|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5502
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zara
Kizim diyor Kaldim anam gurbet elde hasret sabrimi deniyor yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor Benden garip dertli anam senden ayri olmaz yaram ne sarilan ne seven var eller sen degil ki anam ne arayan ne soran var caresizim halim yaman. nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor ben nezaman bir of çeksem hatrima anam geliyor ben nezaman bir of çeksem imdada anam geliyor kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyo........ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Navigator
Ali Kınık
Bildiğin Gibi Değil eskiden bir adım vardı ümidim feryadım vardı şimdi ben o ben değilim *********************** yolumu bilmiyorum ölmüyor gülmüyorum bu hayat yordu beni bildiğin gibi değil *********************** dallarım devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil *********************** güllerim devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil *********************** eskiden mevsim seçerdim solardım çiçek açardım şimdi ben o ben değilim *********************** bir nefes bir ahım var bilmem ne günahım var vedalar sardı beni bildiğin gibi değil *********************** dallarım devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil *********************** güllerim devriliyor gençliğim savruluyor vedalar yordu beni bildiğin gibi değil *********************** şehrin en karanlık yerinde duruyorum haydi durma hiç ümidim kalmadı tutunacak bir dalım başımı yere eğme benim mazlum yerine koyma [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] allı pullu düşlerim vardı oysa bir hayat böyle tersine dönmez bir yiğit böyle harcanmaz dağlara taşlara bağırasım geliyor içim yanıyor içim bildiğin gibi değil… *********************** bu bir hikayenin bitişi midir? bu kanlı bir veda mıdır? bu son savaşçının yediği kurşun bu son kalenin de düşüşü müdür? dalgaların çekilişi bayrakların yıkılışı bu şarkı sözleriların susuşu mudur? *********************** ömrüm kanıyor ömrüm bildiğin gibi değil… ben bu hayata asiydim böyle değildim bir yıldız kaydı ömrümden ben dilemedim işte herşeye sırtımı dönüp koşuyorum sarı güller kahrolsun ıslak gözler beyaz mendil kahrolsun kahrolsun bu kaldırım bu nezaket mutluluk dilekleri canım yanıyor canım bildiğin gibi değil…’ “ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Navigator
Ibrahim Tatlises
Yıkılmışım Ben Sanki terk edilmis bir viraneyim Her yanim dagilmis yikilmisim ben Üstüne basilan taslar misali Paramparça olmus dagilmsim ben Çaresiz kalmisim gözlerim saskin çile rüzgarinda savrulmusum ben Terler derya olsa bende bir sandal Devrilip batmisim bogulmusum ben Tutunacak hiçbir dalim kalmadi Bir agaç misali kurumusum ben Sanki bir köleyim sanki bir esir Yerlerden yerlere atilmisim ben Çaresiz kalmisim gözlerim saskin Çile rüzgarinda savrulmusum ben Terler derya olsa bende bir sandal Devrilip batmisim bogulmusum ben [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Navigator
KARDELEN
BİR ANNENİN ELİNDE DONA KALMIŞ BEBEĞİ BİR BABANIN BAGLANMIŞ KOLLARINDAN KEMENDİ SARMIŞ BUTUN EVRENİ SENLİK BENLİĞİN CENGİ YOL OLMADIK KALMAMIŞ İNSANLIGIN DEGERİ OY BENİM KARDELENİM YASAM COZULMEZ DÜGUM ÇATISIZ HARABAMDA AYNADA GÜLEN YUZUM BU MEVSİM YAPRAGIN DALIN DÖKUMÜ DALINDAKİ GÜLLER BİRBİR SOLUYOR SANMAYIN Kİ YAPRAK SANMAYIN KI DAL BU BİR ÖMÜR BİR ÖMÜR ÖMÜR GECİYOR OY BENİM KARDELENİM YASAM COZULMEZ DÜGUM ÇATISIZ HARABAMDA AYNADA GÜLEN YUZUM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#5 |
|
Navigator
Metin Işik
Ağla Gözüm Sözleri Ağla gözüm ağla ağla Gülemem bugün Kana yaram Kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım Dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla ağla Gülemem bugün Söz vermiştin bana kaç hafta oldu Çok cumalar geçti ve görüşler bitti Senden başka kimsem varmıydı benim yar Yar bana dağlar taşlar bile ağladı Gardiyana sordum daha gelen olmadı Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar Takatim kalmadı sabrım tükendi Bir derdime bir dert daha eklendi Saat beşe on var bu cumada bittii yar Yar bana dağlar taşlar bile ağladı Gardiyana sordum daha gelen olmadı Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar Burda esen hazan yeli mevsim sonbahar Gönül bahçemde kurudu nice umutlar Yüreğimde tamiri yok çok hasarlar var Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Söz vermiştin bana kaç hafta oldu Çok cumalar geçti ve görüşler bitt Senden başka kimsem varmıydı benim yar Yar bana dağlar taşlar bile ağladı Gardiyana sordum hani gelen olmadı Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar Takatim kalmadı sabrım tükendi Bir derdime bir dert daha eklendi Saat beşe on var bu cumada bitti yar Yar bana dağlar taşlar bile ağladı Gardiyana sordum daha olmadı Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#6 |
|
Navigator
Sezen Aksu
SEN AĞLAMA Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm sarkan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git, Git acılarla.... Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğin bende kalırsa yaşayamam........ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 1707
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Navigator
Ferdi Tayfur Sabahci kahvesi Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykulardasın Sen rüyalar âleminde Yeni aşklar hevesinde Bense yine uykusuzum Bir sabahçı kahvesinde Sevgilim sevgilim İnan ki çok özledim seni Sevgilim sevgilim İnan ki çok özledim seni Dışarıda hafiften yağmurun sesi Gözümde aşkımın hasret nöbeti Dışarıda hafiften yağmurun sesi Gözümde aşkımın hasret nöbeti Sen rüyalar âleminde Yeni aşklar hevesinde Bense yine uykusuzum Bir sabahçı kahvesinde Sen rüyalar âleminde Yeni aşklar hevesinde Bense yine uykusuzum Bir sabahçı kahvesinde Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Navigator
Ibrahim Erkal
Asik olsam Gece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam sokagin basinda aglasam sabahlasam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam hep onu sayiklasam gonul evimde saklasam deli gibi sokaklarda kor kutuk sarhos olsam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Kamera Şuan
Son Aktivite: 16.07.2012 16:04
Tecrübe Puanı: 855
![]() |
Zara---Son Fasıl...
|
|