Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.01.2008, 16:34   #151
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 725 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

selam arkadaşlar
işler biraz yoğundu son zamanlarda giremedim pek sadettin
aramıza gelen yeni arkadaş hoşgeldin
özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 21:14   #152
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 645 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selam arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyorum naılsınız tüm hemşerilerime selamlar kendinize iyi bakın bekir sesin cıkmaz nerelerdesin

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 22:11   #153
serkan gulltepe
Yiğido

serkan gulltepe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan gulltepe Şuan serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2011 13:13

Tecrübe Puanı: 629 serkan gulltepe isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

slm yıne benden baska kımse yok
serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 22:15   #154
serkan gulltepe
Yiğido

Lächeln --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

slm sadettın atalay bende senı tanımıyorum ama aynı koylu oldugumuz kesın msn adresım sg-serkan@hotmail.com
serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 22:24   #155
serkan gulltepe
Yiğido

aleykumselan da sadettın sen benı bırı ıle karıstırdın galıba benım gazı dıye abım yok
Alt 21.01.2008, 22:50   #156
sadettinatalayx
Yiğido

sadettinatalayx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sadettinatalayx Şuan sadettinatalayx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.08.2012 17:54

Tecrübe Puanı: 622 sadettinatalayx FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

serkan yengenin adı müslük degilmi abinin adını karıştırdım galiba ben gamberoglunun damadıyım bana enişte diye bilirsin
sadettinatalayx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2008, 20:28   #157
serkan gulltepe
Yiğido

vay enıste memnum oldum,sen nerde yasıyon,
Alt 22.01.2008, 20:47   #158
serkan gulltepe
Yiğido

enıste kaydet msn yı sg-serkan@hotmail.com
Alt 22.01.2008, 22:22   #159
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Gınaşoğlu sevgili arkadaşım sayende sesim kesildi allahaşükür benim gibi geveze bir adamı susturmayı başardın.Sebahat yengene selamını söyledim gömbe yaptı afiyetle yedik sayende onundasana selamı var.Bekir benim biraz özel işlerim var İstanbul izmit sakarya arasında mekik dokuyorum sitedede önemli bir konu olmuyor bir sürü konu açtık kimse katılmadı ne yapalım burayakadarmış ben dahagüzel paylaşım bekliyordum,Mesela bir kişi köyden bir mevki bir işaret nasıl diyim bi mevzu başlasın herkes katılsın ama olmadı (site sen kimsinlerle doldu.)Mesela körelik tepesi ve körelik suyu mevzuyu başlatsam kim katılır hiç kimse.Adıslıyım diyen herkese kucak dolusu selamlar.Eski osmanın oğlu BekirPINARBAŞI........Beni tanımayan ama bir köylüsü bir akrabası bir abisi olarak tanışmak isteyenler başlangıç yazılarımda ..ı...2...3..sayfalarda mesene adresim ve adresim mevcut saygılarımla.

Konu adislibekir tarafından (22.01.2008 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir..
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2008, 09:28   #160
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 725 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gınaşoğlu sevgili arkadaşım sayende sesim kesildi allahaşükür benim gibi geveze bir adamı susturmayı başardın.Sebahat yengene selamını söyledim gömbe yaptı afiyetle yedik sayende onundasana selamı var.Bekir benim biraz özel işlerim var İstanbul izmit sakarya arasında mekik dokuyorum sitedede önemli bir konu olmuyor bir sürü konu açtık kimse katılmadı ne yapalım burayakadarmış ben dahagüzel paylaşım bekliyordum,Mesela bir kişi köyden bir mevki bir işaret nasıl diyim bi mevzu başlasın herkes katılsın ama olmadı (site sen kimsinlerle doldu.)Mesela körelik tepesi ve körelik suyu mevzuyu başlatsam kim katılır hiç kimse.Adıslıyım diyen herkese kucak dolusu selamlar.Eski osmanın oğlu BekirPINARBAŞI........Beni tanımayan ama bir köylüsü bir akrabası bir abisi olarak tanışmak isteyenler başlangıç yazılarımda ..ı...2...3..sayfalarda mesene adresim ve adresim mevcut saygılarımla.
dayı işlerinden dolayı siteye girememeni anlıyorum. ama çok sitem etmişsin yav. köy hakkında paylaşım yapalım tabiki. ama illada bu köyde bir mevki, bir yer adı olması şartmı. ben ne bilirim dediğin o yerleri. yada aramızda kaç kişi bilirki oraları. mesela sen bu işe bir el atsan. bizim bilmediğimiz yerleri. köye gittiğimizde nerelere gitsek güzel şeylerle karşılaşacağımızı bir anlatsan. bizde köyümüzün farklı güzelliklerini sayende tanısak ve bir daha ki gidişimizdede bu güzellikleri keşfetsek senin sayende. nasıl olur abi. şöyle bir başlangıç yap istersen. senin ağzından duyalım köyümüzün güzelliklerini. eskilerden biraz anlatsana bize. çok sevinirim ben kendi adıma.
özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)