![]() |
#141 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
![]() Ne zaman senden ayrı kalsam bir burukluk oluyor
Geceer sensiz geceler sessiz.. Ömür degil canım birgün bile yetmiyor.. Sanki,Yanımdasın..Canımdasın.. Hayalin dört bir yandan dört duvardan sarmıs bedenimi Uzaktasın cok uzaktasın Ben sensiz kalırsam canım olurum deli gibi.. Yeminim olsun,yeminim olsun Bizi kimse ayıramaz gülüm yeminim olsun Hep beni bulsun hep benim olsun Sana gelen acı cile yar hep benim olsun Sen canımın canı hayat senin olsun ölümse benim.. Bir ok gibi kalbime saplanan bu ask bilki senin eserin Can bedenden cıkıp toprak olsada ben senden nasıl vazgecerim Sensiz hayata küser senle bütün alemi severim Senin için acı vız gelir be güzelim olurda sana bişey olursa bilki yasamaya veda edip gelecegi terk ederim..!! AZIRHA-YEMINIM OLSUN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Zara - Aşk Bir Izdırap
Gözlerin hançer değilse, Neden kalbim kanıyor? Ayrılık ölüm değilse, Neden bağrım yanıyor? Aşk bir ızdırap, Aşk bir ızdırap Kim ne derse desin Aşk bir ızdırap... Şu gurbet ellerinde Kaldım, yetim kimsesiz Gezerim köşelerde, Ağlarım sensiz sensiz. Aşk bir ızdırap, Aşk bir ızdırap. Kim ne derse desin Aşk bir ızdırap. ŞİİRİ: Gitmek mi zor kalmak mı demiştin ya Her iki durumda da öldüm ben Izdırabım sensizlik Sensizlik yakıcı bir ateş Her ne kadar yanında olamasam da Ben senden hiç gitmedim Ben ızdırabı seçtim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ayrılsada ellerimiz
görmesede gözlerimiz öpmesede dudaklarımız seni unutmayacağım aramasa da telefonlar çalmasa da kapılar buluşmasa da bedenler seni unutmayacağım sussada diller ağlasada gözler yansada yürekler seni unutmayacağım seni unutmayacağım Off Off... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bir gün gelirde unuturmuş insan
En sevdigi hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni beni unutma, beni beni unutma, beni beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni beni unutma, beni beni unutma, beni beni unutma O saatlerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de raslasa Beni unutma Hala duruyorsa yeşil elbisen Onu bir gün yalnız benim için giy Saksıdaki pembe karanfilde çiğ Ve bahçende yorgun bir kuş görürsen Beni unutma Büyük acılara tutuştuğum gün Çok uzaklarda olsan yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur Tanrıya kavustuğum gün Beni unutma, beni unutma |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
![]() |
![]() SENİ SAKLAYACAĞIM
Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya... Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım... Anlayacaksın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [url=http://imageshack.us]
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı? ...AĞLAMAK İÇİN GÖZDEN YAŞ MI GELMELİççç Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() SENSİZLİK Mİ BENİ AĞLATAN Yine sensiz geçen bu gecemde Göz yaşlarım benimle birlikte Elimde senin resmin Dalar giderim yine eski günlere Hayat sevince,sevilince güzelmiş Ben sevdim sevilmedim Bu yüzden bütün umutsuzluğum,kırgınlığım Birtek ona nefretim Sevdiğinin yolunu beklemekmiş zor olan Sevilmeyi ümit etmekmiş beni ağlatan Geceleri ağlarımya ben hani Yıldızlar şahidim olsun diye belkide... Zaten birtek onlar şu karanlık gecemi aydınlatan Birtek onlar ben kaybolmuşken yol gösteren Sadece onlar bana sevmeyi öğretip , Sevilmeyi beklememi söyleyenler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() = O AN ANLARSIN = Bir gün karşına deli gibi seveceğin biri çıkarsa sen onun için kahrolurken,o aldırmazsa seninle alay edip gururunu yıkarsa işte o an benim nasıl yaşadığımı anlarsın o kişi ilk önce sever gibi görünüp sonra terk ederse tüm ümitlerini yıkıp mahvederse sen acı çekerken bir de unut derse işte benim neler çektiğimi o zaman anlarsın gözyaşlarını tutamayıp her gün ağlarsın hasret ateşiyle günden güne yanarsın onu unutmayıp her gün yollarına bakarsın işte benim nasıl kahrolduğumu o zaman anlarsın ona olan nefretin sevgiye dönüşürse dostların,düşmanların bu haline gülerse severken terk edilme nedir o an anlarsın her gün çaresizliği yudum yudum içersin dertlerini unutmak için hep ölmek istersin bana neler çektirdiğini o zaman anlarsın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4537
![]() |
![]() Sevmek; sevdiğin insanın bütün yaralı geçmişini,bütün acısını,bütün hastalıklarını üstlenmektir.Ve öyle anlar gelir ki sevdiğin insanın bu eksik,acı çeken,bu hasta yanı seni ona daha çok çeker
![]() |
#150 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() BENIM DERTLERIMIN DERMANI SENSIN
ELA GÖZLERINE GURBAN OLDUGUM BAGIMDA ACILAN TOMURCUK GÜLSÜN TATLI DILLERINE GURBAN OLDUGUM HAYALIMDEN GITMEZ O MELEK YÜZÜN YÜREGIME KOYDUN ATESLE KÖZE AGLATIR HASRETIN BITMIYOR HÜZÜN HASRET BAKISINA KURBAN OLDUGUM BIRGÜN BULUSTURUR BIZI YARADAN SELAMIN BEKLERIM HEMEN ORADA AYIRMASIN SENI BENI YARADAN BUGULU GÖZLERE HAYRAN OLDUGUM ELA GÖZLERINE KURBAN OLDUGUM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 21.08.2008 23:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 15:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 16:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 16:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 17:09 |