|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında |
Anketimiz: Sivas Belediyesi'nin çalışmalarından memnun musunuz? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
82 | 27,99% |
Hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
211 | 72,01% |
Katılımcı sayısı: 293. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#151 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Yanılmıyorsam Osman Seçilmiş zamanından beri devam ediyor.Sular aksa da akmasa da tankerle içme suyu dağıtılıyor.
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Belediyenin bir haberinde(1ay olmadı) belli mahallelere (sanırım bu mahallelere normalda tanker gitmiyor yada belli günler gidiyor) su tankeri gideceği yazılmıştı. Linki bulursam eğer koyarım buraya. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Usta Yiğido
![]() Google'ya "sivas belediyesi" yazdım..Daha 4.linkte nereye yapacağız videosu görünüyor..Sivas'ın adını birkez daha iyi(!) duyurdunuz...
![]() |
#154 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() 58MUAMMER58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() iktidarda olmalarına rağmen sivasa çivi çakmadıkları gibi çakılmışlarıda söktüler sivasa hizmet yapmaya kalkanlara pislik atmak için satınalınmış adamları kameraya abuk sabuk konuşturmak adamlık değil siyaset erkekçe yapılmalı böyle sivasın adını türkiyeye yanlış duyuran videolarkimseye bişey kazandırmaz sadece akp yalakçılarının egolarını tatmin eder böyle soytarıvideoları değil hizmetler yarıştırılmalı ben insanca efendice soru sordum sadece akp li belediye başkanı değil merkezi hükümet dahil sivasa ne kazandırmışlar gözle görülen bunun cevabını bekliyorum ?sivasımız durduğu yerde duruyordu malum zihniyet taaki dikimevini kapatanabölge müdürlüklerini kayseriye kaydırıp yada kapatıp tarımı hayvancılığı sivasta yerlebir edip yüzbinlerce kişinin şehirden göçedip sivasın büyükşehir olmasını engelliyene kadar sivasa gözle görülür hizmet yapsalardı sivas bugün çok başka olurdu ben yapılan hizmetleri sivas için yetersiz buluyorum işte biz daha çok asfalt döktük daha çok kaldırım döşedik denilebilir ben şehrin silüetinin değiştirilmesini bunun için imarın buna göre düzenlenmesini sivasın kocaman şantiyeye dönüşmesini 2. 3. üniversite yapılması için arsa tahsisi filan yapılmasını beklerdim yapılan hizmetleri burdaki herkesde yapacak kapasitede görüyorum boşa geçen 10 yıl diyebiliriz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Usta Yiğido
![]() İddiasını kanıtlayamayan müfteridir..Satın alınmış sıfatı öyle ağzıda sakız gibi çiğneyip söylenemez..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#156 |
Usta Yiğido
![]() sıcağıyla yazayım..7de işe gitmek icin 2011 arabam ve en kaliteli 4 tane kar lastiğimle yola çıktım..yollar bildiiğin buz kar değil buz.Belediyemiz bizden önce uyanıp tek tane tuz atmadığı için yokus asaği kırmızıda arabam durmadı..Neyseki diğer yönde araç yoktu..çarşıda kar buz yok..ama belediye sivası çarşıdan ibaret sanıyor demekki..siz uyuyun doya doya kahvaltınızı yapın beyler.tuzu rafadan yumurtalarınıza atın...sallayın bizi...
![]() |
#157 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() önemli olan araçları meydanda sergilemek değil. Şu an kar küreme çalışmalarında görmekti. Maalesef göremiyoruz. Ana yollar dahil sehrin yolları çok kötü.
![]() |
#158 |
Usta Yiğido
![]() Mazot yakıyor onlar..belediyemiz para harcamasın..
![]() |
#159 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() 58MUAMMER58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() iktidara geldiklerinden beri sivası köyleştiren hiçbir hizmet yapmadıkları halde körü körüne o zihniyeti savunan yaptıkları tek bir hizmeti bırakın belediyesini tüm vekilleriyle yatıkları tek bir hizmet gösteremeyen sivası kamuoyu önünde küçük düşüren haksahibi olmadıkları halde yezitten esaddan bahseden şarlatanlar ve onların parasız avukatlığını yapanlar bu memleketin yüzkarasıdırlar müfterileridir
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Usta Yiğido
![]() Ve bilmem kaç km ötede yaşayıp Sivas hakkında boş boş konuşanlar da almamalılar ağzına....
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
Forum Oyunlarından Memnun musunuz? | ABDULLAH DUMAN | Forum oyunları | 23 | 09.03.2010 21:20 |
Danimarka da Muhteşem Sivas Gecesi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 25 | 05.07.2009 16:00 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |