![]() |
#1581 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Ey benim gönlümün nazlı çiçeği
Barışın ellere küsün bana mı? Sana kim öğretti böyle sevmeyi Bayramın ellere yasın bana mı? Duymadın gönlümün haykırışını Kırdın şu gönlümün sabır taşını Görmekten usandım çatık kaşını Gülüşün ellere nazın bana mı? Uçurdun yellere ümitlerimi Düşürdün dillere çektiklerimi Soldurdun içimde hayallerimi Baharın ellere kışın bana mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Çok yalvardım gitme diye ben ona
Yıllar sonra dönüyormuş bana ne Seviyordum gülüp geçti aşkıma Şimdi beni seviyormuş bana ne.. Neyleyim ben dökse bile yaşını Ben unuttum çoktan onun aşkını Vursun artık o taşlara başını Çok pişmanmış yanıyormuş bana ne.. Gönlümde aşk saati bak durdu Seven kalbim beklemekten yoruldu Yıllar var ki ne aradı ne sordu Şimdi beni soruyormuş bana ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda
Gözleri kal diyor dudakları git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenilmeyeceğim Çözemedim seni çıldıracağım Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecelerimiz Anılar kal diyor dudakların git Bu romanda biter belki birazdan Ne aşklar yıkıldı gururdan nazdan Ağlıyor besteler yine hicazdan Şarkılar kal diyor dudakların git AHMET SELÇUK İLKAN |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1584 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() ![]() Gizemli Ve Aşikar Bir Gül .............................. ....... aman yaman bir güzelliksin başka yerde görülmemiş başka şarkıya söz düşmemiş davetkar cüretkar aşikar bir gülsün koklamaktan bir türlü yorulmadığım dokunmaktan bile bile korkmadığım gülümseyen dört bir yandan esen bir yelsin değdikçe saçların yüzüme, heyecanlandığım vurdukça bütünlüğün içime, canlandığım ve gizemli özlemli bir baharsın her yağmur yağışında, yeşilliğine daldığım her gün batımında, sabahına kaldığı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1585 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Kapımın zilini söktüm
Gelen sen değilsin diye! Bütün perdeleri örttüm Geçen sen değilsin diye! Eşime dostuma küstüm Selamı sabahı kestim Nasılsın diyene sustum Soran sen değilsin diye! Doydum acılara doydum İçimi hasretle oydum Dudağıma yasak koydum Öpen sen değilsin diye! İçimde dağlar devirdim Mutluluğu yere serdim Gülen yüze yüz çevirdim Gülen sen değilsin diye! Şaşırıyor her postacı Bakıp bana acı acı Açmıyorum mektupları Yazan sen değilsin diye! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Aldana aldana geçti bir ömür
Dünlere küskünüm yarına küskün Nerede mutluluk nerede huzur Hayata küskünüm devrana küskün Yıllar var bitmedi kadere borcum Delice sevmekmiş en büyük suçum Sayende tükendi kalmadı gücüm Aşklara küskünüm sana da küskün Peşimde bir gölge zehir gözlerin Aklımdan çıkmıyor yalan sözlerin Beni öldürmeye yetti hasretin Dünyaya küskünüm zamana küskün Herkese küskünüm sana da küskün |
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() ![]() *HAYALLERİM VE DÜŞLERİM*** Hani pembe panjurlu evimiz olacaktı Bahçesinde çicekler açıp dallanacaktı Kurduğun salıncakda oğlun sallanacaktı Hayallerim düşlerim hep yarınlara kaldı Çoğaldıkca çoğalan sevdamı göremedin Mutluluk bahçemizden gülleri deremedin Sen nasıl aşıkdın ki kalbini veremedin Hayallerim düşlerim hep yarınlara kaldı Aşkla gönlüme girip sanki gülistan ettin Başına taç mı yaptın evine sultan ettin Sevda yüklü kalbine beni mi kaptan ettin Hayallerim düşlerim hep yarınlara kaldı Aşkına sahip çıkıp güldürmedin yüzümü Neden silemiyorum ruhumdaki izini Bahara çevirseydin olmazmıydı güzümü Hayallerim düşlerim hep yarınlara kaldı Yüreğim yorgun düştü aşkının seferinden Yeter ağladım oldum gözlerimin ferinden Ne yaptı da bırakıp gittin Nilüfer’inden Hayallerim düşlerim hep yarınlara kaldı
![]() |
#1588 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Gezdiğim her yerde hatıran dolu
Bilmem ki ben nasıl unutacağım Ne yazık bu aşkın yok başka yolu Yarın bu şehirden ayrılacağım O mahzun yüzüne son defa bakıp Bütün anıları sana bırakıp Bu dertli, bu garip başımı alıp Yarın bu şehirden ayrılacağım Aldırma görürsen yaşlar gözümde Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım Bir kilit vurarak aşka, sevgiye Bir çizgi çekerek senli maziye Dönmemek üzere artık geriye Yarın bu şehirden ayrılacağım AHMET SELÇUK İLKAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Ey benim doğmayan sabah yıldızım
Geceler mi uzak sen mi uzaksın? Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın? Bil artık sabrımın sabrı da bitti Seninle gelen aşk sensiz terketti Çalmadın kapımı çalmadın gitti Ellerin mi uzak sen mi uzaksın? Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın? Dilime marş ettim eyvahlarımı Söyle de bileyim günahlarımı Işıksız bıraktın sabahlarımı Gözlerin mi uzak sen mi uzaksın? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Böyle sürüp gitmemeli bu sevda
Seni sensiz yaşamamalıyım günler boyu Avunmamalıyım hayalinle saatlerce Sana böyle yakınken! Her gece ıslanmamalı yanaklarım Şarkılarda bulmamalıyım kaderimi Göz göz olmamalı yüreğim Seni beklerken! Gel! En tenha saatlerde çık sokaklara Yalnız ol! Beni bekle! Dertleşelim seninle Bitmeli bu hüzün, bitmeli bu keder Mutluluk varken! ... Bak! Gökyüzü mavi, yapraklar yeşil Bu mevsim bir daha gelecek değil Ayrılık mı? Yakışmaz bize Daha dün aşkı ararken! Bırak artık söylesin türküleri sevdamızın Bırak yaşatalım içimizde o kör aşkı Neden saklanalım? Neden gizleyelim ki! Sen beni, ben seni Seviyor seviyorken! AHMET SELÇUK İLKAN |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |