![]() |
#16711 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1318
![]() |
![]() cengiz özkan yayladan gel kömür gözlüm yayladan
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16712 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [quote=Osman;21876] Seni ele sevirem ki... Diyacahsan ki niye ? Ne bilim isde ele ! Seni görende bir hos olir, ölir, ölir, ölirem... Ahsam olir, davar, nahir, mal gelir, Komlar, ahirlar dolir. Sayiram, sayiram biri esgik. Bi daha sayiram, Bir de bahiram ki tamam. Ama üzülirem; Diyacahsan ki niye? Bennam isde ele! Yassi olir,sekide eymek yiyecegam. Civil lavasi dürüm edir, tam kitliram, Sen ahlima gelirsen, bogazimda dügümlenir, yiyemirem. Gene diyirsen ki niye? Isde ele... Anam örtileri serir... Gendi gendimi yiyirem. O da gidir, külli biçare galiram. Gözlerim süzülir, uyuyacagim uyiyamiram. Gafam garisir, yüregim sihisir, yatamiram. Gene diyirsen niye..? Isde ele... Gusluga dogri daliram, Hayal, hülya görirem, sanki yanimdasan. Sevinir, sevinir bir hos oliram, Bir de ayiliram ki, yastiga sarilmisam. Diyacaksan ki niye? Amaaan, isde ele! Sabah olir, horozlar ötir, gün dogir... Gahiram tavuhlara, culuhlara yem verirem... Culuhlari dutir dutir öpirem. Onlari bile sene benzedirem. Saggin deme niye? Ne bilim isde ele! Gün gibi gelir, ay gibi gidirsen. Beni yiye yiye bitirirsen. Hep ömrümden götirirsen. Seni sevdigimi de coh ey bilirsen. Diyirsen ki niye? Bilirsen isde ele! Babam beni gapiya goymir diyirsen. Ey helt yiyirsen. Gomsulara, emin, bibin, ezen gile gidirsen... Medem ele çih cama, tirhica gel! Yüzün görim, bu da bene yeter. Saggin deme niye? Isde ele... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16713 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() fatih kısaparmak üzüm karası gözlerin
![]() |
#16714 |
Navigator
![]() Bedirhan Gökçe Namissiz Seni Cemo derdin biye söylemek haram Miggin tahir ile sarayim yaram Uyy dedim bekledim nerdesen agam Gittinde dönmedin namissiz seni Elimin ginasi bögrümde galdi Basimin yazmasi yüzümde soldi Bende bir ellerde dört çocug oldi Neye gittin gelmedin namissiz seni iki bas öküzle üç dönüm tarla Üç kurus bes kurus sarip sarmala Kör bogaz doyardi iki logmayla Alaman neyine namissiz seni He he arada bir mektubuda geliir Ese dosta selam sabah ediir Anasinin ellerinden öpiir E beni unuttun mu namissiz seni Ehmo sorar aney babam hanidir La bu dünyada bizim gibi fanidir Agam arvat erinin sag elidir Ellerin girilaydi namissiz seni Eyvana doguma tezgahi gurdum Her ilmegi hasretimden dem vurdum Ben cennete degismezken öz yurdum Yaban ele sattin beni namissiz seni He biliyem sen orda cog ehvansen Allah biliyi kimseleri görmezsen Eyso, eyso bu can siye gurban deridin Canin çiksin emi namissiz seni Uyy aney uyy ataslara yaniyem Urfa sicak damda sabah ediyem Yildiza rüzgara adin veriyem Agrep sogsun emi namissiz seni Yufka açtim göz göz oldu üregim Gazan kebabiynan kebap cigerim Çig köfteye gattim derdim kederim isotsuz kal emi namizsiz seni, namizsiz seni Çog söyledim artik dilim dönmüyor Ne bileyim cahil aglim ermiyor Gene erim dogrusunu biliyor Geliver artig be namissiz seni Gurdun gusun yani yavri dolusti Devran döndü burda hersey degisti Ula bin yil sonra harran suya gavusti Bizede gavusmag yokmi namissiz seni Namissiz seni, namissiz seni [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16715 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() Esengül
Beterin Beteri Var
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16716 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 793
![]() |
![]() Ne mektup geliyor ne haber senden söylede bileyim bıktınmı benden
zeki müren |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16717 |
Navigator
![]() Hüseyin Turan Acayip hayvanlar incinsen de sözün düzünü diyciğem incinsen de sözün düzünü diyciğem acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen men senin bu emellerine nice dözüm men ne diyim daha sana yoktur sözüm sır sıfatından su içmeyir gözüm cinlere şeytanlara benziyirsen cinlere şeytanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen a bu ne kafiyedir açıp gelmişsen gözlerin gene od saçıp gelmişsen sanki cehennemden kaçıp gelmişsen devlere hortlaklara benziyirsen devlere hortlaklara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen senin başın bedende işkencedir kenerdan bakanlara eğlencedir boynun büyükse bedenin incedir armudu iskanlara benziyirsenarmudu iskanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen incinsen de sözün düzünü diyciğem incinsen de sözün düzünü diyciğem acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen günde bir okka bir iş göremirsen her gün içirsen sarhoşluk edirsen gece de eve sürüne sürüne gidiyirsen kara solucanlara benziyirsen kara solucanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen seninde kabuldür oruç namazın hıçkırırsan tutulmuyor boğazın mikrofonsuzda gür çıkar avazın klorak satanlara benziyirsen klorak satanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen senin görünüşün güya yahşımıdır alacalı yüzünde şah matmıdır bir özüne bak başın yuvarlakmıdır 51 ekranlara benziyirsen 51 ekranlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen incinsen de sözün düzünü diyciğem incinsen de sözün düzünü diyciğem acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen yüz kiloya yakın parazlaşmışsan kartlaşmışsan çok yaramazlaşmışsan saç kalmayıp başında dazlaşmışsan kapaksız kazanlara benziyirsen kapaksız kazanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen keyifte yiyip şişirmişsen karnını köfte yiyip şişirmişsen karnını beleş yiyip şişirmişsen karnını esnemiş hayvanlara benziyirsen tavlanmış hayvanlara benyizirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen ne var sen üstüme mırıldıyisen sanki paslanmışsın cırıldıyisen sesinde çıkmıyir hırıldıyisen benzinsiz çakmaklara benziyirsen benzinsiz çakmaklara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BU HESAPTIR SORULACAK APO DENEN KÖPEKTEN !!! Asik Sefai Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş Türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Dağlar taşlar bu ovalar bilin ki Türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir Türk'e semboldür Kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek Kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Alperenler şehadeti seslenirken çağrına Ibrahim'in dedikleri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten? Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var ne imanın sen ne biçim gavurdun? Hem korkaksın hem zavallı zoru gördün kıvırdın! Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten! Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Şehit analarının gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti şehitler rahat etsin Bu Sefai deli oldu senelerdir demekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten !!! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Kardelencicegi tarafından (18.09.2010 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16718 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() GÜLDEN KARABÖCEK
ANILAR BANA YETER
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16719 |
Navigator
![]() Gülden Karaböcek Tek Sevenim Sen Olsan Tek Sevenim Sen Olsan Bilki durmaz koşardım Tek sevenim sen olsan Kanatlanır uçardım Gel diyenim sen olsan Katlanırdım her derde Zevk bulurdum kederde Beni her an her yerde Bekleyenim sen olsan Gün ederdim yılımı Güldürürdün falımı Gece gündüz yolunu Bekleyenim sen olsan Sorma kalbim ne için Ağlıyor için için Ölürdü senin için Tek sevenimsen olsan Katlanırdım her derde Zevk bulurdum kederde Beni her an her yerde Bekleyenim sen olsan Gün ederdim yılımı Güldürürdün falımı Gece gündüz yolunu Bekleyenim sen olsan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16720 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() düğünde geldim radyoya giremiyorum dinliycez girebilirsem