16.04.2010, 13:57 | #1641 |
Yeni Yiğido
*buket_58 Şuan
Son Aktivite: 24.04.2010 00:43
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
DOST OLMALI
Hayatta dostu olmalı insanın, Yalnız kaldığında yalnızlığını, Silmeli ağladığında göz yaşını, Güldüğünde, seninle beraber gülmeli. Bir dostu olmalı insanın senin gibi, Sırtını her zaman yaslayabileceği, Düşünemediklerini düşündüren, Yanlışlarında,sana doğruyu gösteren. Bir dostu olmalı insanın senin gibi, Ya sabır çekmeden dinleyen hep seni, Hem iyi günde, kötü günde yanında olan, Her zaman seninle omuz omuza olabilen, Bir dostu olmalı insanın senin gibi... buket |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar *buket_58'e Teşekkür Ediyor... |
16.04.2010, 13:58 | #1642 |
Usta Yiğido
rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 22:19
Tecrübe Puanı: 1735
|
MEMLEKETİM
Bir taşın için can veririm MEMLEKETİM Ne şehitler verdin bağrında Senin için can veririm bil MEMLEKETİM Senden ayrı ülke görmedim Senin AY YILDIZ bayrağını öptüm Başka bayrak öpmedim bil MEMLEKETİM Şahidim olsun ALLAHÜEKBER dağları Sana zarar verene sıkarım kurşunları İmanımı kim koparır senden gayrı bil MEMLEKETİM Boz kırlarında boz şaha kalkınca Heybetli dağlarda kalınca Şehitlerin üzerine BAYRAK sarılınca Göz yaşı akıtırım senin için ölene bil MEMLEKETİM Senin için türkü söyler gelin bacım Süpürge olsun sana siyah saçım Sana pınar olsun gözyaşlarım BİL MEMLEKETİM |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
17.04.2010, 09:07 | #1643 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
BEN
Ben: Karli daglarin deli rüzgari Ben: Tozlu yollarin demirbasiyim Ben: Suyu kurumus sevgi pinari... Ben: Toprak bekcisi, mezar tasiyim Ben: Hep yillar yili kanayan ciban Ben: Fikir sürüsün yitiren coban Ben: Hayal pesinde cariksiz taban Ben: Gurbet agzinda bulgur asiyim Ben: Çürük bir gemi ask denizinde Ben: Yagmur damlasi dostun izinde Ben: Yanip kül oldum askin közünde Ben: Karasevdanin dert yoldasiyim Sen: Koyu düsmanim yersiz gülüse Ben: Düsünvermisim bitmez bir düse Ben: Bildir aglarim bu yil ölmüse.. Ben: Bensiz duyunun ilk savasiyim Ben: Gönlü aklina uymayan deli Ben: Az düsünceden doymayan deli Ben: Beni ben diye saymayan deli Birakin ben benden uzaklasayim Abdurrahim Karakoc
17.04.2010, 10:28 | #1644 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 970
|
Her ne kadar ayrıda olsak
Aslında sen çok yakınımdasın Sen bana benden yakınsın Sen her zaman kalbimdesin Bu beden de bir kalp atar Yalnız senin için yaşar Bu kalpte bu sevgi varken Ölüm bile ayıramaz Kalbim seni o kadar seviyor ki Bazen ben bile kıskanıyorum Ama ben daha çok seviyorum Sen düşün ikimizin sevgisini Bu kalpte sen olduğun sürece Seni hiçbir zaman unutmam Sen ne yaparsan yap Kalbim seni sevmekten vazgeçmeyecek…
17.04.2010, 13:21 | #1645 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5465
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
DOST BULAMADIM Hep Düsenin elinden ben tuttum Benim Basima bir is geldiginde Ben bir kösede hep unutuldum Kendime Gercek dost bulamadim Hastalandim Vefali dostlar aradim elinden tutup da kaldirdiklarma Hastayken gözlerimle hep taradim esimden baska Dost bulamadim Söz verdim düsene ben bakmamaya Yürek yokki bende bu sözü tutmaya Basladim yine Düsenin elini tutmaya ama ben gercek Dost bulamadim Insanlar olmus cogu iki yüzlü riyakar iste bu dertler beni derin yaralar Böyle de kim kimin yarasini sarar gercek Dostumu dünyada bulamadim Ha bu cok dürüst tür dediklerim Cok cok da insan evladi bildiklerim Cigerim gibi anam gibi sevdiklerim Arkadan vurdu ben Dost bulamadim Tahsin Seherli [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BiR KaDıNı SeVMeK [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir kadını sevmek yanardağ infilakında, Öpmelisin magmanın kor olmuş akışını. Nefesin soğutmalı, yangının bakışını. Bir kadını sevmek cesaret ister. Sevdim deyip geçmek boşuna kendini aldatış. Sevgi sevdim değildir, Sevgi sevilenin kollarında ölümdür. Düğümdür kimsenin çözemeyeceği, Prangadır kilitleri kayıp, Çözünürlüğü olmayan eriyik, Kaynamadır arkına yürek elektriği bağlı. Bir kadını sevmek oyun değildir... Bedeli hayattır ve onun kadar pahalı... Bir kadını sevmek sulanmış topraktır, Ürünü iki minik el öpeceğin bir gıdı. Sana ve ona bezenmiş tombul iki yanak. Saf bir koku sevda fidanı. Bir kadını sevmek çoğalmaktır... Bakıp bakıp minik adımlara, Dönüp çoğaltana tapmaktır... Sevmek sevdim demek değildir, Yüreği ortadan ikiye bölmektir. Paylaşmaktır, anlamaktır, anlaşmaktır. Sevmek dönüp ardına bakmaktır. Savaşmaktır birleşmektir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevmek her sevişme sonrası, Dönüp yeniden sevişmektir, oynaşmaktır... Bir kadını sevmek heyecan ister, Bitmemektir artmaktır... Durağanlık sevda kitabında yasaktır... Bir kadını sevmek asalettir... Dik olmaktır direnmektir. Namustur şereftir... Haysiyetli olmaktır, onur duymaktır... Her yeni günde, Sevdana hamile kalmaktır... Doğurmaktır, sancıyı yaşamaktır... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (17.04.2010 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
17.04.2010, 13:24 | #1646 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Bağışla
Ya zamanından çok erken gelirim Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Mutluluğa hep geç kalırım, Hep erken giderim mutsuzluğa Ya herşey bitmiştir çoktan Ya hiçbir şey başlamamış.. Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın, Ölüme erken seviye geç.. Yine gecikmişim bağışla sevgilim, Seviye on kala ölüme beş.. alıntı.
17.04.2010, 13:42 | #1647 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Hayata hosgörü [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kollar çözüldü Yılanın serçeyi beslemesiyle Affetmeyi öğretir gibi doğa Eller kanat gibi gerildi göğe Bir semazenin dönmesiyle hayat Her zanlı bedeni uzandırdı Mevla’ya Yel değirmeniydi Tennurenin çemberinden Savurdu canları aşk ile semaya Hayat Sevgiyle kalbe döndü Her çarkında postnişin Hayat “Yaratılanı hoş gördü Yaratandan ötürü” Sözüyle bir dervişin Hayat Âlemde cemali seyre durdu Sönmesiyle içimizdeki kem ateşin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Denizden buhar Buhardan bulut Göğe ağardı Yere yağdı hayat Beyaz bir gül açtı Dikenli bir daldan Uzandı bir çocuğun eli Kopardı onu hayattan Çevirmesiyle parmaklarında Bir semazen gibi döndü kâinat Bir eliyle aldı Bir eliyle verdi hayat Hayat Bir çember çizdi Tam ortasındaydım Elime verir gibi bir pergel Bir evliyanın diliyle bana Gel dedi; “Her kim olursan ol yine gel”... Serkan Ökçe [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] C)alinti
17.04.2010, 14:10 | #1648 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.04.2010, 14:38 | #1649 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1787
|
bacım ellerine sağlık ne kadar güzel şiirlerin yüreğin dert görmesin teşekkür ederim gı.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
18.04.2010, 11:08 | #1650 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Kutluyorum. 32. Yasimi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Su benim fani ömrüme Feryat ederek yolsam basimi Zehire döndürdün tatli asimi Su an 32. Yasimi yalnizlar ordusunda kutluyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen zalimsin Felekten Yaktin yüregimi ta derinden Olur olmayacak bir sebepten Su an kutluyorum 32. yasimi Etmiyorum sana hakkimi sana helal Her yarayi saran o sevkatli zaman Birgün fani olursam o vefasiz an Su an kutluyorum kendi basima 32. yasimi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 31.01.1999 Kardelencicegi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (17.10.2010 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|