![]() |
#16881 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() cilem_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2014 01:36
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() sen yurek sizimsin canimin iciii
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı cilem_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16882 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1308
![]() |
![]() yurtseven kardeşler makaram sarı bağlar tey tey teyyyyyyyyyyyyyy
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16883 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Emre Saltik Ölesiye özledim Hasretinden aklar düştü saçıma Dağlar taşlar dayanmıyor acıma Hasretliğin ağır gider gücüme Ölesiye ölesiye özledim Sevdaları yüreğime gizledim Gelir diye yollarını gözledim Çeviremem akıp giden zamanı Durduramam içimdeki isyanı Bana düşman eylemişsin sevdanı Acılarda hesap sordum kendime Bülbül gibi yanar oldum gülüme Ayrılığın salar beni ölüme [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16884 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1042
![]() |
![]() Dallarımı kırdılar, yarimden ayırdılar Dallarımı kırdılar, yarimden ayırdılar Beni yarsız koydular, zalimler, insafsızlar Beni yarsız koydular, zalimler, vicdansızlar Gönlüme, gönlüme, düşmüssen cano, cano, gönlüme Vermem seni seni zalimlere ey Bedel olsan ömrüme Gönlüme, gönlüme, düşmüssen yar yar gönlüme Vermem seni seni ellere ey Bedel olsan ömrüme Vermem seni cano ellere Bedel olsan ömrüme ey Beni yardan almayın, kol kanadım kırmayın Beni yardan almayın, kol kanadım kırmayın Vurup öldürün beni, yeterki ayırmayın Vurup öldürün beni, canosuz bırakmayın Gönlüme, gönlüme, düşmüssen yar yar gönlüme vermem seni seni ellere ey Bedel olsan ömrüme VCeylanım, maralım, zorda kaldım gelmedin Ben senin aşığınam aney aney Kaç gün oldu görmedim Ceylan senin kurbanın canom Senden başka sevmedi Gönlüme, gönlüme, düşmüssen cano cano gönlüme Vallah vermem seni ellere Bedel olsan ömrüme Gönlüme, gönlüme, düşmüşsen dılo dılo gönlüme Vallah vermem seni ellere Bedel olsan ömrüme sevgiler cicek gibi soldurmayalim umudu bosluklara savurmayalim hayat kisa dunyanin cilesi bitmez yillari acilarla doldurmayalim yolumu bekle dedin, beklemedim mi yoklugu hasretine eklemedim mi ben seni oyle sevdim, oyle sevdim ki sen benim bu sevgimi bilemedin mi donerim deyipte gittigin yerden bir haberin bile gelmedi neden sevincim, umidim, herseyim sendin onu da cok gorup aldin elimden yolumu bekle dedin, beklemedim mi yoklugu hasretine eklemedim mi ben seni oyle sevdim, oyle sevdim ki sen benim bu sevgimi bilemedin mi
Konu SsİiVvAaSsLlIı tarafından (23.09.2010 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16885 |
Navigator
![]() Erkan Aga [/quote][/i][/b][/color][/center]Daglarina darginim Aşkına varmı çare Aşkına varmı çare gönlümde bunca yare Sızlıyor senin uğruna Dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... Geceler boyu sürgün şu kalbim sana vurgun kanıyor senin uğruna Dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... Feryat eden bülbüller sazım yarayı teller inliyor senin uğruna Dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar Sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16886 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ferdi tayfur___________bende unuturum........unutursa zaman geçmeyi unutursa mevsimler değişmeyi.......
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16887 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
bende aynisini diliyorum
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16888 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Erdem Ergün - Alma Ahımı Sorarım derdim nedir Derdim sana doymak doymazki Bu efkarın bir tarifi var Kitaplara sığmaz sığmaz inan Alma alma ahımı yalanım yok günahım yok Gayrı duy figanımı benim sensiz muradım yok alma Yalnız yürüdüm yalnız uyudum Yalnız kanadım yar bilmez yar Bu efkarın bir tarifi var Kitaplara sığmaz sığmaz inan Alma alma ahımı yalanım yok günahım yok Gayrı duy figanımı benim sensiz muradım yok alma muhteşem bi parça
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16889 |
Navigator
![]() Güler Duman Yolcuyum Bu Dağlarda Sevdanla Çıktım Yola Yolcuyum Bu Dağlarda Dert Kederler Kol Kola Yolcuyum Bu Dağlarda Beklerim Arı Gibi Çiçekli Bir Yaz Bahar Yolcuyum Bu Dağlarda Seni Bulana Kadar Yorgun Düştüğüm Olur Yolum Şaştığım Olur Taşlar Yastığım Olur Yolcuyum Bu Dağlarda Ecel Yeter Canıma Balki Ölür Aliyar Yolcuyum Bu Dağlarda [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16890 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() sezen aksu ikinci bahar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |