|
|
#1551 |
|
Yeni Yiğido
![]() beCo Şuan
Son Aktivite: 26.12.2010 16:59
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... şiirler bi harika ama bu yukarıdakı söz herkesin yapabilecegi bi şey degil emegıne yüregine saglık tskler... |
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hani bu şiiri seviyorum desem az olur,tek kelimeyle bu şiire aşığım..
Sen Sen Sen Bir dağbaşı yalnızlığı yaşıyorum yeniden., Dağbaşı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter.. Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter.. Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter.. Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır sende naz.. Gündüzünden vazgeçtim düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter.. Duymasa da hiç kimse şâir gönlümün, Sende karar kıldığını... Ve içimin şerha şerha yarıldığını, Sen bilsen yeter.. Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi.. Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek.. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Eğilsen yeter........... Yavuz Bülent Bakiler Bu da bu şiirn tayfun talipoğlu tarafından yorumu.Harikulade.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#1553 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4578
![]() |
![]() Az Kalır Ne Söylesem Ne Yaşasam Kalır Az Gönlümde bir ferahlık sabah uyandığımda Ahrette el uzatan olacak yandığımda Dünya nimeti beni kurtarır sandığımda Bir tokat gibi ruhu kaldır yerinden namaz Tarifi yok gönülde, dil ile anlatılmaz Ne söylesem boşadır ne yaşasam kalır az Yaşarken hissettiğim tarifi imkânsız haz Durduğum seccadeden çek içine ey namaz Abdestim serinletir öğle güneş yakarken Dilimde Fatihalar zikir ile akarken Karanlık pencereme nurun ile bakarken Çıkar karanlıklardan aydınlat beni namaz Dönük kıbleye yüzüm damlıyor günahlarım Teheccüd’ü geçirdim gamlıdır sabahlarım Seccadeyi öperken dilimde eyvahlarım Hûşûmu kaybetmişim tut ellerimi namaz Kasveti ikindinin sarmalarken ruhumu Duyduğum ezan ile bulsam bende şuhumu Kaçtığım insanlardan senin ile sulhumu Yakalayıp dost olsam ömrüm boyunca namaz Girmediğin mabette nurdan bir damla kalmaz Girdiğin yüreklerde nefis asla barınmaz Kaderime adını bin bir dua ile yaz Yapayalnız kalmışken sar dünyamı ey namaz Akşam erken inerken doğunun ak yüzüne Çocukların elleri uzanır nur gözüne Peygamber müjdesiyle her rekâtta sözüne Sudan daha muhtacım koynunda uyut namaz Bir boşluktur yaşanan zaman sensiz geçerken Yudum yudum doyduğum suda seni içerken Nefis şeytanla olup yoluna dost seçerken Düştüğüm bataklıktan al kurtar beni namaz Gece uyku basarken meleklerle bir çeyiz Uğurlayıp Allaha hep çok sevineceğiz Sanki kıyamet günü Arasat demindeyiz Bir nehir ol içimde serinlet beni namaz Dünyaya yenik düşüp şeytana dost durursam Senden bir an ayrılıp başka bir yar bulursam Gaflete gelip nurdan günahla eş olursam Silkele benliğimi canıma can ol namaz Bütün dünya bir yana sen başımdaki tacım Yarama merhem olan hayat veren ilacım Her şey bir yana dursun ben hep sana muhtacım Bırakma bir an bile kucakla beni namaz
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1556 |
|
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
![]() |
![]() ZINDAN............. Bana öyle bir zamanda gelki Senden vazgecmek mümkün olmasin Hayalim üstüne mutlulugunu cekki Bütün bir ömür zimdan olmasin................ |
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
![]() |
Haram olsun bana
Kapansin yollarim sensiz gidersem Son gülüsüm olsun sensiz gülersem Kahr olayim senden baska seversem Haram olsun bana senden baskasi Son sevgilim,gercek askimsin Bu günüm,yarinimsin,iki gözümsün Degismez kaderim ,alin yazimsin Haram olsun Ömere senden baskasi Kör olsun gözlerim,ele bakarsam Sensiz bir tek hayal kurarsam Ölümsüz askini hice sayarsam Ecel olsun bana,senden baskasi Haram olsun Ömere senden baskasi Ömer Yalcin |
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Usta Yiğido
Bu şiiri de çok seviyorum..
Beni bu güzel havalar mahvetti, Böyle havada istifa ettim Evkaftaki memuriyetimden. Tütüne böyle havada alıştım, Böyle havada aşık oldum; Eve ekmekle tuz götürmeyi Böyle havalarda unuttum; Şiir yazma hastalığım Hep böyle havalarda nüksetti; Beni bu güzel havalar mahvetti.
|
|
|
#1559 |
|
Usta Yiğido
Bu şiiri de çok seviyorum..
Beni bu güzel havalar mahvetti, Böyle havada istifa ettim Evkaftaki memuriyetimden. Tütüne böyle havada alıştım, Böyle havada aşık oldum; Eve ekmekle tuz götürmeyi Böyle havalarda unuttum; Şiir yazma hastalığım Hep böyle havalarda nüksetti; Beni bu güzel havalar mahvetti.
|
|
|
#1560 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Susssss...
ve dinle... Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… Bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın nede olsa onları bana… Bir kez sus da konuşayım… Susssss... ve dinle.. Dinle ve gör ne dediğimi sana… Gidiyorum… Evet bak gidiyorum artık sonsuzluğa… Sessiz sedasız istifa ediyorum yüreğinden, Ağır ağır atıyorum adımlarımı,son göz yaşlarımı da döküp uzaklaşıyorum senden… Ben giderken, İçimde bıraktığın öksüz aşk çıkmaya çalışıyor, Tenim yırtılıyor her adımımda… Bedenim isyan ediyor,kalmak istiyor delice sevdan yüreğimde… Engel olmaya çalışıyor her bir zerrem ama kalmak çare olmuyor…. Ömrümün tüm vakitlerini harcamak geçiyor içimden … Kalmak inadına… Ama yok… İnan olmuyor… Cevap verme.. Susssss... Her kış bastıran öksürük gibisin boğazımda… Her sabah bir kaşık balla geçirmeye çalıştığım ama başaramadığım… Kuru bir öksürük gibisin hayatımdan bir türlü çıkaramadığım… Sebepsiz anlarda çıkıp karşıma uyandıran uykumdan bir öksürük gibisin sevgili, Nefes aldırmayan kimi zaman,kimi zaman ağlatan… Ama hep var olan ve hep kışın karşıma çıkan… Sen sevgili… Sen kış güneşi gibisin canıma… Tenimi asla ısıtmayan… Sadece kendini gösterip soğuklara esir eden ve hiç yakamayan… Belki de kendine bile hayrı olmayan… Bu yüzden gidiyorum sevgili, Ve bu defa giderken susmayacağım… Son kez haykıracağım içimdeki öksüz aşkla sana… Susssss... ve dinle Biliyor musun sevgili, Hiçbir şey almıyorum giderken yanıma… Tüm anıları bırakıyorum sana, Ve tüm sevmeleri bırakıyorum yamacına… Bir kendimi alıp çıkıyorum yola… Bir yaralı yanımı kucaklıyorum şefkatle ve sessiz sedasız istifa ediyorum sevdamdan… İstifa ediyorum yüreğinde olmaktan… Sen uyurken yatağında ,saçlarına kondurduğum son öpücükle veda ediyorum sana… Sen sevgili evet sen, Dinle beni… Bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın nede olsa onları bana… Bir kez sus da konuşayım… Susssss... ve dinle.. Dinle ve gör ne dediğimi sana… Susssss... Gülüyorum her insan gibi kapattım korkularımı, örttüm üstünü çıkmasınlar diye. İçimde ne rüzgarlar var da kimse görmüyor. Acı çekiyorum gören yok, çığlık atıyorum duyan yok Şimdi hoşçakal deme zamanı ammaaaaa sen hoşçakal kalmayı bile haketmiyorsun ... Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenendir o .... Sana söylenecek tek sözüm var... Ömrü sevgiye hasret mecnun misali yaşaman dileğiyle... (alıntı) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|