![]() |
#14791 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Nese karaböcek Duyun Beni Albüm Adı : Batsın Bu Dünya Ağla gözlerim ağla zamanıdır Aşkımın şimdi son baharıdır Bu yağmur bu rüzgar bu fırtına Gönlümün isyanı feryadıdır Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni Bu aşkın hikayesi böyle bitti Yoksulluk beni benden senden etti Gönlüme sev diyen kadere bak Aşkımı ömrüme haram etti Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni duyun beni Verin beni [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Orhan Ölmez Acma zülüflerin Acma zülüflerin yar,yar, yellere karsi senin zülfün benim, benim telim degilmi? bülbül figan eder güllere karsi o yar benim gülüm gülüm gülüm degil mi? sallama saclarin yar, yar, sen de kurursun azrail misali yar yar canim alirsin etme bu cefayi yar yar kanlim olursun bu kul senin kulun degilmi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (02.07.2010 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14792 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1317
![]() |
![]() arif susam nikah memuru
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14793 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() Muazzez Abaci [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Vurgun Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile Manavgat denilen çağlayan bile Benim gözyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana Seninle cehennem ödüldür bana Sensiz cennet bile sürgün sayılır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14794 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kircicegi58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.07.2010 11:07
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
![]() birzamanlar benim simdi ellerin oldun dertler benim guzelikler senin olsun bir gun daha gecdi yine sensiz askim agliyor bak sesiz sesizz bana gelen benim omrum seinin olsunn
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kircicegi58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14795 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İclal Aydın- Servet kocakaya ... ZOR GÜNLER
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14796 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1692
![]() |
![]() Emrah – Son Kurşun
düşündükce çılgına dönüyorum sana yabancı bir elin dokunuşunu hiç bekleme beni teslim olmuyorum kendime ayırdım o son kursunu gözlerin bu sevdanın en kalleş haliydi vedasız gidenin her halınden belliydi hani ölüm ayırırdı ikimiz bu sevdadan benı inkar edemessin bıraktıgım anılardan UĞUR IŞILAK-CANIN OLAYIM bende sevda yarası derdin dermanı sende bende bahtın karası aşkın fermanı sende neyim var ise aldın meçhul bir derde saldın varım yoğum sen oldun artık can yok bedende var ise bu can yoluna kurban hazırım her an gel de sana geleyim yar ol de senin olayım yar sende beni bulayım yar canın olayım Konu KARAMELLL58 tarafından (03.07.2010 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14797 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1317
![]() |
![]() cavit karabey vaybe vay
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14798 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() muazzez ersoy-duydum ki unutmuşsun
uğur ışılak-TEK SENİ SEVDİM Köle Gibi İzel - Hakan Altun Hayattan bezmiş bir köle gibi Yaşıyorum yine Güneşi batık doğmuyor Ağlıyorum gündüz gece İçimdeki şu yangını söndürmez kimse İlaç olmaz hiçbir çare Dermansız derde Niye bana gelmiyorsun Hiç mi beni sevmiyorsun Zor mu gelir bütün bunlar Niye susup söylemiyorsun Meyler çare bulamadı Dostlarım arayıp sormadı Ağladım sabaha kadar Gözyaşımı silen olmadı Derin bir yalnızlık bu yaşadığım şimdilerde Bir başımayım koskoca şu evrende Biri olsun istiyorum hem dost hem sevgili Hem de deva dertlerime Sendin doğacak günüme güneş yerine Yalnızlığımı unutacak yanında uçacaktım Belki uzaklardan duyarsın diye Sana bir şiir bir şarkı bir ağıt yaktım Konu KARAMELLL58 tarafından (03.07.2010 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14799 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Almanya.....Arjantin.Maçı başladı, İzliyorum... Mesut Özdil'mi.?...Messi'mi.?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14800 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() KENAN DOĞULU-EN KIYMETLİMSİN
|
![]() |
![]() ![]() |