![]() |
#14781 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yıldız Tilbe
Balmısın Şekermisin Bal mısın şeker misin ? utanma utanma gel otur kucağıma çagırsam gelir misin ? Nazlanma nazlanma ot diktin ocagıma ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam Hayatımsın canımsın bir tanem nar tanem sen benim belalımsın Bir yere gidemezsin bir tanem nurtanem sen benim helalimsin ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam Aşk mısın sevda mısın ? belalım belalım nerden çıktın karşıma Ne olursun dönde bak Helalim helalim gözlerimin yaşına ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/size][/quote][/color][/b]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14782 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1317
![]() |
![]() lara adam değilsin
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14783 |
Navigator
![]() Ilhan Irem
Sürgün Gibi Masallarda Uzaklarda bir düş kur Yapayalnız bir gülüş ol O gülüşlerden bir ev kur Delilenme git gelme dur O zamansız zamanlarda Eğri büğrü sevdalarda Büküle büküle kıvrılan İnanılmaz tutkularla Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Dışı akşam içi gündüz Yüzü bahar içinde güz Gölgelerde gizli giz Gölgelerde gizliyiz Uzaklarda bir düş kur Yapayalnız bir gülüş ol O gülüşlerden bir ev kur Delilenme git gelme dur Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ilhan Irem Yazık Oldu Yarınlara Hatırlar mısın bilmem yıllar geçti üstünden Yağmurlu bir akşamdı söyledim sevgimi ben Belki yağmurdu bilmem süzülen gözlerinden Utanmış, kızarmıştın, kaçmıştın gözlerimden Yarınlar...Yarınlar... bizim demiştin Yarınlar...Yarınlar... bizim demiştin Yazık oldu yarınlara avunurum anılarla Hani nerde ümitlerim hepsi sanki bir rüya Hani biz bir bütündük su ile toprak gibi Döküldük dile düştük bir solmuş yaprak gibi Tanrıdan dileğim bu sevenler sevilenler Yarını bekleyenler olmasın bizim gibi Yarınlar...Yarınlar... bizim demiştin Yarınlar...Yarınlar... bizim demiştin Yazık oldu yarınlara avunurum anılarla Hani nerde ümitlerim hepsi sanki bir rüya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (01.07.2010 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14784 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() cengiz kurtoğlu gelin etmişler
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14785 |
Navigator
![]() Ilhan Irem
Sürgün Gibi Masallarda Uzaklarda bir düş kur Yapayalnız bir gülüş ol O gülüşlerden bir ev kur Delilenme git gelme dur O zamansız zamanlarda Eğri büğrü sevdalarda Büküle büküle kıvrılan İnanılmaz tutkularla Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Dışı akşam içi gündüz Yüzü bahar içinde güz Gölgelerde gizli giz Gölgelerde gizliyiz Uzaklarda bir düş kur Yapayalnız bir gülüş ol O gülüşlerden bir ev kur Delilenme git gelme dur Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14786 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() yudum türlü türlü
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14787 |
Navigator
![]() Ilhan Irem
Yazık Oldu Yarınlara Hatırlar mısın bilmem yıllar geçti üstünden Yağmurlu bir akşamdı söyledim sevgimi ben Belki yağmurdu bilmem süzülen gözlerinden Utanmış, kızarmıştın, kaçmıştın gözlerimden Yarınlar...Yarınlar... bizim demiştin Yarınlar...Yarınlar... bizim demiştin Yazık oldu yarınlara avunurum anılarla Hani nerde ümitlerim hepsi sanki bir rüya Hani biz bir bütündük su ile toprak gibi Döküldük dile düştük bir solmuş yaprak gibi Tanrıdan dileğim bu sevenler sevilenler Yarını bekleyenler olmasın bizim gibi Yarınlar...Yarınlar... bizim demiştin Yarınlar...Yarınlar... bizim demiştin Yazık oldu yarınlara avunurum anılarla Hani nerde ümitlerim hepsi sanki bir rüya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14788 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() cengiz kurt oğlu ağlamam ondan
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14789 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Zeki Müren Sorma Şarkı Sözü Gün ağrınca boynum bükülür, dalarım uzaklara, gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım, sorma söyleyemem, sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş Kor kor alevler yanıyor içimde Aşkı beni kül ediyor [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14790 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() CENGİZ KURT OĞLU BİZİM ŞARKIMIZ
|
![]() |
![]() ![]() |