![]() |
#1451 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1452 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() Seni ele seviremki!..
Diyirsen ki, niye? Ne bilim, işde ele! Seni görende bir hoş oliiiir, olir ölirem Ahşam olir, davar, nahır, mal gelir Komlar, ahırlar dolir Sayiram sayiram biri esgik Bi daha sayiram Bi de bahiram ki tamam Ama üzülirem; Çünki sen gelmirsen Diyacahsan niye? Bennam, işde ele! Yassi olir; Sekide eymek yiyecağam Civil lavaşi dürüm edir, tam kıtliram Sen ahlıma gelirsen, yiyemirem Sen ahlıma gelirsen, boğazımda dügümlenir Gene diyirsenki, niye? İşde ele... Anam örtüleri sarir... Gendi gendime yiyirem. O da gidir, külli biçare galiram. Gözlerim süzilir, uyuyacağam, uyuyamiram. Gafam garişir yüreğim sıhışir,yatamiram. Gene diyisen niye? İşte ele... Guşluğa doğri daliram. Hayal, hülya görirem, sanki yanımdasan Sevinir ele bir hoş oliram Bir de ayıliram ki, yasdığa sarılmışam Diyecahsan, niye? Amaan işde ele... Sabah olir, horozlar ötir, gün doğir Galhiram, tavuklara, culuhlara yem verirem Culuhlari (hindileri) dutir dutir öpirem; Onları bile sene benzedirem Saggın deme niye Ne bilim, işde ele... Gün gibi gelir, ay gibi gidirsen. Beni yiye yiye bitirirsen Hep ömrümden götirirsen. Seni sevdiğimi de çoh ey bilirsen. Diyirsen ki niye? Bilirsen işde ele Babam beni gapıya (sokağa) goymir diyirsen Ey halt yiyirsen Gomşulara, emin, ezen (teyze), bibin (hala) gile gidirsen Madem ele çıh cama, tırhıca gel Yüzün görim, bu da bene yeter Saggın deme niye? Ne bilim... İşde ele...
![]() |
#1453 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ask Hikayesi
Basimdan bir kova sevda döküldü Islanmadim, üsümedim, yandim oy! Iplik iplik damarlarim söküldü Kursun yemis güvercine döndüm oy! Yagmur yorgan oldu, dösek kar bana Anladim ki kendi gönlüm dar bana Alev dolu bardaklari yâr bana Sunuverdi içtim içtim kandim oy! Sevgi ektim, naz biçmeye çalistim Ne zamana, ne kendime alistim Kirk senede yedi hasret bölüstüm Yedi dünya bana düstü sandim oy! Gönül sahinimi yordum gerçege Sonsuzda yüzümü sürdüm gerçege Teselliden kanat kirdim gerçege Tecellinin sinesine kondum oy! Abdurrahim Karakoç
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar yiğidoturan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1454 |
Moderator
![]() SEN DEĞİLSİN SEN
sen değilsin sen senin için kıraç topraklarda güller açtığım sevgili sen değilsin sen zamanı durdurup sana koştuğum engelleri aşıp sana kavuştuğum rüyalarımda gördüğüm peri kızı sen değilsin sen baharımda yapraklarımı döktüren bana hazan mevsimini yaşatan ayrılık rüzgarları estiren sevgi sözcüklerimi küstüren içime nefret tohumları eken sen değilsin sen ardından gecelerce beni ağlatan geri dönmen için gecelerce duat ettiğim susuz kalmış çöl ortasında gördüğüm serap kurumuş dudaklarımı gözyaşlarınla ıslatan sen benim sevdiğim değilsin beni aşık eden kendine uykuya hasret bırakan gecelerce geceleyin mehtap’da gördüğüm sevgili sen değilsin sen yazdığım bu aşk şiirleri senin için değil sevdiğim için yalancı duygularınla yalancı baharı yaşatan sen değilsin sevmeseydim seni dökülmezdi dilimden bu sözler senin için değil sevmeyi sevdiğim için sana mecbur olduğum adını mıh gibi aklımda tuttuğum her an seni andığım sevgili sen değilsin sen yorgun yürüyüşlerimde kavuşmayı düşündüğüm cananım sen değilsin sen
![]() |
#1455 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3311
![]() |
![]() ak sacli basini alip eline
kara hulyalara dal annecigim o titrek kalbini bahtin yeline bir ince tuy gibi sal annecigim sanma bir gun gecer karanliklar gecenin ardinda yine gece var cocuklar hickirir anneler aglar yasli gozlerinle kal annecigim gozlerinde aksi bir derin hicin kanadin yayilmis cirpinmak icin bu kis yolculuk var diyorsa icin benide beraber al annecigim n.f.kisakurek |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1456 |
Moderator
![]() Bir Kez Gönül Yıktınısa
Bir kez gönül yıktınısa Bu kıldığın namaz değil Yetmiş iki millet dahi Elin yüzün yumaz değil Bir gönülü yaptın ise Er eteğin tuttun ise Bir kez hayır ettin ise Binde bir ise az değil Yol odur ki doğru vara Göz odur ki Hak'kı göre Er odur alçakta dura Yüceden bakan göz değil Erden sana nazar ola İçin dışın pür nur ola Beli kurtulmuştan ola Şol kişi kim gammaz değil Yunus bu sözleri çatar Sanki balı yağa katar Halka matahların satar Yükü gevherdir tuz değil
![]() |
#1457 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3311
![]() |
![]() ak sacli basini alip eline
kara hulyalara dal annecigim o titrek kalbini bahtin yeline bir ince tuy gibi sal annecigim sanma bir gun gecer karanliklar gecenin ardinda yine gece var cocuklar hickirir anneler aglar yasli gozlerinle kal annecigim gozlerinde aksi bir derin hicin kanadin yayilmis cirpinmak icin bu kis yolculuk var diyorsa icin benide beraber al annecigim n.f.kisakurek |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1458 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() Pesimist Zifiri karanlık geceler, derinliklerde bir mum ışığıyla senle Dolu... Bu pesimistin takıntılı huyu, samanlığıdır dipsiz kuyu... Akmaz bu gece benden sen... Uyumaya çalıştığım sensizlikle dolu bu kaçıncı akşam... Akıtsam bu gereksiz kanı... Sensizlikte olmaz bu dünya malının bana kârı... Huzur tek miras... Gidersem üzülür sevenlerim, kaç gün sürer bensiz geçen Yâs... Yapacaklarım artık yok, yaptıklarım yetmeyecek kadar az... Sevgim allah katında olurmu bana af... Aslında boşver bunlar gereksiz laf... Senle anlam kazanacak... Ve her yürek gibi sevdiğine varacak... Belki senle belki sensiz olacak bu beden... Neden... Önüm sonsuz kadar karanlık... Bir nefes kadar anlık... Senle olması için yaşadığım temenni gecelerimin... Sensiz mezarımda sızlayacak arsız kemiklerimin... Ve ebedi olması için haykırarak dünyaya ilan ettiğim Yeminimin... Sen kadar anlam kazanması için... Artık son haykırış... Havada kalacak kelimeler alameti olacak kıyametime... İhtiyacım olacak tek lütuf tek merhametine... Ve son... Hiç bitmeyecek gibi sonsuz sevgimde... Senle bitecek hayatımın umudu ile... Bir temenni, bir sevgi, bir aşk... Allah katında aşina bir kulum... Bu aşk ise senden kıyamete tek borcum... Mustafa Özçelik
![]() |
#1459 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1460 |
Moderator
![]() Deniz deniz Akdeniz,
Suları berrak deniz, İnci mercan pak deniz, Tarihini yazak deniz, Deniz deniz Ege deniz, Geçmişi de bilge deniz, Uygarlıkta öğe deniz, Önemli bölge deniz, Deniz deniz Karadeniz, Ucunda Marmara deniz, Fırtınalı bora deniz, Varır mısın yâre deniz, Deniz deniz Kızıldeniz, Tarihlere yazıl deniz, Yeraltına sızıl deniz, Petrol için kazıl deniz, Deniz deniz Azak deniz, Bizim için uzak deniz,
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |