![]() |
#141 |
Yeni Yiğido
![]() Eyüp KIZGIR Şuan
![]() Son Aktivite: 22.06.2009 17:19
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Muhsin YAZICIOĞLU yaşarken değerini bilemedik, bari bu seçimlerde Sivasımızda, oyları BBP'ye verelim. Seni unutmuycağız Muhsin abi. Ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Yeni Yiğido
![]() sivasli_boy Şuan
![]() Son Aktivite: 16.07.2013 16:16
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() O sereflice yasadı dik durdu her zorluga gögus gerdi ve sereflice öldü o bu dunyada cok cekti ALLAH ım sen obur dunyasını güzelleştir...
![]() |
#143 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2217
![]() |
![]() ![]() Kurtlar puslu havada Toplandı ankarada Giden heybetli çınar Milyonlarsa arkada Yandı yurekler yandı Yagan kar ıle sonmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar olmez Başbuglar ölmez Vatan mıllet aşkına Gecen cılelı omur Yatak yorganda degıl Cınar ayakta olur Yandı yurekler yandı Yagan kar ıle sonmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar olmez Başbuglar ölmez Neyler kerkukte turkmen Turkıstan neyler onsuz Sabır ver yuce mevlam Kaldık bassız ve kolsuz Yandı yurekler yandı Yagan kar ıle sonmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar olmez Başbuglar ölmez Sanki mustafa yıldızdogan türkeş için yazdıgı şiir ona yazmamışta bugün muhsin yazıcıoglu için yazmış nasılda örtüşüyor şiir ve yaşananlar.artık muhsin yazıcıogluda yok gercekten kaldık başsız ve kolsuz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Yeni Yiğido
![]() ekingölü Şuan
![]() Son Aktivite: 19.11.2012 16:59
![]() |
![]() BAŞIMIZ SAĞOLSUN.KIYMETLİ BİR ABİMİZİ KAYBETTİK ACIMIZIN TARİFİ YOK.ALLAH KARDEŞLERİMİZİN MEKANINI CENNET EYLESİN.RUHLARI ŞAD OLSUN.AİLELERİNEDE RABBİMDEN SABIRLAR DİLİYORUM.
ÜŞÜYORUM Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. ( MUHSİN YAZICIOĞLU ) SEN ÜŞÜYORSUN AMA BAŞKANIM BİZİM YÜREĞİMİZ YANIYOR.
KÖYÜMÜN CAMİSİ SİVAS-HAFİK-EKİNGÖLÜ KÖYÜ CAMİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu ekingölü tarafından (29.03.2009 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Yeni Yiğido
![]() diamond Şuan
![]() Son Aktivite: 08.06.2009 09:50
![]() |
![]() tüm islam aleminin başı sağolsun...acımız çok büyük....böyle insanların değeri nedense hep kaybedildikten sonra anlaşılıyor...inşallah bu kazanın arkasından da karanlık güçler çıkmaz...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Yeni Yiğido
![]() karayusuf Şuan
![]() Son Aktivite: 09.04.2011 18:18
![]() |
![]() Sayın Başkanımız Muhsin YAZICIOĞLUNA ve dava arkadaşlarına cenabı ALLAH tan rahmet,yakınlarına ve tüm sivas halkına sabırlar dilerim.
![]() |
#147 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() DORUK58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.03.2009 15:54
![]() |
![]() Bugün yokluğunun ikinci günü sevgili büyüğüm abim Muhsin YAZICIOĞLU biliyormusun senin geçirdiğin kaza çok üzdü bu milleti milletin evlatlarını herkes seni konuşuyor herkes seni anlatıyor çocuklar senin ismini tekrar ediyor keşke; sen hayatta iken bunları görebilseydin büyük birlik dedin inan bunu başardın sen gerçekten, O kadar büyük bir birlikki bu ben bile anlam veremedim, galiba bu birliğin hamuru senin sevgindi ve galiba nankör olan bizlerdik biz bunu bu sevgiyi anlamamak için çok direndik mücadele bile ettik ama artık haykırıyorum seni şimdiden çok özledim çok özledik gözlerimdeki yaşlara anlam veremiyorum senin resmini gördüğüm anda senin ismini duyduğum anda dökülüp geliyolar ulu orta zor tutuyorum bu yaşları belki yanlış anlarlar diye hiç tanımadım seni, tanışamadım konuşamadım ama şimdi içimde bir his var sanki yıllardır tanıyorum seni yıllardır birlikteyiz yanyanayız da sen gidince şuram yandı yüreğim sızladı kalbim tarifsiz duygularda YATTIĞIN YER CENNET OLSUN ALLAH RAHMETİYLE ÖDÜLLENDİRSİN SENİ BEN HAKKIMI HELAL ETTİM UNUTMA SENDE HELAL ET SEVGİLİ MUHSİN ABİM.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Yiğido
![]() ![]() Alperen. Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2009 18:16
Tecrübe Puanı: 604
![]() |
![]() Affet bizi Başkanım, Hakkını Helal Et.. Hakkını helal et, affet bizi Başkanım... [Bugün yoksun aramızda, bir kez bile reklamını yapmaya tenezzül etmeyen, ne mitingini, ne seçim klibini, ne adaylarını, nede dosdoğru sözlerini aktardığın konuşmalarını yayınlamayan televizyon kanalları üç gündür senden bahsediyor. Olsun başkanım demek ki hatırlanman için Hakka ruhunu teslim etmen lazımmış. Seni hep yedekte sayan, bir kez olsun destekleme ihtiyacı hisssetmeyen sözüm ona milliyetçi-maneviyatçı gazetelerin köşe yazarları kardeşimiz gitti, yıldızımız kaydı diyerek gözyaşları içerisinde senden bahsediyorlar ne büyük vatansever ne büyük müslüman olmandan dem vuruyorlar. Affet onları başkanım zaten hiç sitem etmedin onlara. Ölmen gerekiyormuş başkanım, senin ne büyük dava adamı olduğunu dillendirmeleri için can vermen gerekiyormuş...! Uğruna göğsünü siper ettiğin, kısacık hayatını adadığın, herşeyden aziz bildiğin Türk Milleti senin için ağlıyor. Onaltı yıllık partini bir kez olsun desteklemeyen, oy vermeyen, seni o başkanlığa layık görmeyenler şimdi adam gibi adamdı diyor gözyaşı döküyorlar. Siyasetinin dürüstlüğünden, dosdoğru, dik ve milli duruşundan bahsediyorlar. Hiç yüzünü güldürmediler Başkanım, kendi hemşehrilerin bile meclise zor gönderdi seni. Bugün sivas ağlıyormuş Başkanım. Senin partine bir belediye başkanlığını bile çok gören Sivas ağlıyormuş. Senin örnek bir siyaset adamı olduğunu anlamaları için Cenab-ı Hakka kavuşman gerekiyormuş. Devlet-i ebed müddet dedin ömrün boyunca, senki sana işkenceleri, hücreleri layık gören devletini batılı müfettişlere şikayet bile etmedin. Seni ezenlere bile sahip çıktın. O devlet ki suçsuz yere seni yedi buçuk sene hapsetti, hayatı sana zindan etti, dağlarda ölüme terketti. Bir kez bile sitem etmedin devletine ve şimdi bu satırlarımızı okusan bizide azarlardın çünkü Baba bildin devleti ve bilmemizi istedin. Öyle olsun Başkanım ama söz veriyoruz sana, ya devlet ülküleşecek ya ülkücüler devletleşecek. Bu sefer tutacağız sözümüzü. Bu azmi yakalamamız için seni feda etmemiz gerekiyormuş. Mitingler iptal oldu başkanım halbuki daha beş gün önce çamurlu bir futbol sahasını reva gördüler sana, bir köşeye ittiler, kocaman hoparlörlerle bastırdılar sesini şimdi iptal ediyorlar mitinglerini bütün meydanları sana bıraktılar başkanım. Artık meydanlar tabutunu ağırlayacak, cenazeni kaldıracak. Genel merkezi bile ısıtamıyor diye seni terkedenler bugün çileyle yürütmeye çalıştığın genel merkezindeler, içerisini yanık yürekleriyle öyle bir ısıtmışlarki yangın yerine dönmüş. Rahmetle ananların, ağlayanların söze başlarken ilk cümleleri; "Aynı siyasi çatıda değildik amma..." diye başlıyor başkanım. Bugün hepsi aynı çatıda. Genel merkez ısınmış, yolunu bile bilmeyenler akın etmiş, gözünaydın başkanım, tüm ülküdaşların tek yürek olmuş senin mekanındalar, ama sen yoksun senin gitmen lazımmış. Affet bizi Başkanım, Hakkını helal et. Emanet ettiğin bayrağı devraldık, burçlara dikmek için canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz. Uğruna ömrünü adadığın İlay-ı Kelimetullah için nizam-ı alem davanı, yükseltmek için çabaladığın Türk-İslam ülküsünü, son nefes, son nefer, son damla kana kadar savunacağımaza söz veriyoruz. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Muhsinler Ölmez Ölmez Vatan millet aşkına Din ve devlet aşkına Yoldaşımız öncümüz Şehit oldu bozkurtum Var olsun diye yurdum Dinmez yürek sancımız Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ÖLMEZ ÖLMEZ Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ÖLMEZ ÖLMEZ Güneş doğar ağarın Yağmur yağar göğerir Pilevlenir hıncımız Evliyalar erenler Zemahşer Alperenler Çocuğumuz gencimiz Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ÖLMEZ ÖLMEZ Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ÖLMEZ ÖLMEZ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ölmedin başkanım her zaman kalbimizdesin yolun yolumuz davan davamızdır mekanın cennet olsun
Konu Alperen. tarafından (29.03.2009 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() koçer Şuan
![]() Son Aktivite: 09.05.2009 09:57
![]() |
![]() ne diyeceğimi bilmiyorum,hala şoktayım.elleri temiz olan tek lider öldü allah rahmet eylesin.hemşehrisi olduğum için gurur duyuyorum.türk dünyasının başı sağolsun.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 743
![]() |
![]() degerli abim allah mekanini cennet eylesin.gidişinle bizlerden bir parça goturdun sen ne guzel bir insandın guzel abim gozyaşlarımız dinmez oldu...şimdiden seni özler olduk rabbim ahirette bizleri birleştirir inşallah....
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|