izin kalmis... Gidem dedim gidemedim Kalam dedim..kalamadim Kendi kendim göremedim Aynalarda yüzün kalmis Aynalarda yüzün kalmis... Be hey caglar...nedir bu hal Tüm yasantim..oldu hayal Gel maralim bunu da al Almadigin canim kalmis... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14423 |
Navigator
![]() Mustafa ÖZARSLAN Ahu Bakislim Ey benim ahu bakislim Gözlerimde gözün kalmis Baska bir ses duymuyorum Kulagimda sözün kalmis Kulagimda sözün kalmis... Keder akar yaralardan Ak görünmez karalardan Yürüdün mü buralardan Turna boylum izin kalmis Turna boylum izin kalmis... Gidem dedim gidemedim Kalam dedim..kalamadim Kendi kendim göremedim Aynalarda yüzün kalmis Aynalarda yüzün kalmis... Be hey caglar...nedir bu hal Tüm yasantim..oldu hayal Gel maralim bunu da al Almadigin canim kalmis... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14424 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1313
![]() |
![]() aysel şeker odama sedim hali [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14425 |
Navigator
![]() Sultanım
Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Ekrem Düzgünoğlu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14426 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1313
![]() |
![]() aysel şeker yakarım bu günü yarını yoksa
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14427 |
Navigator
![]() Sibel CAN Ölürüm Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Sibel Can - Ölürüm Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi Ben günden saymıyorum Vallahi billahi seni çok seviyorum AAahh Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/color][/b]
![]() |
#14428 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1805
![]() |
![]() telefon görüşmeleri dinliyom oğlum konuşuyorda telefonla
valla bende yalan yoh hılafda yoh arkadaşlar biliyosunuz ne dinlersem olduğu gibi yazarım. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14429 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Başbakan Erdoğanla Cumhurbaşkanı Esad,ortak açıklama yapıyorlar.(NTV.canlı)
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14430 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1805
![]() |
![]() komşuyu çekiştirme ya kapıda ya bacadadır derler ya ahanda doğru çıktı bah teyo emmim gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|