![]() |
#151 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() bende burdanım Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2009 19:01
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() sen yorumlara bakma kardeşim
gelince göreceksin iyi gelirsen iyi bir şekilde de gidersin sivas soğuk ama güzel bir memleket buraları seveceksin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 750
![]() |
![]() ii gardas sen EN FAZLA ON ay sivasımızdasın biz 4 sene askerlik yaapacağız...Allah yardımcımız olsun...biz gönüllü askerliğe gidiyoruz...SİVAS İÇİN SEVE SEVE.....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() tanksavar Şuan
![]() Son Aktivite: 01.10.2008 22:17
![]() |
![]() arkadaşlar tesadüfen buldum bu siteyi nette gezinirken yardımcı olmak istedim
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Yiğido
![]() ![]() fatihhoca Şuan
![]() Son Aktivite: 10.04.2011 23:10
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
![]() arkadaş sağol güzel bilgiler vermişsin bu sayfa artık daha yoğun olacak tabi ki cegceg rumuzlu arkadaşımıza çok teşekkürler.haftaya bu saatte askerim içerde olacağım.orada buraları okuyanlar içtimada fatihhoca diye beni arayıp bulabilir.zaten yaş 30 tanırsınız beni kaç kişi vardır ki bizim gibi yaşlı.allah yar ve yardımcımız olsun.sivasa gelince trakya gibi soğuk ama insanları çok sıcak.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Yeni Yiğido
![]() gookhann Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2008 00:38
![]() |
![]() fatihhoca iyi kaçmıssın sen bu yasa kadar ya
![]() Havacıyım KAracı Yaptılar ![]() BÖLÜGÜN TEK PİLOTU BENİM galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Yeni Yiğido
![]() tekno Şuan
![]() Son Aktivite: 16.11.2008 13:46
![]() |
![]() arkadaşlar agustos ayında teslim olmuştum biz sogu gördük ama b tertipler siz yanınıza içlik felan alın acemilik 28 gün yani 4cuma sora yemin etçeksiniz şöför egitimi felan vermiolar 28 gün dolu dolu egtmler var yemekleri iyi türkiyenin heryerine gönderiyo hakkari şırnak bingöl muş istanbul izmir trabzon kıbrıs kırklareli ankara urfa van afyon felan şansınıza neresi denk gelirse
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Yiğido
![]() |
![]() sevgili tekno nasıl durum ne zamn gidiyorsun kıbrısa sana hayırlı yolculuklar.ve teskereler.bugün yanımıza alınacak malzemeleri bursada yaşarla buluşup aldık.sahi gökhan bu yaşa kalmak zor değil erteletmek basit aslında ama okulu bitiremeyip uzun dönem yapmak zor mu olacak onu bilmem. ama genede kendi düşen ağlamaz ben hayatımdan memnunum.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() n3co Şuan
![]() Son Aktivite: 18.08.2016 10:34
![]() |
![]() Herkeze merhaba,
Ben Ankara'dan 88/3 B Tertip olarak Sivas'a Acemi Birligimi yapmak üzere geliyorum. Sülüsümde TOPÇU yazıyor büyük ihtimallede topçu olduk. 8.EKim Çarşamba Trenle gelecem 9.Ekim'de teslim olacam (tabi inzibat gel bakıyım sen buraya demezse ![]() İletişim için : necobugs@hotmail.com msn adresini kullanabilirsiniz... Fatih Bey bu arada ilk işim orda sizi bulmak olacak. ![]() Herkeze Hayırlı Teskereler. Allah(c.c) Hepimizin Yardımcısı Olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Yiğido
![]() |
![]() Can Asker
Yollara düşmüş asker Eline silahını almış,vatan uğruna canını yola koymuş can asker Ayrılır anasından ocağından Arkasına dönemez can asker Sevgilisinden ayrılmıştır zorunludur göreve gidecek can asker Dudağımda türkün,vatanın evladı Şapkan bende saygı duyulacak asker Kucak açmışsın vatana Seni bekler memleketin can asker Gözlerin çakmak çakmak bakar Yakar yüreğimi derinden yaralar can asker Vatanın seni bekliyor seni istiyor Atatürk'ün evladı can asker Yemenim başımda namaz kılarken,gözümden yaş akarken Seni düşünürüm mehmedim Seninle gurur duyar,şehit olsan bile yüreğimde yaşayacaksın can asker Canım benim meleğim Ulaşayım sana yıldızını takayım Anan seni bekler,vazgeçme yurdundan Kanınla besle vatanı can asker |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Yiğido
![]() |
![]() Vatan sahipsiz değil-öğren önce bunu bil
Gerçeği konuşmalı-hem aklımız hem de dil Mehmet’e söz söyleme-Allah insanı çarpar Her tarafı felç olur-daim ağlar zarı zar Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Her gün kahpe kurşunla-bomba ve mayın ile Mehmetçik şehit olur-yurtta artıyor çile Sabah akşam ve gece-hep sınırlarımızda Onlar nöbet tutuyor-sonbahar kışı yazda Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|