|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
Avcılar kahvede yine atıp tutuyorlarmış.Bunlardan bir tanesi:Bu hafta sonu ava gidiyordu.Daha yolda bile kendimden geçmiştim.Dağa varmadan önce ilk virajda karşıma bir ayı çıktı. Ben de çarpmamak için öylesinne bir frn tuttum ki arabanın ön aynasından arka plakayı okudum.Diğeri de ben havadaki ördek sürüsüne tüfekten bir fişek patlattım 39 tane ördek yere düştü.40.sının ise hala bir ördeğin peşinde olduğunu gördüm.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() |
temel asker deyken karısı fatmadan mektup gelir temel tarlalar kazılacak kazıyım mı? diye temel cevap gönderir sakın kazıyım deme tarlada benim kaçak silahlarım var demiş. tabi komutanı bunu duyun ca temelin tarlasını kazmış kazmış bir şey yok temel arkadan mektup gön dermişki tarlalar iyi kazıldımı.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.
Adamın biri aynayı görüp eline almış. Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini. Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'! Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine. ...Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor. Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaağı vireee, bu garı da kim? Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş. Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatii.' Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli: - 'Yav bu garıdan çok gavata benziir'! )
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paça
Adamın biri Karadeniz'i gezerken bakmış bir köyde bütün koyunlar üç bacaklı. Merak etmiş ve arabasından inip çobana sormuş niye koyunlar böyle diye. Bunun üzerine çoban : - Canımız her paça istediğinde koca koyunu kesecek değildik herhalde...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() |
temel ile papağanı
bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü'' |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Bir cift , gol kiyisina tatile gider..
Golde bazi bolumlerde balik avlamak yasaktir... Koca yasak olmayan bolumlerde avlanarak , kadin da kitap okuyarak gunlerin gecirmektedirler. Derken bir gun adam balik avlamaktan gelir ve ogleden sonra kestirmek uzere odasina cekilir. Kadinin cani sıkılir ve botla golde bir gezinti yapmaya karar verir. Bu gezinti umdugu gibi gitmez ve botun hakimitiyetini yitirir. Bot gol uzerinde serbsetce dolasmaya baslar. Kadin da yapacak bir sey olmadigi icin cikarip kitabini okumaya baslar. Derken devriyeye cikmis olan serif kadini gorur ve yanina yanasir.. "Hanfendi burada ne yapiyorsunuz?" "Gormuyormusunuz kitap okuyorum." "Ama bu bolgede balik avlamak yasaktir." "Zaten ben de balik avlamiyorum" "Ama gerekli butun ekipmana sahipsiniz, sanirim sizi karakola goturup ceza kesmem gerekiyor." "Eger boyle bir sey yaparsaniz ben de bana tecavuz ettiginiz soylerim." "Size dokunmadim bile..!!" "Ama gerekli tum ekipmana sahipsiniz, degil mi?" |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Benim Köpek
Malum, avcılar atıcılıklarıyla meşhurdurlar. Yine bir mecliste üç avcı karşılıklı olarak köpeklerini övüyorlarmış. Birincisi demiş ki:"Benim köpeğim çok akıllıdır, bakkala gönderirim, ne istersem alır ve getirir." Hemen ikinci avcı atlamış:" Ya benimki! Sadece istediklerimi almakla kalmaz, paranın üstünü de doğru olarak getirir, satış fişini de alır vs. vs. Bu sırada üçüncü avcı kendinden emin bir tavırla aynen şöyle der:"Sizin köpeklerinizin alışveriş ettiği dükkanı benim köpeğim çalıştırıyor." |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Canavar
Avcı avlanmaya çıkmış.Önüne küçük bir kovuk çıkmış avcı demiş ki,bu kesin tavşan kovuğu demiş yatmış yere ve tavşan çıkmış tavşanı vurmuş.Biraz gittikten sonra biraz daha büyük bir delik çıkmış avcı demiş ki,bu kesin tilki deliği yatmış yere tilki çıkmış vurmuş.Yüz metre gittikten sonra biraz daha büyük bir mağara çıkmış karşısına avcı demiş ki bu kesin ayı deliği yatmış yere gerçektende ayı çıkmış ve vurmuş.İki yüz metre sonra biraz daha büyük bir delik çıkmış karşısına avcı düşünmüş düşünmüş bu hayvanın ne olduğunu bilememiş ,galiba canavar demiş neyse yatmış yere oysa ki tren deliğiymiş. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1839
![]() |
öğretmen öğrencileriyle tanışıyor sınıfta,oğlum senin adın ne?çocuk fatih diyor öğretmen
bana fatşha sureni oku bakalım çocuk okuyor tabii sonra diğerçocuklara soruyor kevsere keser suresini okutuyor falan derken o arada iki çocuğun sıranın altına saklandığını görüyor ve onlarada soruyor sizin adınız ne?çocukalrbiri hemen atılıyor öğretmenim benim adım yasin ama ailem bana kısaca subhaneke derler. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() |
resim dersinde çocuk sadece sonbahar resmi yapıyormuş. öğretmeni gelmiş sormuş öğretmen: - neden hep sonbahar resmi yapıyorsun ? çocuk: - sadece sarı rengim kaldı. demiş
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|