![]() |
#14541 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ibrahim Candan
Neden Gülüm [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şu gönlümün YaraLarı İbrahim Candan Neden Gülüm [ Azdı Gönül pınarları Bu nasıl aşk yarasıdır Hiç dinmiyor sancıları [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Neden gülüm neden neden Aşk olmadı bu cana neden Neden yarim neden neden Yaram ağır nere gidem Her sevenin yarası var Benimkisi niye ağır Ben yarime diyemedim Dedim yardır belki acır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Neden gülüm neden neden Aşk olmadı bu cana neden Neden yarim neden neden Yaram ağır nere gidem C)alıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14542 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1318
![]() |
![]() abidin biter türkü gözlüm
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14543 |
Navigator
![]() GülayGeçti Dost Kervani
Şu karşı yaylada göç katar katar Bir güzel sevdası serimde tüter Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni Şu benim sevdiğim başta oturur Bir güzelin derdi beni bitirir Bu ayrılık bana zulüm getirir Geçti dost kervanı eyleme beni Ben gidersem sunam bana ağlama Ciğerimi aşk oduna dağlama Benden başkasına meyil bağlama Geçti dost kervanı eyleme beni Gider isem bu il sana yurt olsun Münafıklar aramızda kurt olsun Ben ölürsem yüreğine dert olsun Geçti dost kervanı eyleme beni Pir Sultan Abdal'ım dağlar aşalım Aşalım da dost iline düşelim Çok nimetin yedim helallaşalım Geçti dost kervanı eyleme beni. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14544 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14545 |
Navigator
![]() Ibrahim Candan
Neden Gülüm [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şu gönlümün YaraLarı İbrahim Candan Neden Gülüm [ Azdı Gönül pınarları Bu nasıl aşk yarasıdır Hiç dinmiyor sancıları [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Neden gülüm neden neden Aşk olmadı bu cana neden Neden yarim neden neden Yaram ağır nere gidem Her sevenin yarası var Benimkisi niye ağır Ben yarime diyemedim Dedim yardır belki acır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Neden gülüm neden neden Aşk olmadı bu cana neden Neden yarim neden neden Yaram ağır nere gidem C)alıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14546 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Çok şükür arı vızıltısı kesildi bir süre.
![]() Birazda kafamı dinleyeyim..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14547 |
Navigator
![]() AYSE TUNALI
Saatlermi durmus. Seni çok özledim bak koştum sana umudumdun benim sevdadan yana kaybettim mi seni bulamıyorum bilsen ki sen yoksan ne kaldı bana saatler mi durmuş yoksa zaman mı umudum tükenmiş halim yaman mı herşey bitmiş ne var neler oluyor mektuplar yırtılmış artık tamam mı o sözler sevgiler yalanmış meğer sevenler hüsranla başını eğer insan bin ağlarsa bir kere güler bir sevgi uğruna dünyalar değer saatler mi durmuş yoksa zaman mı umudum tükenmiş halim yaman mı herşey bitmiş ne var neler oluyor mektuplar yırtılmış artık tamam mı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14548 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1809
![]() |
![]() valla biri söylüyor emme kim bilmiyom iycede söylüyor kele tam bana gore al başına çal diyor oh iyi diyor.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14549 |
Navigator
![]() Ibrahim Candan
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14550 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() rüzgar79 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.09.2010 21:19
Tecrübe Puanı: 1758
![]() |
![]() metin isik
laylaylom bergen seni kalbimden kovdum Konu rüzgar79 tarafından (15.06.2010 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|