|
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Garip Kuş Karanlık gecede ıssız bir dalda Tünemiş duruyor yalnız garip kuş. Bulursa toz toprak bir buğday yolda Hayaller kuruyor yalnız garip kuş. ***Karanlık gecede ıssız bir dalda… Umurunda değil yarın ne olur Mavi gökler onun ondan sorulur Fırtınalı günde biraz yorulur Hep hayra yoruyor yalnız garip kuş ***Umurunda değil yarın ne olur… Sabah erken kalkar yollara düşer Dere tepe dümdüz dağları aşar Karada havada neşeyle yaşar Arkadaş soruyor yalnız garip kuş ***Sabah erken kalkar yollara düşer… Düşmanı çok ama yine de mutlu Yarına çıkmaya daim umutlu Bir bahçe bulursa bol cana dutlu Sazına vuruyor yalnız garip kuş ***Düşmanı çok ama yine de mutlu… Ecel gelir durur bir gün yükünde Kıvrılır ve kalır çalı bükünde Bir kartal pençesi ense kökünde Yürekler buruyor yalnız garip kuş ***Ecel gelir durur bir gün yükünde… Garibi-Salih Yıldız……08.04.2009 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Navigator
![]() Sevdim işte Yüreğimdeki eskimis, bana dair ne varsa azgın yüreğimi susturarak. bir öpüş mesefesindeki hedef gibi, suskun acılarımın şerbetiyle sevdim bir toprağın yağmuru sevdigi gibi, bir cemrenin suyu ısıttığı gibi, çoban yıldızı ışıgında koklaşan düşlerin, bayram sevincideki gibi sevdim, kafesten azat edilmiş, kuşların sevinci gibi bir opüşün yüreği titrettigi gibi en deli ayazın soğugunda, günesi gören, bir kardelen sevincinin sevincinde sevdim seni, sevdim işte,, Ali 10.4.2010 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3678
![]() |
![]() HASRET
sevginin hep ardında olsanda hergün dimdik dursanda çökeceksin hasret beni atsan ıssız çöle ben aşkıma sadık köle biteceksin hasret çaresiz derdin geçen zaman kalemimdir sana mezar kazan katilin olacak bu şiiri yazan öleceksin HASRET server58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir şiir yazdım gözlerine Adına ela dedim... Kıtalarına bitmeyen arzu Mısralarına sevda dedim... Bir şiir yazdım gözlerine İmkansız aşk dedim hecelerine Kafiyelerine bela mı? bela dedim Bir şiir yazdım gözlerine... Hüzün kokan dolaplara kilitledim Kimse okumasın istedim Agladım,mahsunlaştım,sevdim Bir şiir yazdım gözlerine... Gözlerin dile geldi dilimde Aklım bakışlarının derdinde Sana bakan kalbimle Bir şiir yazdım gözlerine Adını andıkça kelimeler yazdım İnci misali kelimeye hece dizdim Seni görmeyen gözden bezdim Bir şiir yazdım gözlerine... Alinti [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() rüzgar79 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.09.2010 21:19
Tecrübe Puanı: 1751
![]() |
![]() aDSıZ
DeM de gece … Seni anlatıyorum sessizliğime. Kıyıda hiç sönmeyen ateş İçindeyim şimdi ben. Ne pervane olabildim bu gece Ne mutlu ateş böceği. Tek/li dansını izledim saatlerce Ve … Üşüdüm yine… Ateş üşüdü Dolunay küskün Deniz hırçın… Gece sordu seni Dağıldık… bitti diyemedim. Bir rüzgar ki savurdu bizi, Hiç bilemediğim adrestesin sen şimdi Bense başka bir bilinmezde yitik Kal demeyi gurur Git demeyi ar bildim Artık yoksun… Canın sağolsun. |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() ![]() çiğdem58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2010 12:20
Tecrübe Puanı: 623
![]() |
![]() Sen Yoksan Kimsem Olmasın
Sen Yoksan Kimsem Olmasın Tane tane düşerken sevgin yüreğime Nasıl çaresizim bir bilsen Bu uzak şehirde kimsesiz Gelip halimi bir görsen Ümitsizlik,ümitsizlik,ümitsizl ik Sensiz dünyada bildiğim tek kelime Sen yoksan dünyayı verseler elime Yine yok ümit,yine ümitsizlik Leyla kıskanırdı düşünüyorum da şimdi Sana olan sevgimi bilseydi eğer Ben sana yaktım bütün gemilerimi İnan seninle ölmeye bile değer |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı çiğdem58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() rüzgar79 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.09.2010 21:19
Tecrübe Puanı: 1751
![]() |
![]() HÜZÜN DAMLAR GÖZLERİMDEN
Söküp atamam seni yüreğimden Uçup gittin sessizce ellerimden Gittiğin işte o günden Hüzün damlar gözlerimden Seni söyler,sen dökülürsün dilimden Ölüm vız gelir, dönmem sözümden Ne eser kaldı görsen gidişinden Hüzün damlar gözlerimden Taçlar yapacaktım sana yıldızlardan Umudu toplayacaktık esen rüzgardan Emindik hani sevgimizden Hüzün damlar gözlerimden Gönülden sevmiştim seni gönülden Caymak varmıydı kavilden Korkmuyorduk hani mahşerden Hüzün damlar gözlerimden Hani, aşktın saflıktın sadakattın Vefasızlığa bir çentikte sen attın Gülmemişti bahtım sen de ağlattın Hüzün damlar gözlerimden |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |