![]() |
#1511 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1512 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() Düş Ey Yar
Ey yar düş kirpiklerimden Düş gönlümün derinliklerinden Uzaklara dalar oldum sensiz Bakarken ağlar oldum Yüreğimi taşlara vurdum her gidişinde Tertemiz hayat defterimden Anlatamadığım sözcüklerimden Düş ey yar düş… unutmak kolay dedi Unutursun zamanla alışırsın dendi Bilmezlerdi ben uçurumlardayım Bilmezlerdi ben yangınlardaydım Yüreğimde kor bir ateş alevlendi Alevlendikçe özlem besledi ey yar düş yüreğimden Yoksa yakacak bu yüreği ateş silemediğim gözlerimden Bu fermansız yüreğimden Düş ey yar düş… Amansız acılara tutundum zalim kadere sitemkar oldum Kimse bilemezdi acılarımı Bilemezlerdi sancılarımı Tutamazlardı göz yaşlarımı Anlatamazdım kimselere kadere sordum hep neden ben diye Hayallerim ağladı zamanla içimde Yıldızları bağladığım bu yürekten acılar beslediğim yaralı gönlümden Düş ey yar düş… Yar dedim yazdım bu yüreğe Kapattım kapıları kendi üstüme bir ışık bekledim senden Ağladım gecelerce içimden Damla damla kan akıttım kalbimden İçin için sızladım ben Kendi halime ağladım Yüreğimi azar azar dağladım Tutunamadığım sevginden Yüreğimdeki alevlerden Seni anlatan her şeyden Düş ey yar düş… Unuturum desem de sakın inanma Gözlerin bir ömür,sakın sen ağlama Ömrümce içimden silinmez adın Bir sızı var içimde senden bana yakın Artık suskunum tükendi sana sabrım yere bakan gözlerimden mazi dolu bu kaderimden tüketemediğim hasretimden tertemiz hayallerimden...........
![]() |
#1513 |
Navigator
![]() Yarın Olmayabilirim!!!
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Döneceksen şimdi dön.. Tutacaksan şimdi tut ellerimi.. Şimdi burdayım yarın olmayabilirim sevgili.. Geç kalırsan eğer Kapıyı açamayabilirim sana.. Geç kalırsan Sesini duyamayabilirim.. Geç kalırsan Sana sarılacak gücüm olmayabilir Geç kalırsan Seni ısıtacak nefesim kalmayabilir.. Senden önce kapımı ölüm çalabilir.. Geleceksen şimdi gel sevgili Yarın çok geç olabilir... Şimdi burda.. Şimdi Bildiğin Yerdeyim.. Yarın Olmayabilirim...
![]() |
#1514 |
Moderator
![]() YOLCULUK
Yolculuk, her zaman düşündüm onu; İçimde bu azgın davet ne demek? Oraya, nerdeyse güneşin sonu, Uçmak, kayıp gitmek, kaçıp dönmemek. Altımdan kaydırdı bir el minderi; Herkes yatağında, ben ayaktayım. Bir gece, rüyada gördüğüm yeri, Gözlerim yumulu, aramaktayım. Beni çağırmakta yabancı dostlar; Bu dostlar ne güzel, dilsiz ve adsız. Eski evde, şimdi bir başka ev var: Avlusu karanlık, suları tadsız. Her akşam, aynı yer, aynı saatte, Güneşten eşyama düşen bir çubuk; Yangın varmış gibi yukarı katta, Arkamdan gel diyor, sessiz ve çabuk! Başım, artık onu taşımak ne zor! Başım, günden güne kayıtsız bana. Dalında bir yaprak gibi dönüyor, Acı rüzgarların çektiği yana...
![]() |
#1515 |
Navigator
![]() Özgür Bir Güvercin...
Özgür Bir Güvercin... Sevda çöllerindeki kayıp mutluluğum... En yüksek dağların tepesindeki kayıp küçücük otlardanım.. Büyümeyi bekliyorum, Uçmaya çalışan minicik bir serçeyim... Bir ağacın tepesine tırmanan ama bir türlü inemeyen bir kediyim... Büyük ormanlarda yem olmamak için çırpınan bir ceylanım... Küçük kalbimde herkese yer veripte kaybolanım... Pusulamı ararken karanlık odalara bakan bir küçük kızım... Dostları için canını bile verebilecek, Sevdası için ölebilecek, Hayata tutunup yolu yavaş yavaş yürüyen özgür bir güvercinim... Alinti.
![]() |
#1516 |
Navigator
![]() Bu Son Veda
Bu son veda sana Son kez bakıyorum gözlerine Gitme demeni beklemiyorum Sadece bir umut olur belki Masum bakışların işliyor yüreğime Bir şey söylemek istemiyorum Gitmek son çarem İçimdeki umutsuzluksa Zaten bakışlarında saklı Bu son veda sana Son kez bakıyorum yüzüne Yüzünde buruk bir tebessüm Kızgınlık mı kırgınlık mı bilemiyorum Alınma daha fazla artık gidiyorum Veda ederken bir kerecik gül yüzüme Biliyorum affetmeyeceksin ama Son kez bir bak yüzüme Son kez bakıyorum sana son kez Sakın bir şey söyleme Sus konuşma bitsin her şey böyle Gözlerin konuşsun sadece benimle Çünkü son kez bakıyorum gözlerine Gidiyorum bakışların arasında Bu veda son veda Bu son veda son veda sana.............
![]() |
#1517 |
Moderator
![]() Gözler kalbin aynasidir,
Kederin habercisidir, Mutlulugun müjdecisir, Gözler gülünce mutlusun demektir. Sevgi anlatan gözler, Kinle nefretle bakamazlar, Sevdigine hasret gözler, Istede gülemezler. Üzgün olunca nemli, Neseli olunca Cok sevimli, Sevgi anlatiyor egimli, Tatli, tatli bakan gözler.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1518 |
Navigator
![]() Yüreğimi yüreğinde saklar mısın?
Işığını yitirmiş bir yıldız olsam gökyüzünde beni arar mısın? dizlerimin ütüne yığılıp kaldığımda üzülür müsün? kaldırır mısın tökezlenip düştüğümde? gelip sarılır mısın boynuma? alır mısın koynuna üşüdüğümde? yaralarımı bağlar mısın? oturup benimle ağlar mısın? Rengini yitirmiş bir gül olsam eline alıp koklar mısın? okşar mısın ılık nefesinle? bir öpücük kondurur musun alnıma? savurduğunda uzaklara hayat yüreğinde yoklar mısın? Çocuğunu yitirmiş bir baba dizlerine vururken umarsız. bastırırken ellerini, acıyan yüreğinin üstüne… senin de yanar mı yüreğin? acımı anlatsam dinler misin? oturup benimle inler misin? bulutlandığında gözlerim gözyaşımı siler misin? İçimde kanlı cam kırıklarıyla titrerken gece kirpik uclarımda hüzün koktuğunda pencereme vuran yağmur seslensem sesimi duyar mısın? dokunur musun hasretime? alır mısın beni bu uzak diyarlardan? merhem olur musun yaralarıma? sarar mısın acılarımı? alevimde yanar mısın? bulutlandığında gözlerim oturup benimle ağlar mısın? Yanar mı yüreğin seninde? bir yetim ah! çektiğinde? boyun büktüğünde kınalı bir çiçek düşer mi acı canevine? yanar mısın alevine? inler misin sende? gece rüzgar inlediğinde! ... Acılar kavururken yüreğimi yüreğini yüreğime ekler misin? titrer misin üzerime? hastalandığımda yataklarda başucumda bekler misin? dinler misin acılarımı anlattığımda? ağlayıp benimle inler misin? Vakit gece olunca, gözlerim tavanda hasta düşünce sıkıntılar içinde, çaresiz bir yudum suya muhtaç kaldığımda acı ile kıvrandığında bedenim yatakta arasam, sana ihtiyacım var desem gelir misin? bir şiir yaz desem baharlardan, yazar mısın? öldüğümde ağlar mısın? arar mısın kıyı köşe? boynu bükük bakar mısın ardımdan? yüreğimi yüreğinde saklar mısın?
![]() |
#1519 |
Navigator
![]() Yürüdüm
yüreğimin yollarına sererek hıçkırıklarımı yağmur yağmur tomurcuklara yağdı gözyaşlarım en içli sevdalarla beslerken yüreğimi duygularımı aşkın denizine düşürdüm acılarki zemheri kadar karlı, bir yol gibi uzun kimseler görmesin diye gözlerimde sel sel taşan yalnızlığı kimseler duymasın diye sesimi ışık sızmayan bir bodrumun karanlığına gömdüm yüzümü öldüm kirletilmiş gökyüzüne savurarak hayallerimi yükleyip cesedimi yüreğimin ağrılarına kayboldum korkunç uğultusunda rüzgarların acının sevinçle kucaklaşacağı zamanlara saklamak için gözyaşlarımı bir yıldızın karanlığa gözkırptığı gecelere bıraktım anılarımı dertlerimi denizlere saldım ki; alıp götürsün uzak bir kıyıya gemiler Ey hayat kırgınım sana hüznüm yırtık gömlek gibi duruyor her gün sırtımda kırılgan bakışlarımda hüzün sızıyor aynalara her gece ne kimselere anlatacak bir öyküm var, mutlulukla başlayan ne de bir sevinç, gözlerimde bahar yeşili umutlar taşıyan suların ötesinde bir çiçek büker boynunu her akşam adı gül kokusu gül, rengi gül, gözyaşı gül, iki gözü iki çeşme mutsuz, avuntusuz ve suskun dudağında yitirdim şarkılarımı, şiirlerimi o aşkın
![]() |
#1520 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |