![]() |
#1481 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yirtma mektuplarimi,
Atma resimlerimi. Arasira an beraber oldugumuz günleri, Mazimiz sana hatiram olsun. Hüzünlü günlerimizin bayramini, Ümitle bekledigimiz yarini, Birbirini kovalayan dertleri, Unutma hatiram olsun. Sevenler cekiyor özlem, Sensiz bombos geciyor günler, Seni bekledigim günler anlar, Hatirla bazen hatiram olsun. Mutlu oldugumuz günleri, Hayatim sensiz acilar cemberi, Sensiz olunca buruk bir cehreyi Düsün arasira hatiram olsun. Senin ugrunda sensiz gecen ömrümü, Rabbim yeniden yazsin kaderimi, Mutlu olunca unuturum bekli dertlerimi, Özlem dolu günlerimiz hatiram olsun
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1482 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HOSGELDIN Hosgeldin onbir ayin sultani Müminlerin sabir ayi Cok zikret bu ayda ALLAHA Hosgeldin onbir ayin sultani Silinsin pasli kalbler Rabbim günahlarimizi affeder Müminler sabirsizlikla seni bekler Hosgeldin onbir ayin sultani Basinda Sabir ve Rahmet Ortasinda güzel nimet Sonunda vardir hidayet Hosgeldin onbir ayin sultani Rabbim cok yücesin,Cokta cömert Elcindir HZ MUHAMMED Rabbim günahlarimi ne olursun affet Kutsal kurandadir her keramet Bin aydan güzel ve hayirlisin Sen bizim basimizin tacisin Garip Gönüllerin sultanisin Hosgeldin onbir ayin sultani.
![]() |
#1483 |
Moderator
![]() Ramazan
Semavat boyandı nur perde perde, Nağme-i ezkârla geldi ramazan. Gönlüm ferahlandı sevinç heryerde, Nağme-i ezkârla geldi ramazan. Nakış nakış edep kulluk yarışta, Bir başka bereket ruhlar barışta, Seher büklüm büklüm Hak'ka varışta Nağme-i ezkârla geldi ramazan. Zincirlenmiş İblis kudurur gene, Gül kokar semavat gelmiş rengine, Mabetler hilâlle dengi dengine, Nağme-i ezkârla geldi ramazan. İftar sofrasında atılır gülle, Okunur ezanlar aşkla bülbülle, Açlar doyurulur oruçlu dille, Nağme-i ezkârla geldi ramazan. Manevi ihtişam rengarenk zaman, Kandiller beratlar bambaşka harman Efsunlu geceler her derde derman, Nağme-i ezkârla geldi ramazan. Hak sesi duyulur alış verişte, Müjdeler Cenneti gider dönüşte, Nefis terbiyede şeytan kör işte, Nağme-i ezkârla geldi ramazan. Hoş geldin ramazan rıdvan olasın, Kadirde Ömeri kabre alasın, Biz senden razıyız razı kalasın, Nağme-i ezkârla geldi ramazan.
![]() |
#1484 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() Ne güzel şey seni seviyorum demek
Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel... Her baharda, gece gündüz, her saniye SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SEVİYORUM SENİ Diyebilmek ne güzel.. Çünküsü yok, nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, Dakikalar zaman üstü... Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme, Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde Ve hasretini içimde, SENİ SEVİYORUM Sesini duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak, Hiç kapatmamak telefonu... Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe SENİ SEVİYORUM Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabına sığdıramıyorum aşkı. Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek, Merhaba ülkemin güzel insanları, Hepinize, hepinize merhaba sizi de SEVİYORUM Yağmuru, denizi, kokusunu toprağımın Gök mavisinde güvercinleri, martıları, Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını, Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum SENİ SEVİYORUM Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı, Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin her şeyi seviyorum Türkülerini memleketin, feneri, kara kartalı senin için, Davamızı ve şiiri sende seviyorum. SENİ SEVİYORUM İyi ki doğdun iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun SENİ ÇOK SEVİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM Yaşamaksa seni sevmek, Ben hiç ölmedim... SENİ SEVİYORUM! Şebnem Kısaparmak
![]() |
#1485 |
Moderator
![]() Bir güne merhaba diyerek bakıp
Ne güzel bir yüze tebessüm olmak Umutsuz bir âna ışıklar yakıp Ne güzel bir yüze tebessüm olmak Bir dostun derdini gizde saklarken Hakka yalvararak ruhu aklarken Kâinata bakıp Nebî koklarken Ne güzel bir yüze tebessüm olmak Acımasız sözle gönül yıkmadan Ruhu incitmeyip cânı yakmadan Kimseye kem gözle hain bakmadan Ne güzel bir yüze tebessüm olmak
![]() |
#1486 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 831
![]() ![]() |
![]() Hiç bir şiir yokturdur ki, yaşanmamış olsun...
Ellerinize emeklerinize sağlık... Hepsi birbirinden değerli, yorumlar, dörtlükler ve şiirler... Hepinize tekrar teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Rallim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1487 |
Moderator
![]() Ya Resulullah
Ayetinle girdik bu ramazana Bin şükür alnıma vuslat yazana Münafıklar gibi kaynar kazana Bırakma bizleri ya Resulullah ibadetim rehber oldu kur'ana Kulların yürüdü erdi turana Bayraksız vatanda vuran vurana Bırakma bizleri ya Resulullah Dualarla geldik birinci kata Atma cehennemde yedinci kata Hicran denizine sevinci kata Bırakma bizleri ya Resulullah Dualarımızla süreriz sefa Günahlarımızla çekeriz cefa Elimiz semada dileriz vefa Bırakma bizleri ya Resulullah Önümüzde musa elinde âsa Ya Rab gönlümüzde kur'an tek yasa Senden uzaklarda her mevsim tasa Bırakma bizleri ya Resulullah Ey habibim bir bir geldik kapına Benzemez hiçbir şey cennet yapına Senin azabından balyoz sapına Bırakma bizleri ya Resulullah
![]() |
#1488 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bağışla
Ya zamanından çok erken gelirim Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Mutluluğa hep geç kalırım, Hep erken giderim mutsuzluğa Ya herşey bitmiştir çoktan Ya hiçbir şey başlamamış.. Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın, Ölüme erken seviye geç.. Yine gecikmişim bağışla sevgilim, Seviye on kala ölüme beş.. alıntı.
![]() |
#1489 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÖGRENDİM Kİ!
Yıllar sonra öğrendim ki... Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız. Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, gerisini karşı tarafa bırakırsınız. Öğrendim ki... Güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika. Öğrendim ki... Hayatında nelere sahip olduğun değil, kiminle olduğun önemli. Öğrendim ki... Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün, ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek. Öğrendim ki... Kendini en iyilerle kıyaslamak değil, kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir. Öğrendim ki... İnsanların başına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları önemli. Öğrendim ki... Ne kadar küçük dilimlersen dilimle her işin iki yüzü var. Öğrendim ki... Olmak istediğim insan olabilmem çok vakit alıyor. Öğrendim ki... Karşılık vermek, düşünmekten çok daha basit. Öğrendim ki... Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek, hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun. Öğrendim ki... "Bittim" dediğin andan itibaren pilinin bitmesine daha çok var. Öğrendim ki... Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder. Öğrendim ki... Kahraman dediğimiz insanlar bir sey yapılması gerektiğinde, yapılması gerekeni şartlar ne olursa olsun yapanlar. Öğrendim ki... Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor. Öğrendim ki... Bazı insanlar sizi çok seviyor ama, bunu nasıl göstereceğini bilemiyor. Öğrendim ki... Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz, bazıları hiç karşılık vermiyor. Öğrendim ki... Para ucuz bir başarı. Öğrendim ki... Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları kaldırmak için elini uzatır. Öğrendim ki... İki insan aynı şeye bakıp tamamen farklı şeyler görebilir. Öğrendim ki.. Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır. Öğrendim ki.. Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar daha uzun yol yürüyor. Öğrendim ki.. Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirebilir. Öğrendim ki..... Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. Öğrendim ki.. Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor. Öğrendim ki.. Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da! Öğrendim ki... Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yaşadığınızla var. Öğrendim ki.. Aile hep insanın yanında olmuyor. Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven ögrenebiliyorsunuz. Aile her zaman biyolojik değil. Öğrendim ki... Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir. Öğrendim ki.. Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. Öğrendim ki.. Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. Öğrendim ki.. Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz. Öğrendim ki.. İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez. Öğrendim ki.. Her problem kendi içinde bir fırsat saklar. Ve problem, firsatın yanında cüce kalır. Öğrendim ki.. Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor
![]() |
#1490 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |