Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ. - Sayfa 16 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.06.2013, 17:03   #151
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

O polisler neden orda acaba? Sizin destek verdiğiniz ayyaş capulcular sağa sola saldırıp yağmalamasın diye. O polisler istemez mi evlerine gitmeyi, kurtlu kumanyalar yerine evlerinde yemek yemeyi, kaldırımlarda yatmak yerine yataklarında yatmayı. Bu eylemlerde gezi parkı artık hikaye olmuştur. Amaç tamamen farklı artık. Allah polisimize sabır ve güç versin. Eyleme katılan ve destekleyenlerin de belasını versin
Alt 06.06.2013, 17:28   #152
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 727 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Kanıtlandı demişsinizde neden hala içerdeler acaba _?
Senin bu cevabın benim yazıma bir cevap değil ki..

Konu, polisin organize çete oldup olmadığı idi. Onlarca kez ispatlandığını söyledim. Hem de kurumlarca.. Microsoft, Tübitak, ODTÜ vs. Ayrıca senin başbakanın bile içerde olmamalarının büyük yanlışlık olduğunu söyledi. Sen bunlardan bi habersin. Tartışmak için el kadar olsun bir şeyler okumak gerek.

Ayrıca konumuz gezi direnişi.
Alt 06.06.2013, 17:33   #153
sivaslınet
Usta Yiğido

Polis, polis, polis..

Polisin kime çalıştığını sağır sultan bile duydu, biliyor. Bir sizlere anlatamadık.

Gezi direnişçileri iktidarda olsa polis onlara çalışır. Polisler iç işleri bakanlığının memurlarıdır.

Artık cemaat bile inkar etmiyor gerçekleri.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 06.06.2013, 17:35   #154
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 962 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O polisler neden orda acaba? Sizin destek verdiğiniz ayyaş capulcular sağa sola saldırıp yağmalamasın diye. O polisler istemez mi evlerine gitmeyi, kurtlu kumanyalar yerine evlerinde yemek yemeyi, kaldırımlarda yatmak yerine yataklarında yatmayı. Bu eylemlerde gezi parkı artık hikaye olmuştur. Amaç tamamen farklı artık. Allah polisimize sabır ve güç versin. Eyleme katılan ve destekleyenlerin de belasını versin
Peygamberimiz ne demiş?

-Hakkını aramayan dilsiz şeytandır!!!!

Zulme boyun eğmeyeceğiz. Senin gibi dilsiz şeytan olmayacağız Cley!!!!!!!!!!!!
Haksız beddua sahibinindir dikkat et sana geri dönmesin!!!!!!!!!
Alt 06.06.2013, 17:51   #155
sivaslınet
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir polis hayatını kaybetti kına yakabilirsiniz biryerlerinize
Bizlerin içi kan ağlıyor. Sivillere de polislere de.. Sebep olanlar yaksın kınayı..

On binlerce askeri sürdüler ateşe, şehit oldular. Meğer çaresi ne kadar basitmiş.. Süreç başlatmakmış, demokratikmiş çare..

Şimdi sıra polislere geldi. Cumhurbaşkanı, Arınç, Günay, Bld. Bşk. yapılan yanlışlığı vurguladığı halde.
Alt 06.06.2013, 17:58   #156
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 962 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

(Cley bak senin anladığın dilden yazıyorum umarım buna da karşı gelmezsin...)

Peygamberimiz haksızlığa asla tahammül edemez, haksızlık karşısında susan, kendini savunamayan kişiyi dilsiz şeytan olmakla nitelendirir, onun bu halini beğenmezdi.
Görev başına getirdiği insanlara adaletli ve hoşgörülü olmalarını emreden Hz. Muhammed (s.a.v.) şöyle derdi:

“–Kıyamet gününde Allah’ın en çok sevdiği ve O’na en yakın olan kişi adil devlet başkanı, en çok nefret ettiği ve Allah’tan en uzak olan kişi de zalim devlet başkanıdır.”

Sevgili Peygamberimiz, hakkı gözetme konusunda sadece idareci konumunda olanları değil, herkesi sorumlu davranmaya çağırmış ve çoban-sürü benzetmesini yapmıştır:

“–Dikkat edin! Hepiniz çobansınız ve hepiniz sürünüzden sorumlusunuz. İnsanların başında bulunan yönetici de çobandır ve sürüsünden sorumludur.”

Bu sözde ifade edilen şey, herkesin sorumluluğunu üzerinde taşıdığı kimselere karşı hakkı gözetmesi, onlara adaletle muamele etmesi, zulmetmemesi gerektiğidir.

Bizler, Peygamberimizin bize öğütlediği bu güzel tavsiyeleri gönülden benimsemeli, hiç kimsenin hakkına el uzatmamalı, her zaman hakkı gözetmeliyiz. Bilmeliyiz ki Allah, bir başkasının bizim üzerimizde kalan hakkını asla affetmez ve bizi bundan dolayı sorumlu tutar.

(İstersen Kuran'dan ayetlerde yazabilirim. İnşallah peygamberimizin sözlerinede karşı gelmezsin.)
Alt 06.06.2013, 18:00   #157
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
amazon10 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bana ayyaş demişsinde arkadaş ben hayatımda ağzıma alkollü içecek sürmedim coca cola bile içmem o denli, bilip etmeden insanları aynı keseye ne güzel koyuyorsun birde öğretmensin sana bu son yorumum.
Sizin gibilerin düşüncesi,fikri,ufku,basireti ayyaş..Ayyaştan kastım budur,alkol içip sarhoş olanları kastetmedim!
Alt 06.06.2013, 18:02   #158
sivaslınet
Usta Yiğido

Birbirine düştüler!

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 06.06.2013, 18:06   #159
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet "insan gibi" olmak otoritenin istediği insan olmak, "yasal yollar" ise yine otoritenin yasalarıyla hareket etmektir değil mi? Yasaların nasıl çalıştığını da görüyoruz günümüzde..

Kaldı ki insanlar on yıldır insani ve yasal yollarla sesini duyurmaya çalıştı. Kim duydu? Duymayı bırak, yatak odamıza, yediğimize içtiğimize, oturuşumuza kadar karışıldı. Yapmayın etmeyin denildi duyulmadı. Duyulmadığı gibi ayyaş, çapulcu, tinerci olduk.

Artık sandığın demokrasi olduğuna çocuklar da inanmıyor. Demokrasi, sandıkla birlikte top yekün demokratik kurallara uyumdur.
Otorite eylem yapma yerlerini ve şekillerini belirler..O zaman herkes kafasına göre bir yerde ve kafasına göre bir şekilde protesto yapsın..Çıkmış sokağa dan dun elinde tencere tava..Senin en başta beni bu pis gürültü ile rahatsız etmeye hakkın yok..Benim haklarımı taciz ederek hak arayamazsın..Bu yüzden otorite belirli yerler seçer oralarda yaparsın!
Ben herkesin medeni protesto hakkına saygı duyuyorum ama Gezi Parkı protestocularının samimi olduğuna inanmıyorum..Bu ülkede 90 yıldır özgürlük yok ki..Niye sustun bugüne kadar?Mesele,temelde yasakalrın olması değil,yasakalrının kendilerine dokunmasıdır..Bunun üzerinden de sivil bir darbe girişimi yapıldı..protestoyu abartıp yakıp yıkanalr da sivil darbe suçundan yargılanmalı!
Alt 06.06.2013, 18:09   #160
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

On binlerce askeri sürdüler ateşe, şehit oldular. Meğer çaresi ne kadar basitmiş.. Süreç başlatmakmış, demokratikmiş çare..
Nasıl yani?
Bak bu sitede bile Gezi Parkı'na destek verenleri dolduran,kızdıran şeylerden bir tanesi de bu süreçmiş.Açılım süreci yani..İnsanlar bu açılımdan dolayı kızgınlar AKP'ye..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)