![]() |
#14691 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adi Bende Sakli
Sezen Aksu Bölünür Sanciyla Uykular Siğinak Değil En Kuytular Gökte Ay Öndört Ben Dolunay Son Hatirami Sinene Sar Bu Kadarina Raziyim Yar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Dalda Muhabbette Kumrular Bana Ayriliği Sordular Dedim Afet,Yangin, Dedim Kar Dedim Adet Aşki Vururlar Dedim Adet Aşki Vururlar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14692 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1313
![]() |
![]() valla kafamız şişdi yeter dinlenelim birazda
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14693 |
Navigator
![]() Mustafa Yildizdogan
Çırpınırdı Karadeniz Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşebilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna İnciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Kafkaslar'dan esen yeller Şimdi Sana selam söyler Olsun bütün Moskof eller Kurban Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar var ki çarpar sinem Vefalı Türk geldi yine Selam Türk'ün bayrağına. Kafkaslar'dan aşacağız Türklüğe şan katacağız Türk'ün şanlı bayrağını Moskova'ya asacağız. Türk eşine, Türk eşine Kıyar mı hiç Türk eşine Bütün dünya kurban olsunTürk'ün Başbuğ Türkeş'ine Ülküdaşlar dua etsin Türk'ün Başbuğ Türkeş'ine. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14694 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() BİZİM TÜRKÜMÜZ
Atlarımız aldan,kırdan,yağızdan, Akıncılar kopmuş gelmiş oğuzdan, Küçüklü,büyüklü hep bir ağızdan, Dünyaca söylenir türkümüz bizim. Kanundur,değişmez dünyanın seyri, Kimsenin kimseye dokunmaz hayrı, Savaştan yılmayız,Allah'tan gayrı Hiç kimseden yoktur korkumuz bizim. Üç laf etsem Türk'üm derim,üçünde, Sana cevabım var bana niçin de, Yetmiş iki buçuk millet içinde, İşte budur gerçek farkımız bizim. mustefa yıldızdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14695 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Maç Başlıyor...............Bende izleyeyim bari.
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14696 |
Navigator
![]() Sevval sam
Gelevera deresi Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14697 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() safiye soyman gözlerim doğuyor gözlerime
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14698 |
Navigator
![]() Sibel Pamuk Sen & Ben Bu dünya böyle bir sevda görmedi, Kimse bizim kadar candan sevmedi!! Kalplerimiz ayrı kalamaz Ecel gelse bizi ayıramaz Sen ve ben seven iki gönülüz sen ve ben hem ates hemde külüz Sen ve ben her mevsim açan guluz Sen ve ben sen ve ben Gönülden delice sevdik ikimiz, Yeniden hayata gelmiş gibiyiz Bizi anlatıyor şarkılar Güneş sanki bizim için doğar Sen ve ben seven iki gönülüz sen ve ben hem ateş hemde külüz Sen ve ben her mevsim açan gülüz Sen ve ben sen ve ben [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14699 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() hasan durak güzel bu nasıl sevdaymış
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14700 |
Navigator
![]() Günel
Adi yok Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Ne sen varsın ne ben varım Baktım senli benli sayfalara Yazdığımız herşey yarım Ne söz vermişiz tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz şarkı sözleri Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özür dilerim sen affedersin Perperişan gelirim kabul edersin Sadece sarılıp birbirimize ağlayalım mı ne dersin ? Ne söz vermişiz tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Senli değil benli değil Nasıl çekip gittik birbirimizden Sebep neydi belli değil Ne söz vermişiz tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özür dilerim sen affedersin Perperişan gelirim kabul edersin Sadece sarılıp birbirimize ağlayalım mı ne dersin ? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
|
|