![]() |
#14611 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ekrem Düzgünoğlu Sultanım Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14612 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kircicegi58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.07.2010 11:07
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
![]() ayrligin beni olduruyorr bana nasil kiydin bilemiyorumm her bakdim yerde hatran sakli senden baskasini istemiyorum YK
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kircicegi58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14613 |
Navigator
![]() Esmaül hüsna ilahisi
Tavsiye ederirm cok akici bir ilahi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (18.06.2010 Saat 06:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14614 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1313
![]() |
![]() UĞUR IŞILAK HAYDİ ANADOLU
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14615 |
Navigator
![]() [b]Osman Öztunç Mehmedim Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Bu öyle bir iman öyle ihlaski Secde eder cümle canlı ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar sararmış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim....................... .... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/B
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14616 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() filiz ağar hasretim sana
ayşe tunalı mehtablı gecelerde hep seni andım Konu doğan bulut58 tarafından (18.06.2010 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14617 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zombi Şuan
![]() Son Aktivite: 20.11.2010 07:48
Tecrübe Puanı: 762
![]() gözlerimi kapattım ;
sevdiğimin sesini hayalimde dinliyorum....
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar zombi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14618 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kircicegi58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.07.2010 11:07
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
![]() aglarsa anam aglar ardimdann I TATLISES
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kircicegi58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14619 |
Navigator
![]() Sibel Pamuk Sen & Ben Bu dünya böyle bir sevda görmedi, Kimse bizim kadar candan sevmedi!! Kalplerimiz ayrı kalamaz Ecel gelse bizi ayıramaz Sen ve ben seven iki gönülüz sen ve ben hem ates hemde külüz Sen ve ben her mevsim açan guluz Sen ve ben sen ve ben Gönülden delice sevdik ikimiz, Yeniden hayata gelmiş gibiyiz Bizi anlatıyor şarkılar Güneş sanki bizim için doğar Sen ve ben seven iki gönülüz sen ve ben hem ateş hemde külüz Sen ve ben her mevsim açan gülüz Sen ve ben sen ve ben [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14620 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() İBRAHİM TATLI SES YALAN YALAN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |