Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Gereksiz Ve Kilitli Basliklar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Gereksiz Ve Kilitli Basliklar Gereksiz Basliklardan Uzak Duralim Lutfen

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?
Meclis iradesini yok saymıştır 211 76,73%
Doğru bir karar verilmiştir 58 21,09%
Yanlış ama saygı duyulmalı 2 0,73%
Karar hakkında fikrim yok 4 1,45%
Katılımcı sayısı: 275. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.08.2008, 23:44   #141
shrewishgirl
Yeni Yiğido

shrewishgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

shrewishgirl Şuan shrewishgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2008 15:17

Tecrübe Puanı: 657 shrewishgirl FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bi yazı yazıyorum, efendinin teki alıp bişey derdim ama senin seviyene düşemem diyor. Bi yazı yazıyorum topicte 5 yanıt varsa 25'e yükseliyor, sırf bana olan tepki yüzünden.Bir yazı yazıyorum, içine sindiremeyenler,hani anayasa mahkemesinden bi darbe almıslar ya bi de benim sözlerimi kaldıramayanlar çirkefleşmeye başlıyor. Sizin hükümetinizin yaptıklarına güvenmiyormusunuz da hemen savunmaya geçiyosunuz? Koca sitede tek ATATÜRKÇÜ, ben miyim ki herkes benim yazdıgım seylere bu kadar tepkili?
Ya da şöyle söyleyeyim, benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ***** yanıt vermek icin sıra kovalıyor? Sizin hükümetteki partiniz kapanıyor, a dostlar, beyler. Bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyor, seriatı değil. Bundan bir ay öncesine kadar müthiş bir şekilde savunup seviyordunuz hem Atatürk'ü hemde turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına döndü,alınan kararlar halkı yaralamaktan başka ise yaramıyor,Tayyip efendi partisinin derdine düşmüş, hala meclis iradesi diyorlar. Buna ancak gülünür,mantıklı her insan buna güler ki ben de gülüyorum.
Vatan toprakları bu kadar alenen satılırken,içişlerimizde bile özgür değilken, hatta kendi bakanımız tarafından ABye sikayet edilirken, hala başörtüsü tantanası.
Bu ülkenin en onemli sorunu işsizliktir,istihdam eksikligidir.Siz yapay gundemlerle oyalanınız. Basortusunu bayrak diye sallayınız bakalım ne olacak Tayyip'ın son durumu.
Su yazıma ne gibi tepkiler gelecek onu da ben bekleyip goreyim.
hmm ölemi peki sen hangi partiyi destekliyorsun dur sen sölemeden ben sölim
chp mi dtp mi? sen ATATÜRKçü olamazsın değilsinde akp çok doğru şeyler yapmadı hataları war ama şuanda parti kapatılıyor olsaydı durumumuz ne halde olurdu oturda bir düşün bakalım...ama sen bunlarla ilgilenmek istemezsin onun dışında sen hiç bir şeye tepkili deilsin bunlarlada bir alakan yok senin tepkin milli benliğimizi özümüzü geleneğimizi ve dini gereğimiz olan başörtüsünde şimdi şunu sölemek istiyorum ki tepkiler ne yönde ne şekilde gelecek olacaksada gelsin fotonda boynundaki kılıç senin neden başörtüsüne bukadar tepkili olduğunu gösterio biz elhamdürillah müslümanız ayrımcılık haddimize deil ama sen gibilerin derdi bizim analarımızın başındaki başörtü olmuş siz kimsinizki benim analarımın nenelerimin başörtüsüne karışabilesiniz senin derdin bu!!!... siz hatalarınızı kendi isteklerinizi müslümanlık çatısı altında aleviliğe yıkarak nereye kadar kendinizi kandırmaya çalışıcaksınız merak konusu ben tesettürlü değilim ama tesettürün dinimizdeki yerini biliyorum inkar etmiyorum başka TÜRKİYE BAŞKA KURAN-I KERİM YOK eğer müslümanım diyorsan başörtüsünüde tanıyacaksın KURAN_I KERİMİde ve dinimizin gerektirdiği gibi yaşamayıda öğreneceksin hee sen ben başörtüsü tanımam diyorsan bende bir elhamdürillah müslüman olarak seni tanımıyorum bilmem anlatabildimmi dadlum
shrewishgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.08.2008, 23:57   #142
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 785 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

ÇOK YERİNDE Bİ KARAR OLMASI GEREKEN NEYSE O OLDU ANA YASA MAHKEMESİ İLK DEFA SON ANDA İYİ OLUMLU,ÜLKE NİN MENFAATİNE OLAN Bİ KARAR VERMİŞTİR HAYIRLI OLSUN BU ARADA ANTİ TAYYİPCİLERE KÖTÜ Bİ HABERİM VAR BU ADAMA ALIŞIN ARTIK ÇÜNKÜ ÖNÜMÜZDEKİ 10 YIL BAŞBAKANINIZ 5 YILDA CUMHURBAŞKANINIZ OLARAK GÖREVİNE DEVAM EDECEKTİR
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)