Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

''Kürt Açılımı'' Nedir ? - Sayfa 149 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.03.2010, 23:48   #1481
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

yok canım siz varken vatandan milletten şehitten bahsetmek kimin haddi..

biz hainleri savunuruz işte böyle , ülkede olup bitenler bizi ilgilendirmez şehit haberleri duyunca siz üzülürsünüz biz üzülmeyiz..
sen kaç kere doğuyu gördün de imkansızlıktan şundan bundan olmadığını söylüyorsun.

Memur bile gitse iki yılda tayin isteyip kaçmayı düşünüyor.

hala birlikten bahsediyorsun ne birliği söylesene birlik vardı da 30000 askerin niye şehit oldu.. kardeşlik birlikmiş asıl siz gözünüzü açın..insanları kürt diye aşağılayıp ne kardeşliğinden bahsediyorsun..
Alt 15.03.2010, 23:58   #1482
Ebrulum
Usta Yiğido

Ebrulum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebrulum Şuan Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.03.2011 12:00

Tecrübe Puanı: 662 Ebrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer Anblick

aynı dili konuşup yanlış anlaşılmalara meyil vermeyelim lütfen herkes kendi fikrini elbette söyleyecek
ama öneml olan bunu tartışma dan kavgaya cevirmemek
memur tayin isteyip kaçıyor demisşiniz elbete kaçar insanları sokmuşlar bir korku tüneline
ama bunun suçlusu hiç bir zman biz degiliz
durup duurken olmadı bunlar ,
kusura bakmayın da devletin bütünnnnnnnnnnnn ,imkanlarından faydalanıpta hala kurşun sıkanlara bizim szöümüz ve onları destekleyen kürtlere hangi özgürlükten bahsediliyor hangi açılımdan
benden özgürler emin olunuz
Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Ebrulum'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2010, 00:12   #1483
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1087 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Sen gördün mü , kacmasana , mücadele et , birak bu masallari artik ! Endise icerindeymis ...

Biz bizi elestirmezsek bir yol kat edemeyiz kusura bakma , yeri geldiginde Kürt kardesmizi göklere cikaririm yeri geldiginde dogruyuda soyleyim . Bu Türk 'te olabilir !

Yarasi olan gocunur , bu kadar basit .

neden 30000 sehit öylemi
?? al iste kendi kendine celiskiye dusuyorsun , demekki bu Birligi bozan bir milletin insanlari VAR !!. Ve sen ve senin gibiler bunu hala görmemezlikten gelip göz yumuyorsunuz ! Hey gidi birde mevki sahibi insanlarsiniz , daha birsey anlamaktan acizsiniz.

Bu Vatan'da sadece kürt degil Milletimiz asagilaniyor, Ana Yurdunda hor görülen kizlarimiz , evini 600 tl ile gecindirmeye calisan babalarimiz , ömrünü Vatanina harcayan ve ay sonunda ekmek parasi bulamayan Dedelerimiz Ninelerimiz , evlatlarinin tabutlarini evlerinin önunde karsilayan Ailelerimiz VAR VAR ..Önce bu sorunlari halledin !
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2010, 00:17   #1484
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1087 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Ebrulum Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aynı dili konuşup yanlış anlaşılmalara meyil vermeyelim lütfen herkes kendi fikrini elbette söyleyecek
ama öneml olan bunu tartışma dan kavgaya cevirmemek
memur tayin isteyip kaçıyor demisşiniz elbete kaçar insanları sokmuşlar bir korku tüneline
ama bunun suçlusu hiç bir zman biz degiliz
durup duurken olmadı bunlar ,
kusura bakmayın da devletin bütünnnnnnnnnnnn ,imkanlarından faydalanıpta hala kurşun sıkanlara bizim szöümüz ve onları destekleyen kürtlere hangi özgürlükten bahsediliyor hangi açılımdan
benden özgürler emin olunuz
Hemserim , ne özgürlügünden bahsediyorsun lütfen ,
TC Unilerdinde okurlar , Adam oldular sanirsin bakmissin ki örgüte hizmet ediyorlar ,
sokakta tas atarlar sonra TC okullarina giderler ,
bir olay cikar TC Polisini ararlar ,

Ve bunlar buyuk sehirlerdeki Kürt vatandaslarimiz , Dogudaki bölgeler degil.

ve daha bir sürü hizmetten yararlanan , Kürt vatandaslarimizi hala miskin bir sekilde gösterip kendi kendilerini acindirmaya calisan bir zihniyet.

