|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1232
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Benim bu olaya karşı hiçbir inancım kalmadı devamını görmeden de inanmam... Örneğin seneye Davos'a giderse şaşırmam. Bu söylediğimide unutmayın... İlk basın açıklamasında zaten geri adım atmıştı Benim Tepkim Peres'e değildi diye o zamanda söylemiştim ama sonra aynı antiemperyalist tavrını sergiler diyordum fakat devam etti çark etmeye... Bir Chavez kadar olamadın helal olsun sana... Adam Elçiyi postaladı memleketine biz bir pilotu bile yollayamıyoruz.... Ben siyasetçiyim diyor, değilsin sayın başbakan sen harika bir POLİTİKACIsın.... Saygılar....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Son osmanlı tayyip,tebrik ediyorum başbakanımızı,peygamberimizi ağzına terbiyesizce alanları genel sekreter yapan,manevi değerlerden uzak partiler ve onların at gözlüklü yandaşları başbakanın bu haklı tavrını anlayamazlar,anlasalar bile hakkın yanında olmak onlar için haksızlık olur.
Bakın yeşim hanımefendi bu sizin ilk mesajınız. At gözlüğü ifadesini kim kullanmış iyi görün yalan söylemek yakışıyormu size? Gözlük modeliniz hakkında ki görüşlerimi pekiştirdiğiniz için teşekkür ederim. Dikkat ederseniz AT GÖZLÜĞÜ ifadesini ilk siz kullandınız ve bende cevap hakkımı kullanarak size aynı dilden cevap verdim.Burda olmadık kişiler diyorsunuz bunu anlayamadım,ne yapacağız ana muhelefet liderinin sitemize yazmasını mı bekliyeceğiz.Dikkat ederseniz halk kelimesi yerine özellikle HAK kelimesini kullanmıştım,sizin jargonunuzda bu kelimeye yer yoksa onu bilemem...Hakkı hakkın sahibine teslim etmek bir erdemdir.Sessiz kalan muhalefetin sesinin ne kadar cırtlak çıktığını çok iyi biliyoruz,ne olduysa şimdi sessiz filim oynuyor. Burada da demogoji yapıp aklınızca haklı olduğunuzu ispatlamaya çalışımayınız. Görüşleirnizi, yorumlarınızı insanları rendice edecek şekilde yapmayın demek, hakaret, kırıcı ifade kullanmayın demek neden sizi bu kadar rahatsız etti anlayamadım? Bana model yakıştırmana gerek yok, önce sen kendi at gözlüklerinle doğru bakmasını öğren başkasına da gözlük felan tafsiye etmezsin kimsenin senin aklına ihtiyacı yok sanırım. Senin jargonunda "hak" ifadesi maşaallah öyle güzel yerleşmişki gözlerim yaşardı. Saldır, kır, ağır ifade kullan, olmayan kişileride katarak arkasından konuş. Bumu senin jargonundaki hak sözcüğü, işine geldiği gibi konuşmak? Konuyu saptırp kişilerin özel işlerinide burnunuzu sokmazsanız daha iyi edersiniz. Burası demokratik bir site. Herkes görüşünü açıklar. Ama; hakaretsiz, kişilere saldırmadan sevgi ve saygı ortamında, lütfen bunun dışına çıkmayalım. .
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
Alıntı:
Saygılı yazmayı, seviyeli yazmayı, kişilere saldırmadan yorumlarda bulunmanızı istiyoruz. Sana ne demekte senin ayrı bir saygısızlığının ifadesi. Bir site yöneticisine "sana ne biz buraya ne yazıyosak" demende sanıyorum konuya ne kadar uzak kaldığını gösteriyor. Daha yeni gelmişin anlaşılıyor 6 adet mesajın var, kalkmış bana ne diyorsun? Ben yaklaşık her iki siteyle birlikte 5 yıldır buradayım. Seni bilmiyorum provakatör amaçlı birimi yolladı, yazı uslübuna dikkat edersen kişilere bu tarzda bir saldırıyla yaklaşmamanı tafsiye ederim. Burada herkesin bir tarafı elbetteki vardır, senin olduğun gibi. .
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Bende çok rica ediyorum, arkadaşlardan,
Görüş belirtmek herkesin hakkı, Hakaret, aşağılayıcı karalayıcı usluplardan lütfen kaçınalım. Burada bir konuyu medeni bir şekilde ele alamayacakmıyız? Nedir bu hazımsızlık nedir bu saldırganlık tutum. Konu konuluktan uzaklaşıyor bu sefer kişisel meselelere kadar varıyor. Bir konu açılmış, katırılız, karılmayız..Neden katılıyorsun veya neden katılmıyorsunu diye görüş belirten kişiye saldırma gereği duyuyoruz? Lütfen çok rica ediyorum bunu yapmayalım. .
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|