03.05.2010, 20:23 | #1681 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
03.05.2010, 20:28 | #1682 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 13:56
Tecrübe Puanı: 741
|
Unuttun mu diye sorma
Unutamam ceren gözlüm Sitem edip gönül kırma Dayanamam ceren gözlüm Sen ufkuma doğan güneş Sen gönlüme düşen ateş Burcum bile burcuna eş Ayrılamam ceren gözlüm Bahtımdaki uğurumsun Gönlümdeki gururumsun Yarınımsın umudumsun Unutamam ceren gözlüm Seni yazdım hayatıma Gönlümün her sayfasına İnan senden başkasına Sarılamam ceren gözlüm Sen gözümde tüten duman Sen vardığım en son liman Sen Tanrı'mdan bir armağan Unutamam ceren gözlüm Islanırsa eğer gözün Yüreğime çöker hüzün Ne olursun gülsün yüzün Dayanamam ceren gözlüm |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı GÖVDELİ'e Teşekkür Ediyor... |
03.05.2010, 22:18 | #1683 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 970
|
Sesimi duyuyorsan tut elimden
Götür beni bilmediğim diyarlara Tanımadığım sokakları anlat Görmediğim yüzlere karşı Savunmayı öğret bana Sesimi duyuyorsan tut elimden Bilmediğim bir pınar başında Büyük bir adamı ve Küçük bir kız çocuğunun pembe düşlerini anlat Akan suyun nağmelerinde Yakamozlarla parlat ufkumu Büyük denizlerde yüzmeyi öğret bana. Sesimi duyuyorsan tut elimden Küçük yüreğimde büyük fırtınalar koparan Zıpladığımda dokunacakmışım gibi olduğum güneşin Canımı acıtacağını anlat Ya da karanlığımı boğması için Dolunayı yapıştır geceye Hani gülünce gözlerinde kamaşan yıldızlar var ya Onları da as üstüne Akşamlardan korkmamayı öğret bana. Sesimi duyuyorsan tut elimden Büyüdüğünü unut İçindeki çocukla gel dünyama Sen diye sarıldığım yastığımda Uykusuzluğu ve yalnızlığı paylaştığım zaman Küçük bedenimde ki, büyük sevdamı anlatayım Sen, bana tecrübelerinle temkinli adımlar atarken Ben kollarımı açıp atlayayım boynuna Çocuk gözlerle sevdayı hatırlatayım
03.05.2010, 22:30 | #1684 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
|
Ne olur söyleyin sevenler bana
Ayrılmak kanun mu aşk kitabında Elele tutuşup gülmeden daha Terketmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerde Bir aşık inandı çok sevdi diye Terketmek kanun mu aşk kitabında |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı GÖVDELİ'e Teşekkür Ediyor... |
03.05.2010, 23:53 | #1685 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/i]
04.05.2010, 03:33 | #1686 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
04.05.2010, 06:58 | #1687 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
|
Akşam erken çöker yalnızlığıma
Sokak sokak gezer ararım seni Hasretin gönlümün yangınlarında Alev alev yanar ararım seni Gözyaşlarım kurur yanaklarımda Hüzünlü bir ıslık dudaklarımda Sigaram sabahlar parmaklarımda Nefes nefes çeker ararım seni Gölgen düşer sanki hep yollarıma Adım adım yürür izlerim seni Bir çılgın özleyiş girer kanıma Yudum yudum içer ararım seni... |
12.05.2010, 07:53 | #1688 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Dur gardas!
Dur gardas! Bir selam ver gec, dostuna Yabanci degilsin, bizim eldensin Endamin gururun bize benziyor Yigidin harman oldugu yerdensin Sivaslisin gardas tanidim seni Neredensin soyle gardas ilceni? Bilirim ben Sivasimdan goceni Gardas, sen Sivasin neresindensin? Demirim, celigim sana emanet Yigitlik var serde , etmezsin minnet ualiskan, hatirnaz, hem dost hem de mert Gardas, Divriginin neresindensin? Gokpinarin berrak suyundan misin? Selcuklarin asil soyundan misin? Yoksa uc beldenin birinden misin? Gardas, sen Gurunun neresindensin? Namin duyurmussun dunya alemde Balikli cermigin tibbin dilinde Garabas gur sesli, yayla yolunda Gardas, sen Kangalin neresindensin? Kosedagi kanat gerer ustune Yigit gardas, mert davranin dostuna Sahip cikan hemsehrine, nesline Gardas, SUsEHRinin neresindensin? Kosedag yaylasinin zirvesinden mi? Poturge golunun cevresinden mi? Kizilirmagimin cehresinden mi? Gardas, sen Zaranin neresindensin? Asil soylu, guzel huylu hemsehrim Buyuk golden su icmise benziyon Sivasima gonul verin yurekten Gardas, sen Hafigin neresindensin? Kelkit vadisinin guzel yerinden Sessiz durup yukselirsin derinden Kosedagin yigit bekcilerinden Gardas, Koyulhisarin neresindensin? Gonul gozu ile dunyayi goren insanliga ornek olan, yon veren Asik Veyselimin dogdugu yerden Gardas, sarkislanin neresindensin? Pir Sultan Abdalin Banazindan mi? Acilarla dolu ayvazindan mi? Kabayelinden mi, poyrazindan mi? Gardas, Yildizelinin neresindensin? Gur sesiyle yukseklerden haykiran Sarilirsin Sivasina dogrudan issizlikten goctun sen de yurdundan Gardas, imranlinin neresindensin? Hosgeldin hemsehrim, dost kervanina SUsEHRiyi, Zarayi aldin yanina Gogsum kabariyor guzel adina Gardas, Akincilarin neresindensin? Yeni girdin, ilce olup araya El attik, seni de kattik halaya Sen de cikan Kosedaga, Yaylaya Gardas, Golovanin neresindensin? ictiniz mi gardas, tecer suyundan? Karabas koyunun Kangal soyundan Merkezime yakin cevre koyumden Gardas, sen Ulasin neresindensin? Ata sporumu yasatan sensin Kisbet giyip perdah atanim sensin Can hemsehrimizsin, sen de bizdensin Gardas, Dogansarin neresindensin? Uzunyayla siper olmus bagrina siirler yazilmis senin ugruna Hosgelmissin sen de dost kervanina Gardas, Altinyaylanin neresindensin? Baba vatanimsin, benim ilcemsin Gonlumde taht kuran gulsun, ciceksin Seni sevenleri candan seversin? Gardas, Gemeregin neresindensin? Yigitler diyari aslan ilinden Dostlarin soyundan, asik dilinden Badelerle dolu pirler elinden Gardas, sen Sivasin neresindensin? iHSAN AKPINAR
14.05.2010, 14:58 | #1689 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
14.05.2010, 15:22 | #1690 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
|
ADRESİM
Bir sabah erkenden çıkıp yollara Ne olur aşıp gel dert deryasını Bitir bu hasreti allah aşkına Çal artık mazinin kır kapısını. Bırakıp gitmiştin beni burada Ne bahara erdim nede murada Daha fazla durma dön gel sılada Adresim hep aynı hasret sokagı. Kime sorsan beni tarif ederler Bura aşk rıhtımı çile duragı Sora sora bagdat bulunur derler Adresim hep aynı hasret sokagı. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|