Yazik vallahi aciyorum .Allah sonumuzu hayir etsin.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2010, 00:25   #1485
Ebrulum
Usta Yiğido

Ebrulum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebrulum Şuan Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.03.2011 12:00

Tecrübe Puanı: 662 Ebrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hemserim , ne özgürlügünden bahsediyorsun lütfen ,
TC Unilerdinde okurlar , Adam oldular sanirsin bakmissin ki örgüte hizmet ediyorlar ,
sokakta tas atarlar sonra TC okullarina giderler ,
bir olay cikar TC Polisini ararlar ,

Ve bunlar buyuk sehirlerdeki Kürt vatandaslarimiz , Dogudaki bölgeler degil.

ve daha bir sürü hizmetten yararlanan , Kürt vatandaslarimizi hala miskin bir sekilde gösterip kendi kendilerini acindirmaya calisan bir zihniyet.

Yazik vallahi aciyorum .Allah sonumuzu hayir etsin.
dedim ya aynı şeyleri konuşup farklı algılıyoruz birbirmizi dilşad hatun sözlerinin ve sözlerimin arkasındayım
sadece senin sinirlerin daha cok gerilmiş beni yanlış anladın anladıgım kadarı ile
benden cok özgürler derken haksızmıyım ?
köyde iki dikli agacı var yaşlı bir teyzemizin onun için yeşil kart verilmiyor başka hiç bir geliri olmadıgı halde ama benim tandııgım bir sürü kürt vatandaş kollarında bilezikler dolu altlarında son model arabalrla devletin hastanesinden faydalanıyorlar
devlet nasıl koruyup gözetmiyor onların yaptıgı nankörlükten başka hiç bir şey degil
emin olun olayların hiç bitmediği bir büyükşehirde yaşıyorum
ne yazıkki evet ne yazıkki
dolmuşa biniyorum kürtçe müzik dinliyoum
reklam tabelalrı görüyorum araba arkalarında yazılar vs vs kürtçe
işte ben bundan bahsediyorum benden özgürler diye
tırstırdılar iyice insanımız evine bayrak asmaktan aciz kaldı taşlanacagız diye
Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Ebrulum'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2010, 00:31   #1486
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Alıntı:
Ebrulum Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
dedim ya aynı şeyleri konuşup farklı algılıyoruz birbirmizi dilşad hatun sözlerinin ve sözlerimin arkasındayım
sadece senin sinirlerin daha cok gerilmiş beni yanlış anladın anladıgım kadarı ile
benden cok özgürler derken haksızmıyım ?
köyde iki dikli agacı var yaşlı bir teyzemizin onun için yeşil kart verilmiyor başka hiç bir geliri olmadıgı halde ama benim tandııgım bir sürü kürt vatandaş kollarında bilezikler dolu altlarında son model arabalrla devletin hastanesinden faydalanıyorlar
devlet nasıl koruyup gözetmiyor onların yaptıgı nankörlükten başka hiç bir şey degil
emin olun olayların hiç bitmediği bir büyükşehirde yaşıyorum
ne yazıkki evet ne yazıkki
dolmuşa biniyorum kürtçe müzik dinliyoum
reklam tabelalrı görüyorum araba arkalarında yazılar vs vs kürtçe
işte ben bundan bahsediyorum benden özgürler diye
tırstırdılar iyice insanımız evine bayrak asmaktan aciz kaldı taşlanacagız diye

Gerildi hemde çok ..artik sinirime dokunuyor , iki uç bahane bulmuslar ayni tas ayni hamam . Olmaz ki ama böyle...

Yok hemserim istedigini dinlesin onada raziyim , ama bunlarin istekleri bitmiyorki , yapsakta degisen birsey olmuyor . Yaptikcada affedersiniz kuduruyolar .(orgut yandaslari için diyorum yanlis anlama olmasin)

Diyorum ya Ana Yurdumuzda bir garip duruma düstük , ilginç olan'da bu

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2010, 09:09   #1487
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06

Tecrübe Puanı: 672 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
muatabım değilsin diyenler, bul linkte Hakan ÇELİK'in yazısında cınbızla çekilip alınabilecek,
hayır şu cümle yerinde olmamış diyen, vatansever birisi çıksın desin ki; şu cümle yanlış
hayır hayır ülkemizdeki bazı siyasetçiler gibi mağdurları oynamaya alışmış insanlar oldukça bizler bu tür varlıkları görmeye alışmamız lazım,
Benim gezmediğim çok az bir şehir kalmıştır, öyle yerler biliyorum ki batıda, doğuda ve güneydoğuda,batıdaki yerlere devletten aldığı hizmetleri kıyaslamak bile mümkün değil, devlet her imkanını seferber etmiş doğu ve güneydoğuya, ama halk nankörse devlet ne yapsın, millet ne yapsın,
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2010, 12:43   #1488
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sen gördün mü , kacmasana , mücadele et , birak bu masallari artik ! Endise icerindeymis ...

Biz bizi elestirmezsek bir yol kat edemeyiz kusura bakma , yeri geldiginde Kürt kardesmizi göklere cikaririm yeri geldiginde dogruyuda soyleyim . Bu Türk 'te olabilir !

Yarasi olan gocunur , bu kadar basit .

neden 30000 sehit öylemi
?? al iste kendi kendine celiskiye dusuyorsun , demekki bu Birligi bozan bir milletin insanlari VAR !!. Ve sen ve senin gibiler bunu hala görmemezlikten gelip göz yumuyorsunuz ! Hey gidi birde mevki sahibi insanlarsiniz , daha birsey anlamaktan acizsiniz.

Bu Vatan'da sadece kürt degil Milletimiz asagilaniyor, Ana Yurdunda hor görülen kizlarimiz , evini 600 tl ile gecindirmeye calisan babalarimiz , ömrünü Vatanina harcayan ve ay sonunda ekmek parasi bulamayan Dedelerimiz Ninelerimiz , evlatlarinin tabutlarini evlerinin önunde karsilayan Ailelerimiz VAR VAR ..Önce bu sorunlari halledin !
sen önce kendi üslubunu düzelt sonra emir yağdır.kaçmam hamdolsun senin gibi hariçten gazel okumuyorum.. devlet beni nereye görevlendirdiyse seve seve giderim..gittim de.sen de git orda çaresizlik içinde yaşa da seni de görelim. marşlarla şiirlerle ülke sevilmiyor bence ha unuttum siz öyle seviyorsunuz doğrudur.

bana yaptığın bu hakaretler ve başka bir başlıkta bana söylediğin bir cümlenden dolayı hakkımı ahirette almak üzere sana helal etmiyorum..bu olaya başka üyeler karışmasa sevinirim.

anlama kabileyiteimi ölçecek en son insan sensin hatta değilsin bile..bu da senin haddin değil.

kürtlere lafı sayın sayın, biz hepsi değil deyince :bizim kürt kardeşlerimiz var .diyorsunuz.laf anlatamıyouz heralde. bütün bir bölge halkını zan altında bulunduruyorsunuz

diğer taraftan aynı sebepler her zaman aynı sonuçları doğurmaz.. bir öğrenmişsiniz niye batıdakiler dağa çıkmıyor. kimi fakirlikten oynar, kimi dağa çıkar.tek sebep fakirlik değil bunu tekrar yazayım..
30 yıldır kullanılan yöntemler başarılı mıydı?garibin fukaranın çocuğunun üstünden birlik beraberlik edebiyatı ...
devlet burda terörü besleyen unsurları yok etmeli bataklık kurusun ki sinekler yok olsun.defalarca aynı şeyi yazmaktan usandım..

80 küsür yıl geçmiş bunlar nankör diyip bu yılan hikayesini sürdürmek bir devlete yakışmaz. 80 yılda neler değişemezdi. sisteme nasıl adapte edemezsiniz bu insanları..

bir şey sonrdan öğrenilmemişse sonradan o değişebilir. kimse annesinden terörist doğmadı.kayıp olan bir genç bir gençtir bunlar kazanılamaz mıydı...sen kazanamazsan kazanacak biri çıkar işte..

bu da bu başlıkta yazdığım son yorumdur.
Alt 16.03.2010, 13:49   #1489
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen önce kendi üslubunu düzelt sonra emir yağdır.kaçmam hamdolsun senin gibi hariçten gazel okumuyorum.. devlet beni nereye görevlendirdiyse seve seve giderim..gittim de.sen de git orda çaresizlik içinde yaşa da seni de görelim. marşlarla şiirlerle ülke sevilmiyor bence ha unuttum siz öyle seviyorsunuz doğrudur.

bana yaptığın bu hakaretler ve başka bir başlıkta bana söylediğin bir cümlenden dolayı hakkımı ahirette almak üzere sana helal etmiyorum..bu olaya başka üyeler karışmasa sevinirim.

anlama kabileyiteimi ölçecek en son insan sensin hatta değilsin bile..bu da senin haddin değil.

kürtlere lafı sayın sayın, biz hepsi değil deyince :bizim kürt kardeşlerimiz var .diyorsunuz.laf anlatamıyouz heralde. bütün bir bölge halkını zan altında bulunduruyorsunuz

diğer taraftan aynı sebepler her zaman aynı sonuçları doğurmaz.. bir öğrenmişsiniz niye batıdakiler dağa çıkmıyor. kimi fakirlikten oynar, kimi dağa çıkar.tek sebep fakirlik değil bunu tekrar yazayım..
30 yıldır kullanılan yöntemler başarılı mıydı?garibin fukaranın çocuğunun üstünden birlik beraberlik edebiyatı ...
devlet burda terörü besleyen unsurları yok etmeli bataklık kurusun ki sinekler yok olsun.defalarca aynı şeyi yazmaktan usandım..

80 küsür yıl geçmiş bunlar nankör diyip bu yılan hikayesini sürdürmek bir devlete yakışmaz. 80 yılda neler değişemezdi. sisteme nasıl adapte edemezsiniz bu insanları..

bir şey sonrdan öğrenilmemişse sonradan o değişebilir. kimse annesinden terörist doğmadı.kayıp olan bir genç bir gençtir bunlar kazanılamaz mıydı...sen kazanamazsan kazanacak biri çıkar işte..

bu da bu başlıkta yazdığım son yorumdur.

Marslari ne karistiriyon hoca , onlari yazan kim . Görev verilsin giderim , kacmakla olmaz bu isler , hep ayni hikaye ..giden kaciyor Mus..
Bir kere ne Hakkin var'da bana helal etmiyorsun , Din ögretmeniymissin birde.
Ozan'lar konusundan bahsediyorsun , he Allah sahit ben onu genel yazdim , senin ismini yazmaktan cekinmem Ülkücülerin hakkindaki Türk Birligi hakkindaki asagilaci kendini begenmis yorumlarini tekrar oku sonra bana gel Kul hakkindan bahset , o zaman seninle hesaplasiriz!
sen sensin ben Benimdir, Benim Vatanseverligi ölcemezsin diyorum anlamiyorsan'da tekrarlarim.

Fukaranin cocuguymus, iste ben bunu anlatmaya calisiyorum , sadece onlar'da yok fakirlik fukaralilik yok , bunu benden daha iyi bilmeniz gerekir , malum Türkiyede yasiyorsunuz ya...!

Hepsi degil tamam katiliyorum ama bu teror'e katilanlarin cogu onlardan cikiyor bende bunu israr'la soylerim, hiç kimse'de tersini sôyliyemez .
Sisteme adapte olanlar var masaAllah her uygulamadan bizlerden fazla yayarlaniyorlar , Haklari'da zaten , herseyi carpitmaya gerek yok!
Gençleri kazaniyorsun , belli belli...

Görûnen Köy kilavuz istemez .

Cevabin varsada özel'den ilet , biktim sana yazmaktan.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2010, 13:56   #1490
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

En güzel yorum konu üzerinde fikirlerinizi yazmanızdır.
karşılıklı atışmalardan kaçınalım.birbirimizi üzmemeye gayret edelim

Konuyu Toplam 13 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 13 Misafir)