Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > İlçelerimiz > Suşehri
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Suşehri Suşehri İlçesi ve Köyleri

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.05.2008, 20:44   #161
yuceltunc
Yiğido

yuceltunc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuceltunc Şuan yuceltunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2009 13:00

Tecrübe Puanı: 677 yuceltunc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SUŞEHRİ-Kozçukur

ayrıca [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ,un dizaynı bıtmıstı acılacaktı ama gerı cekme kararı aldım
yuceltunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2008, 20:47   #162
yuceltunc
Yiğido

herkesın bu tepkıyı gostermesı bu kararı almama sebeptır.arkadaslar surda yanılıyokı bende kozcukurluyum ve uc kardesten bırınınde torunuyum
yuceltunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2008, 20:50   #163
yuceltunc
Yiğido

burda yada daha once yazılmamıs veya konusulmamıs olsaydı nerden nasıl geldıgımızle ılgılı herkes bıhaberdı.
Alt 31.05.2008, 20:54   #164
yuceltunc
Yiğido

kaldıkı benım cok arkadasım var baba annesının ermenı kızı oldugu ve muslumanlıgı tercıh etmesı.bunlar eskıden yoktu ayrımcılık bız yenı nesılde var.
Alt 31.05.2008, 20:59   #165
yuceltunc
Yiğido

hayatta en guzel sey dogruyu bulmaksa bız en guzel yerdeyız PEYGAMBERIMIZ H.Z MUHAMMED (S.A.V) IZINDEYIZ.herkes allaha emanet.fatıhcım sıte konusunda basarılar dılerım.ben sıteyı kaldırıyorum.bı koye bı sıte yeter.
Alt 02.06.2008, 08:26   #166
Fatihmd
Usta Yiğido

Fatihmd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatihmd Şuan Fatihmd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.11.2013 09:20

Tecrübe Puanı: 736 Fatihmd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yücel kardeş, valla öle bir yazmıştınki doğru anlamaya uğraştığım halde anlayamadım ) neyse sağlık olsun düzelttiğin içn sağol. Bizim köyde karadenizden gelenler var zaten bunlarda Hasanlar ama sen kalktın tüm köyü karadenizden getirdin

Site konusuna gelince hazırladığınız siteyi lütfen yayınlayınız kardeş, bir köye bir site yetmez bana göre. Ayrıca site açma konusu benm yıllardır aklımda olan bir konu ve seninde böyle bir çalışmaya girmen inan beni çok sevindirmişti. Siteler açılınca birbirine bağlı iki kardeş site olur ve süper olur.

Lütfen siteyi açma kararından vazgeçme. Siteyi en kısa zamanda yayına görmek dilği ile. Allaha emanet ol. Çalışmalarında başarılar.
Alt 02.06.2008, 08:29   #167
Fatihmd
Usta Yiğido

Fatihmd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatihmd Şuan Fatihmd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.11.2013 09:20

Tecrübe Puanı: 736 Fatihmd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
İSMAİL SEL Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
TAMAM FATİH SANA DETAYLI BİLGİLERİ VERECEK BİRİNİ SÖYLEYEYİM BENİM DAYIMI TANIYORMUSUN AYDIN POLAT BEN ONUNLA KONUŞTU GEÇENLERDE BU SİTE İLİ İLGİLİ BANA ARKADAŞLARIN HER HANGİ BİR BİLGİYE İHTİYAÇLARI OLURSA BİZ DERNEKTEN KARŞILARIZ DİYE KÖYÜN AİLELERİNİN VE SÜLALELERİNİN TAM OLARAK İSİM LİSTELERİ ONLARDA MEVCUT OLMASI LAZIM BEN ONA SÖYLEYEYİM SİZLERLE İRTİBATA GEÇERLER CENGİZLE DEVAMLI GÖRÜŞÜYOR ONDANDA SİZLERE YARDIM ETMESİNİ SÖYLERİM LAKİN YİNE YETERSİZ KALIRLARSA BURDAN MUHTAR ŞAMİLLE DEVREYE GİRER SANA DETAYLI BİLGİLER GÖNDERİRİM TAMAMMI KARDEŞİM. BİRDE CENGİZ NERDE BU SİTEYE HİÇ GİRMİYORMU O HAYIRSIZ. HER KESE TEKRAR SLM SÖYLÜYORUM.
İlgi ve alakan için çok sağol İsmail abi, keşke senle daha erken tanışsaydık. Milleitn ilgisizliği benimde heyecanımı yitirmeme sebep olmaya başlamıştıkı sayende yeniden kıvılcımlar çakmaya başladı.

Cengiz abi uzun zamandır siteye girmiyor. Sanırım işlerin yğınluğundan unuttu buraları. Ona yakın yada numarası olan birisinin hatırlatması gerekecek )
Alt 02.06.2008, 09:52   #168
İSMAİL SEL
Yeni Yiğido

İSMAİL SEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İSMAİL SEL Şuan İSMAİL SEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2009 19:58

Tecrübe Puanı: 0 İSMAİL SEL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

FATİH KARDEŞİM BEN HER ZAMAN KÖYÜM VE HALKIMIZ İÇİN HER TÜRLÜ AKTİFİTEYE VARIM BUNU BİLESİNİZ . BİRDE ŞU CENGİZE BİR ÇİFT LAFIM OLACAK KARDEŞ BU KADAR DÜNYA İŞİYLE MEŞGUL OLMA YETER KEFENİN CEBİ YOKKİ BİR KAÇ KURUŞ GÖTÜRESİN BİRAZ SOSYAL OLMAKLAZIM İNSAN İNSANA HER DAİM LAZIMDIR UNUTMA SENDE BİZE LAZIMSIN BU SİTEDE ARASA GÖRÜŞELİM FİKİRLER HER DAİM İNSANLARA GÜZEL YERLERE GÖTÜRÜR UNUTMA CENGİZİM.
İSMAİL SEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2008, 17:54   #169
mehtap-Kalyoncu
Yeni Yiğido

mehtap-Kalyoncu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehtap-Kalyoncu Şuan mehtap-Kalyoncu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.02.2009 23:38

Tecrübe Puanı: 0 mehtap-Kalyoncu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

walla yücel bey sız kendınızden bahsedıyorsunuz heralde sız soylemeden once bılenlerın sayısı baya fazlaydı sız sadece kafaları karıştırdınız başka bısey yapmadınız.
mehtap-Kalyoncu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2008, 20:34   #170
dinakaki
Yeni Yiğido

dinakaki - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dinakaki Şuan dinakaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2009 22:13

Tecrübe Puanı: 0 dinakaki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu ermeni ve rum meselesi cok sacma Allahtan biride cıkıp biz kürtlerden geliyoruz demedi burası TURKİYE HERKES TÜRKTÜR hadi başka köylerden birisi böyle şeyler dese zorumuza gitmez ama bizim köy SAF TÜRK IRKINDAN OLUŞMA
dinakaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)