![]() |
#1441 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() valla kimindi bilmiyom ama kahvenin birini yürüttüm
salim kardeşim naapıyım çok yorulmuştum paylaşım için çok teşekkür ederim. kardeşim eline yüreğine sağlık şiirlerin harika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
![]() ![]() ![]() |
![]() valla kimindi bilmiyom ama kahvenin birini yürüttüm
salim kardeşim naapıyım çok yorulmuştum paylaşım için çok teşekkür ederim. kardeşim eline yüreğine sağlık şiirlerin harika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
![]() |
![]() kahvemin birini almissin Güldane hanim ama sogumustu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Bu Siirim Sana
AklimdA Yine sensin,ciktigin varmi sanki Yazmaya basliyorum,bu Siirim sana Azsonra Günes dogar,bak yine sabahladim Ne olsaydi askimizin ümidi Sensiz sessiz aglarim,bu hüzün Siiri,dir Icimdeki duygular sevginin ötesidir Bu ümitsiz askimin en büyük eseridir Gönlümüzün nikahi,bu Siirim sana ASKIM Ölesiye sevmektir,kalbimizin tek sucu Nasil anlatilirki baska,bu Siir bizim Her gönül,bir kac sözle birbirine baglanir Budur gönül bagimiz,buda bizim sözümüz Okumani isterdim,bu Siirim sana Askim....................... Ömer Yalcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu Dünyayı Paylaşmak
Bu dünyayı paylaşmak neden bu kadar zor Kimse kimseye bir elini uzatmıyor Güvendiğimiz dağlara hep kar yağıyor İnsanlık denen olgu ateşten bir kor mu? Sefaya dayadığımız sırtın keyfiyle Unuttuk akrabayı,eşi- dostu bile Yozlaşa yozlaşa düştük dostlar bu hale İnsanlık denen olgu ateşten bir kor mu? Bir insaniyet yöndü insanların kalbinde Hemen devreye girerdi bir kara günde Dosdoğru pusulaydı kulların elinde İnsanlık denen olgu ateşten bir kor mu? Tüm yanlışları seçmişsen bir keresinde Doğruların acep dünyanın neresinde Arayıp ta bulamazsan bir karesinde İnsanlık denen olgu ateşten bir kor mu?
![]() |
#1446 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Gurbet Aksamlari
Ben cikmaz sokaklarin,yorgun adami Yikilkmisligimi kutluyorum bu aksam Dudaklarimda yalan bir ask öyküsü Umutlar kanat cirpiyor özlemlere Kirpiklerime takiyorum islak Gurbet Aksamlarini |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
![]() |
#1448 |
Moderator
![]() MEMLEKET İSTERİM
Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun; Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; Olursa bir şikâyet ölümden olsun. Cahit Sıtkı TARANCI
![]() |
#1449 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Mahserde Ara Beni Sevgilim.......
Askta tattim yillarca keder elemi Figan sitem,beni yutan o selmi Yillar yili sinede dolasan cilemi Bilmek istersen ,Mahsrede ara beni Sevgilim Cosup kendi halime bulanik aktim Ask ugruna tatli cani nara yaktim Dünya alemi,kendi haline biraktim Görmek istersen,Mahserde ara Ömeri Sevgilim Ölmeden diktirdim kabre mezar tasimi Yiyip yuttu bu sevda benim basimi Gözümden akan o coskun yasimi Silmek istersen,Mahserde ara beni Sevgilim Sevenin sonu azap, iste ask ibreti Ibretiyle ictirdi bana ölüm serbeti Dünyadan siyrilip,benimle ahreti Gezmek istersen,Mahserde ara beni Sevgilim Tarifi cektigim bu sevda örnegi Sardi bedenimi yakasiz gömlegi Azap aski sevenin yarali yüregi Girmek istersen,Mahserde ara beni Sevgilim Sökemedim gönlümden bu tasayi Sende sevmek istesen seven Ömeri Yerin kirk kat altinda Mahserde ara beni,ara beni Sevgilim........... Ömer Yalcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Moderator
![]() Sabah Sabah Esen Seher Yelleri
Sabah sabah esen seher yelleri Benim sevdiğime benden aşk eyle Irmak olup akar çeşmim selleri Benim sevdiğime benden aşk eyle Hayalleri gözlerimden ayrılmaz Akar bu çeşmimin yaşı durulmaz Bir derde uğradım derman bulunmaz Benim sevdiğime benden aşk eyle Yavru şahan idim uçtum yuvadan Ahım inmez oldu daim havadan Unutmasın beni dahi duadan Benim sevdiğime benden aşk eyle Aşık eder dünya gelmez aynıma Abdal olup post çekeyim eğnime Tanrı emaneti olsun boynuma Benim sevdiğime benden aşk eyle
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |