Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.02.2009, 02:20   #1
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1232 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar bakıyorum herkesin milli duyguları kabarmış. Başbakan o çıkışın medotöre olduğunu söyleyerek çark etmiştir. İsraile laf söyleyemez.. Çünkü İsrailden aldığı Üstün Hizmet Şeref Madalyası halen göğsünde takılı. Öncelikle o madalyayı iade etsin.
Örneğin eski YÖK başkanı Erdoğan Teziç'in yaptığı gibi. 5 sene kadar önce Fransa'nın en yüksek şeref madalyası verilmişti, aradan 2 sene geçti Fransa Sözde Ermeni Soykırımını meclisinde görüşmeye başlayınca bu madalyonu iyade etti. Ama bizimkiler Erdoğan'ın bu madalyonu aldığı Siyonist Vakıf bu olay için "Kepazelik" yorumunu kullandı, 3 gün oluyor bu açıklamayı yapalı Erdoğan'dan ses seda yok... İsrail'de ölen çocukların üstüne bomba yağdıran uçakları kullanan pilotlar Konya'da yetiştiriliyor, bu anlaşmayı da Tayyip Erdoğan imzaladı geçmişte, onu kapatsın, Irak'ta 1 milyon müslüman öldü neredeyse İncirlikten kalkıyordu, başbakan buna uğraştı sonra naaptı etti aldı bu izni meclisten ama iş işten geçti, ABD torbayı geçirdi bile askerlerimizin başına ne yaptı başbakan??? Dönemin dış işleri bakanı şimdinin Cumhurbaşkanı Gül??? Barzani "Durdurun harekatı yoksa Diyarbakır'ı karışıtırırız" diye tehtid etti ne cevap verdi başbakan?
Benim bu olaya karşı hiçbir inancım kalmadı devamını görmeden de inanmam... Örneğin seneye Davos'a giderse şaşırmam. Bu söylediğimide unutmayın... İlk basın açıklamasında zaten geri adım atmıştı Benim Tepkim Peres'e değildi diye o zamanda söylemiştim ama sonra aynı antiemperyalist tavrını sergiler diyordum fakat devam etti çark etmeye... Bir Chavez kadar olamadın helal olsun sana... Adam Elçiyi postaladı memleketine biz bir pilotu bile yollayamıyoruz.... Ben siyasetçiyim diyor, değilsin sayın başbakan sen harika bir POLİTİKACIsın....

Saygılar....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 10:27   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Son osmanlı tayyip,tebrik ediyorum başbakanımızı,peygamberimizi ağzına terbiyesizce alanları genel sekreter yapan,manevi değerlerden uzak partiler ve onların at gözlüklü yandaşları başbakanın bu haklı tavrını anlayamazlar,anlasalar bile hakkın yanında olmak onlar için haksızlık olur.

Bakın yeşim hanımefendi bu sizin ilk mesajınız. At gözlüğü ifadesini kim kullanmış iyi görün yalan söylemek yakışıyormu size?

Gözlük modeliniz hakkında ki görüşlerimi pekiştirdiğiniz için teşekkür ederim. Dikkat ederseniz AT GÖZLÜĞÜ ifadesini ilk siz kullandınız ve bende cevap hakkımı kullanarak size aynı dilden cevap verdim.Burda olmadık kişiler diyorsunuz bunu anlayamadım,ne yapacağız ana muhelefet liderinin sitemize yazmasını mı bekliyeceğiz.Dikkat ederseniz halk kelimesi yerine özellikle HAK kelimesini kullanmıştım,sizin jargonunuzda bu kelimeye yer yoksa onu bilemem...Hakkı hakkın sahibine teslim etmek bir erdemdir.Sessiz kalan muhalefetin sesinin ne kadar cırtlak çıktığını çok iyi biliyoruz,ne olduysa şimdi sessiz filim oynuyor.

Burada da demogoji yapıp aklınızca haklı olduğunuzu ispatlamaya çalışımayınız.
Görüşleirnizi, yorumlarınızı insanları rendice edecek şekilde yapmayın demek, hakaret, kırıcı ifade kullanmayın demek neden sizi bu kadar rahatsız etti anlayamadım? Bana model yakıştırmana gerek yok, önce sen kendi at gözlüklerinle doğru bakmasını öğren başkasına da gözlük felan tafsiye etmezsin kimsenin senin aklına ihtiyacı yok sanırım.
Senin jargonunda "hak" ifadesi maşaallah öyle güzel yerleşmişki gözlerim yaşardı. Saldır, kır, ağır ifade kullan, olmayan kişileride katarak arkasından konuş. Bumu senin jargonundaki hak sözcüğü, işine geldiği gibi konuşmak?
Konuyu saptırp kişilerin özel işlerinide burnunuzu sokmazsanız daha iyi edersiniz. Burası demokratik bir site. Herkes görüşünü açıklar. Ama; hakaretsiz, kişilere saldırmadan sevgi ve saygı ortamında, lütfen bunun dışına çıkmayalım.
.
Alt 02.02.2009, 10:40   #3
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
demirkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşım biz burda işinize gelen şeyleri mi yazacaz.Hem sana ne kardeşim burda ne yazıyorsak.Sen nasıl mod olmuşsun buraya hayret.İnsan bu kadar taraflı olur...
İşimize değil,
Saygılı yazmayı, seviyeli yazmayı, kişilere saldırmadan yorumlarda bulunmanızı istiyoruz. Sana ne demekte senin ayrı bir saygısızlığının ifadesi. Bir site yöneticisine "sana ne biz buraya ne yazıyosak" demende sanıyorum konuya ne kadar uzak kaldığını gösteriyor.

Daha yeni gelmişin anlaşılıyor 6 adet mesajın var, kalkmış bana ne diyorsun?
Ben yaklaşık her iki siteyle birlikte 5 yıldır buradayım.
Seni bilmiyorum provakatör amaçlı birimi yolladı, yazı uslübuna dikkat edersen kişilere bu tarzda bir saldırıyla yaklaşmamanı tafsiye ederim.
Burada herkesin bir tarafı elbetteki vardır, senin olduğun gibi.

.
Alt 02.02.2009, 10:50   #4
Arif Coşkun
Moderator

Bende çok rica ediyorum, arkadaşlardan,
Görüş belirtmek herkesin hakkı, Hakaret, aşağılayıcı karalayıcı usluplardan lütfen kaçınalım. Burada bir konuyu medeni bir şekilde ele alamayacakmıyız? Nedir bu hazımsızlık nedir bu saldırganlık tutum. Konu konuluktan uzaklaşıyor bu sefer kişisel meselelere kadar varıyor.

Bir konu açılmış, katırılız, karılmayız..Neden katılıyorsun veya neden katılmıyorsunu diye görüş belirten kişiye saldırma gereği duyuyoruz?

Lütfen çok rica ediyorum bunu yapmayalım.

.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)